![]() |
|
Oni sądzą, że ludzie w to nie grają, bo trzeba kupić grę? Ja bym raczej stawiał na to, że zrobienie wiernego klona DotA z lepszą grafiką to ciut za mało, aby odnieść sukces.
|
Cytuj:
|
Śmieszne są komentarze na stronie CDA - że activy z itemów w LoLu są, cytuję:
Cytuj:
No bo przecież aktyw z Randuina, Shurelii, Gunblade'a jest w ogóle nieużywany :D Bo o Zhonyi to już lepiej nie wspominać, kto w ogóle używa tego syfu. A w HoNa pograłem i nie spodobał mi się. Farmisz sobie creepy, nagle wpada na ciebie postać o 2 levela niższa, rzuca 2-3 spelle i giniesz :D |
|
quadra w pierwszej grze wlasnym kennenem, ftw ;)
|
|
Gz
Ale fajnie temat przyklejony. :cup: |
@Joh
Widzę, że masz skilla w... stealowaniu killów z R Akali :D |
Omg Noob Heal
|
Omg aram :wasabi:
|
Cytuj:
Niedługo się skończy ip-boost i będzie znowu mozolne zbieranie ip. na chempa lub runkę. Ale jakoś niektórych to cieszy. |
Ja nie zagrałem ani 1 meczu na tym booście :[ NIE NAWIDZE MOJEGO KOMPUTERA!!!
|
Haha, gram właśnie w polska wersje LoLa i tylko jedno słowo przychodzi mi na myśl - PARODIA :D
|
Cytuj:
Ale nic nie przebije epickiego "pięć tropów" |
W tej wczesnej polskiej wersji (za czasów rtęciowych chodaków) bardzo podobał mi się Vladimir. Znalazło się też kilka innych dobrze zagranych postaci.
Nowej wersji nie widziałem, więc się nie wypowiadam. |
witaj w summoners rift : DD
|
BOSKO!
Chociaż Lux np. lepsza jest po polsku. Ale "Przeciwnik ma dwa trupy na koncie" powala. |
Nigdy nie widzialem pl wersji LoLa, ale zakladamn ze tak jak inne na szybko i niedokladnie robione tlumaczenia, jest kiepska. Nawet jesli jest kilka fajnych lub przypadkowo dobrze wykonanych aspektow.
|
To prawda, że w polskiej wersji LoLa Zeal został nazwany "Zapał"? :D
|
Ta.
Są też inne rzeczy, jak Nóż-pistolet Hextechu, Krwiopijca, czy "Zabójczy Kapelusz" (LOL). Głos pani, która mówi wszystkie first bloody i legendary... cóż, taki głos to się słyszy na dworcu kolejowym... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |
|