![]() |
|
Aha C@Rr0tU$!@ ;)
Na slubie atrakacja bedzie to, ze Ligus zaspiewa Ode do radosci ;o Szkoda, ze wam nie zaspiewa tak ladnie na skypie... ;/ Zaluje, ze tego nie nagralam xDDD |
@Kattinka
Ja napewno przyjde :p licze na dobra impreze :D Kto tam wogule bedzie ? ;> @All Dzieki juz wiem jak zrobic obrazki :D |
@katt
czyli wkoncu gdzie? ;P bo to ze mowicei, tam gzie mial urodziny omo to mi nic nie mowi :( @cartusia juz sie gubie... ty jestes tym paranexem ktorego znalem najlpeiej, czy jego sister? bo w sumie to juz nie wiem ;P( dla wyjasnienia, chodzi o tego ziomka, ktory zostal w tym samym czasie zabity, przez tego, jakiegos 92 ms, przed save serverem ;p) |
@Narku¶
Ja mialem bibe na senjii tam w zamku kumasz?? |
@Narkoman
Ja Ciebie nie znam ;P Btw. Ja nie jestem chłopakiem tylko dziewczyn±! |
@up
Kto wie, kto wie.. ;> No dobrze, wierze ci ! Widac to po twoich wypowiedziach =) Powiedz mi jeszcze tylko, jaki masz kolor włosów ? ;) |
Jestem Blondyneczk± : )
|
Spam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauhSpam, mushauhsuahsuhauh
|
narkus;P
ee dolacze sie do kogos jak bedize szedl bo ja nie wiem gdzie to :/, nie jestem jakims maniakiem tibii ;P |
@Kattinka
ocb?:evul: |
@UP
Moge i¶ć z tob± tylko Neo o której?? spotkanie w carlin tylko o której?? |
Blondyneczka powiadasz =) Jakos tak sie troszke domyslalam =)))
|
@Katty
A ty jaki kolorek? Btw.Jutro może nie być okazjii =/ Wszystkiego naj-naj z okazjii $lubu = * <mua> : ) |
A ja moge wpasc jak neta bede mial? :o :D :D :D
|
nie rzot, ty nie mozesz;P
|
@Rzotek
Niedlugo pacc udostepnisz lozeczko dla druidka doploki domq nie kupie ? :p @Katti & Neo All naj naj z okazji slubu ;) Sry ale zapomnialem wczesniej napisac :D |
@UP
NIE!!! Bo Ty jestes KRADZIEJ!!! xDDD A tak na serio to ciezko bedzie bo mam 2 lozka, w jednym spi Michael Rzotkiewka a w drugim Royal Michael :D @2x UP ;( ;( Btw Aikau dead --> http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14169 :) |
Cytuj:
co sie z toba dzieje? prawie nie grasz :( ps. Where slub? ;> |
@Carrota
Ta jestem brunetk± =))) @Rzotkiew Mozesz przyjsc oczywiscie @all Nie zgadniecie jaki szajs moja mama wymyslila -.- |
Elo i co ja mam wam napisac jestem zbulwersowany tym jak mozna zaspamowac forum -.- X(
Moze zarzucicie jakis normalny temat co? :P Hmm... niech pomysle :P AAAAAAA juz mam... :P Mini konkurs w tym temacie :P piszcie na "PW" do mnie propozycje waszych tematow :P Pierwsze miejsce to nagroda w wysokosci 100gp :D (LOL) Nagroda za drugie miejsce bedzie 50gp :P AAAA... za trzecie miejsce... trzecie miejsce... rzecie miejsce 1GP TAK TAK JEDEN GP ZA TRZECIE MIEJSCE W KONKURSIE NA NAJCIEKAWSZY TEMAT :) Ok z tymi nagrodami do JoKe :) Ale rzucajcie mi propozycje na PW pozniej po kolei beda sie ukazywaly tematy w tym temacie :) Wpadlem na taki pomysl poniewaz ostatnio to forum robi sie za bardzo przechstronne i zamiast rozwinac swoja wypowiedz to spamujecie po max 30 znakow -.^ Staram teraz sie byc grzeczny bo ostatnio na j.polski zrobilem piekne zadanie o ktorym mowia wszyscy nauczyciele :P "tak im sie podobalo..." :D Pozdrowionka panowie i panie albo panie i panowie :P PS: O tym zadaniu to najwiecej mowi moja Mamusia kochana musze sobie kupic sluchawki... 8o |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |
|