Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Eldyn 13-09-2006 00:27

@Przemo2
Wow na furorze padlem tylko raz przez ludzi na poczatku wojny jak wpadlo po mnie 5x sorcow jak mialem 80lvl i sobie expilem bo bylem neutralny pozniej wbilem 83lvl i przestalem grac bo taifun sobie za duzo pozwalal.
Kiedys po 1 wojnie musielismy placic i zaplacilismy b-roba i chyba 10k za nas 3 a kazdy z nas mial 66lvl 3x chary z 66lvlem i bylismy na okolo 10tych miejscach w top, odrazu po wojnie poszlismy na demony i zlootowalismy mms :)
Ty sobie wymyslaj co chcesz ja ciebie nigdy na oczy nie widzialem ani nic o tobie nie slyszalem lol.
Po kazdym moim zalogowaniu zabijalismy kogos i uciekalismy po naszych akcjach duskinessi zaczeli czaic sie cale noce na nas a my pkowalismy przed resetem i rzadziej w nocy z calego naszego pkingu nigdy nikt z nas nie padl a my zarabialismy niezla kase za itemki na rl :) hahahahahahah popytaj kolegow bo gowno wiesz lamusie :)

A Sathan Bell to Airen 83ek (sprzedal chara na 83lvlu)

Przemo2 13-09-2006 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 985414)
@Przemo2
Wow na furorze padlem tylko raz przez ludzi na poczatku wojny jak wpadlo po mnie 5x sorcow jak mialem 80lvl i sobie expilem bo bylem neutralny pozniej wbilem 83lvl i przestalem grac bo taifun sobie za duzo pozwalal.
Kiedys po 1 wojnie musielismy placic i zaplacilismy b-roba i chyba 10k za nas 3 a kazdy z nas mial 66lvl 3x chary z 66lvlem i bylismy na okolo 10tych miejscach w top, odrazu po wojnie poszlismy na demony i zlootowalismy mms :)
Ty sobie wymyslaj co chcesz ja ciebie nigdy na oczy nie widzialem ani nic o tobie nie slyszalem lol.
Po kazdym moim zalogowaniu zabijalismy kogos i uciekalismy po naszych akcjach duskinessi zaczeli czaic sie cale noce na nas a my pkowalismy przed resetem i rzadziej w nocy z calego naszego pkingu nigdy nikt z nas nie padl a my zarabialismy niezla kase za itemki na rl :) hahahahahahah popytaj kolegow bo gowno wiesz lamusie :)

A Sathan Bell to Airen 83ek (sprzedal chara na 83lvlu)

Nie pomyslales krecie ze jest cos takiego jak 2 chaar? hah zabilismy Cie na dordze do Ab mam nadzieje ze to pamietasz... a padles za wyzwiska... tutaj tez ci nie wroze przyszlosci anyway jestem za dof-em C ya ;]

Pavvulonik 13-09-2006 08:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 985218)
a ja radze CI żebyś zajrzał od czasu do czasu do książek od J.polskiego bo z tego co widze Twoja ortografia jest na poziomie równym z ortografią dziecka uczącego sie pisać i nie mówie tu tylko o tym poście......Pisze Ci to bo poprostu rażą mnie Twoje błędy....

OOOOO zebys sie przypadkiem niezesral udajesz wielkiego madrale bo poprostu niemasz sie do czego innego przyczepic to przyczepiasz sie do ortografi LOL.

CYTUJE :Pisze Ci to bo poprostu rażą mnie Twoje błędy

Sadze ze jestes kujonem w szkole i nic do tego niemam ale forum to niejest dyktando tylko FORUM KRECIE :p

Raul de Azura 13-09-2006 09:07

@Eldyn

nie ruszaj gowna bo bedzie mocniej smierdziec

Sathan Bell 13-09-2006 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 985373)
ty glupi krecie ja tu gralem zanim Ciebie tutaj nie bylo wiec sie nie udzielaj pozatym piszesz jak down ktory zamiast chodzic do szkoly siedzi przed kompem. wiem ze grales na furorze podasz tylko nick i nigdy wiecej nie wyjdziesz z pz smieciu...
Zostaniesz wykopany z serwera tak jak laaco i shanoz. Aha jeszcze jedno zalatw mi tego hunta plx. ;]

Ps. oczywiscie tamtych 2 sadzi ze nie zostalo wykopanych tylko sami zrezygnowali z gry tam...Tylko dziwne ze non stop po zalogowaniu albo musieli placic albo padali...

Zanim mnie tu nie bylo Buraku
Airen
Created: Nov 06 2004, 20:08:13 CET

Sasho Pansa
Created: Dec 11 2005, 20:28:01 CET

Wiec sie nie udzielaj pajacu a z dp moge wychodzic kiedy zechce nie znasz mnie to sie nie udzielaj noobie wysolowal bym cie w 10s

Zembol91 13-09-2006 09:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan Bell (Post 985102)
Radze przyhamowac

no dobra... sry. ale to nie ja zaczolem...... i pojebane komentarze na moj temat nie wiem czy sa normalne bo swego czasu jak byla wojna to duzo osob wyszlo z dof. morson , itp itd i nikt nie komentowal ze on zaplacil. a mi sie juz zygac chce jak slysze to

Zembol91 13-09-2006 09:42

@mioduch.
DoFowi tez zaplacilem jak bys nie wiedzial. na wojne moze dolacze kiedys kiedys.
w dupie mam co inni mowia. wazne ze se moge teraz expic ;] wprawdzie slabo mi to idzie bo nie gram za duzo (szykuje sie do egzaminu) ale zawsze te 40k dziennie mozna wbic.

Nie chcem sie klocic mioduch i skonczmy moze moj temat ze zaplacilem. bylem glupi i h... teraz sa wazniejsze sprawy niz klotnie akurat z toba.

@Sasho
czemu nie zalozysz posta. POPACZCIE NA BLEDY SATANA.
on wolal zamiast chodzic do szkoly siedziec przed kompem i szykowac postac na takiego nooba jak ty ktory po jednym UE sie wylozy bo nie nosi ani ssa ani nie ma manashielda.
Idz sobie popisac na Furore. bo to serwer dla Azuryjczykow.
chyba ze boisz sie hunta od Duss~ ??

A z satana PVP watpie czy wygrasz bo i na rl tibi mial duzo fragow a kiedys nawet widzialem go na OTSie wiec nie piepsz glupot o tym ze go na swiecie nie bylo jak ty grales. bo wszystko widze po tym CREATED.

@Saxe.
wejdz sobie na Photobucket i wpisz Sandra Magnus.
jest takie zdjecie sandry a obok Tete Nemeth.
i ona jest mloda a nie jakas 40 latka

Aber Vego 13-09-2006 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zembol91 (Post 984530)
........
zgadzam sie z toba w kilku kwiestiach.. ja patrze a jameha zamiast sie uhac to zaklada pokolei stone skiny........
i chcem nawiazac do jednej rzeczy to co powiedziales o sandrze.... nie to ze kupuje czy cos tylko to ze ma wy*****sty mlvl.....
Taifun Devilry mial taki mlvl na 240 lvlu a sandra ma go na 170.
ona ma chyba najwyzszy mlvl na calej tibi ;p nie widzialem wyzszego.
jednym slowem mozna by nia zburzyc cale kazo jak to powiedziales ;p

@EDIT
Jeszcze jedno...
Ja rownierz nie stoje po niczyjej stronie bo chcem byc Neutral ;]

Patrz Łosiu Sonek 45 Ed 86 mlv Sandra ma Noob ml przynim

Aber Vego 13-09-2006 10:28

A Niedoczytalem ze juz ci ktos ci pokazal kto ma Naj mlv w tibi..

Zembol91 13-09-2006 11:34

;p.
ciekawe ile on wali z exori vis albo z jakis czarow i ile robil taki mlvl ;)

Przemo2 13-09-2006 11:39

Nie ma sie co spierac ja swoje wiem. Sathan wiec czekam na Ciebie :).....NIE BEDE SIE Z WAMI klocil bo po pierwsze nie chce mi sie a po drugie nie sprawia mi to przyjemnosci.....anyway gl dla dofu :) PAP

Aber Vego 13-09-2006 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zembol91 (Post 985553)
;p.
ciekawe ile on wali z exori vis albo z jakis czarow i ile robil taki mlvl ;)

Robił ten mlv od początku Tibi.
To nie temat on Naj.Mlv Tylko o Wydarzeniach ze Świata.
Z Exori vis Wali jak 100 lv na 70 mlv.

Matej Sorcer 13-09-2006 17:14

16:44 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late.

Mam nadzieje, że WANTED i DOF sie polacza i go odesla tam z kad przyszedl :) ,a nie w trakcie drogi sie pozabijaja:D

Zembol91 13-09-2006 17:53

LooooooL na azurze !!!!???? hihihihi.
MOVIE PLX

Silvaeris 13-09-2006 18:47

@Saxe

"Co do otsa... Uh (1.5 sek przerwy na wrzucenie amuletu) Uh... n/c"

Weź mi proszę nagraj filmik kamerą jak to robisz uciekając/goniąc kogoś podczas pvp. Powinieneś chyba żonglerem w cyrku zostać :confused:

Pavvulonik 13-09-2006 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 985560)
Nie ma sie co spierac ja swoje wiem. Sathan wiec czekam na Ciebie :).....NIE BEDE SIE Z WAMI klocil bo po pierwsze nie chce mi sie a po drugie nie sprawia mi to przyjemnosci.....anyway gl dla dofu :) PAP

Noto jak ci sie niechce spierac i niemasz na to ochoty to poco sie to wogule wypowiadasz ??????? LOL;)

Przemo2 13-09-2006 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 986083)
Noto jak ci sie niechce spierac i niemasz na to ochoty to poco sie to wogule wypowiadasz ??????? LOL;)

Omg pisalem to co myslalem.. i po pierwsze nie chce mi sie teraz z nimi klocic bo nie sprawia mi to przyjemnosci i nie widze w tym sensu a po drugie forum jest od tego zeby sie wypowiadac.... Aff...

Azureus 14-09-2006 07:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe (Post 985071)
Fakt, moze i nie znam jej za dobrze (Sandry Mab tym bardziej) ale pewne rzeczy wiem. To ze kupowala pacci jest pewne - sam od niej pacca mialem. Ale mam to gdzies, ma prawo przeznaczac pieniadze na gre. To ze sharuje tez wiem, swego czasu bylo o tym glosno i nawet ludzie z innych swiatow potrafia znalezc roznice w 2 postach.

"Im so sorry XYZ that Youve died
talk to my sweet Heg about payment or You can join us
Kisses~ Sandra"

A np.

"UhaSaHuAsaHuehesEhuAhe
Stupid noob, u died
mwahahahahahahahahah"

1 post - Sandra
2 post - Saggati

Wiadomym jest takze ze Heg ma do niej passy. Share'owanie mimo iz jest nie zgodne z zasadami Tibii to uwazam iz nie jest to nic takiego zlego (no chyba ze ktos je*ie share na 4 osoby po 20h zeby wybic lvl na servie i miec "wladze") sam share'owalem SORCA z Lady~ bo robilem to dla niej by jej pomoc na poczatku i aby mogla sobie spokojnie dziewczyna grac. Saxe wbilem kazdy pojedynczy punkt xp sam.

Jezeli chodzi o jej wiek tu sprawa nie jest wyjasniona tak do konca. Chodzily rozne ploty itp ze Sandra to jest nastolatka ale i tak wiekszosc na jej postaci gra jej matka ktora jest dentystka. Slyszalem wiele wersji a takze propagandowe zdjecia jakies ohydne. Widzialem takze 2 prawdziwe zdjecia Sandry z MSNa. Normalna, zwykla kobieta o ciemniejszym zabarwieniu skory charakterystycznym dla krajow ameryki poludniowej typu Brazylia, Argentyna itd. Ale niech mi ludzie na boga nie wmawiaja ze to mala niewinna dziewczynka -.-'

Co do otsa... Uh (1.5 sek przerwy na wrzucenie amuletu) Uh... n/c

EDIT: Poprawilem 1 orta i 2 style co mi sie w oczy rzucily :P To jest jak sie w pospiechu pisze.

Popatrz na Minavanda na ktorym grało pół Wanted. Myslisz czemu tak szybko zrobil taki level? Draz, Drago, Urbexx, ludzie od niego z rla i wielu innych.

Saxe 14-09-2006 11:00

Qrde juz mi sie nie chce zbytnio na to forum wchodzic ale siedze w budzie na rozje*anej lekcji i sie nudze w trzy pupki to moze cos tu nabazgram.

@Zembol
Wiem ze Sandre Magnus zalozyla mloda dziewczyna co nie znaczy ze ona nia caly czas gra. Z pewnych zrodel wiem ze rownie dobrze mozna by teraz umiescic zdjecie Hega i podpisac je Sandra.

@Silvaeris
Takie cos to dla mnie zaden problem. Jedni jak byli mlodzi to grali w jakies gowna a ja to sobie refleks i zrecznosc wyrabialem w strzelankach i grach zrecznosciowych. Btw. mam do ciebie pytanko na priv.

@Azureus
A czy ja mowie ze ona jest jedyna? Minom gra Dari~ i podobno Mina jednego dnia mowil swietnie po polsku (chociaz to o niczym nie swiadczy bo ja tez kiedys mowilem w innych jezykach tylko dlatego ze ktos mi wysylal co mam pisac) ,Urb dzielil odkad pamietam konta z bratem (czasy eterni jak z Markusem stali caly czas na mc na trenie), teraz dokladnie nie wiem, do Draga Anim mial passy zanim go skroil, teraz na bank inni liderzy Wanted tez maja a Draz udaje ze ma zycie. Nie mowie ze ona jest jedyna ale takie Wanted ma to w du*ie ze ja o nich pisze jak shareuja. A jak napisze cos o Sandrze to zaraz staje mur obroncow i twierdzi ze all to nie prawda ale ja i tak wiem ze klamia. Jakbym chcial udowodnic ze to prawda to bym to zrobil ale nie ma po co, tylko bym zdradzil swe zrodla (jakze wiarygodne).

Pandorian technomancer 14-09-2006 11:22

@Sandra Magnus

ja tylko chcialem zaznaczyc ze zdięcia jakie sa umieszczone na MNS... to nie sa fotki osoby grajacej w Tibie.

Sandra Magnus - jest w rzeczywistości amerykańska Astronautka i jej fotki sa na mns. Jakas osoba zrobila sobie postac o nicku prawdziwej osoby i to dosc znanej.. ;)

a o Sandra Magnus mozecie popytac hlvl na Pandzie m.in Thaldusa, Ikebo destroyera, fenze, bo to jej znajomi

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15.