Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Kedug 06-06-2008 18:09

Up raczej nie pewnie to tylko dobrze zrobiony fake

Szlaja 06-06-2008 18:34

Erm... Ludzie skonczcie temat "Telepord za mino magjem profaci do miecza karpofaneko jak frytki!" Bo w wielu ksiegach na Rookgaardzie w bibliotece pisze (I w Mintawlin (?)), ze teleport powstal po to by z miasta Minotaurow przybywaly na Rook'a posilki (hamburgery, etc. (lol -,-))! Jednak tp ten byl niestabilny i czesto wywalal gdzie indziej. A gdy ludzie atakowali MH (M Hell) to MM stchorzyl i spierdolil do komnaty obok. Zamknal drzwi na MAGICZNY (Tak! Tak! Magiczny!) zamek.
Co do NPC... Slyszalem ze z ta babka nad Obim (nie pamietam imienia) zmienia sie Varoth (Czy jakos tak o.O). Moze ktos na niego trafil kiedys? A moze to bujda All'dee, aby nikt nie kupowal u Obiego, tylko u niego? Kto wie?

GoblinKiller 07-06-2008 16:49

Moim zdaniem MM to boss (tak jak na arenie) i moze nic z niego nie wypada, albo jakis przedmiot do questa. Drzwi moga byc na klucz i levelowe. Jakby tego questa nie bylo to cipy NIE TWORZYLYBY (OD POCZATKU) TEGO MIEJSCA Z MM I CALEJ HISTORII 8o8o

PS Uwazam tez ze moze trzeba kombinowac cos jak SS znika (kilka sekund po zniknieciu) np.prubowac otworzyc drzwi lub kombinowac cos w mino hell;);):cyclops:

xXxKaiserxXx 07-06-2008 16:56

Moim zdaniem jest to zrobione żeby zachęcić ludzi do gry i do szukania zagadek...

Cheetos 07-06-2008 17:11

tak jak z kolegą up
poprostu cipy chca zachecic główkowania :P

Azestowy 18-06-2008 17:54

Mino mag/ss

Mój sąsiad ma kumpla, który wie jak zdobyć SS. A jeśli chodzi o mino maga, mam kumpla który ma znajomego ktory ma brass armor i kluczyk do mino.

Michci0 18-06-2008 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azestowy (Post 2122456)
Mój sąsiad ma kumpla, który wie jak zdobyć SS. A jeśli chodzi o mino maga, mam kumpla który ma znajomego ktory ma brass armor i kluczyk do mino.

to wszystko wyjasnia :)

Ditto 18-06-2008 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carbon (Post 2045474)
Wiem ze spike sword quest to bujda :P
ale znam położenie pile of bones trolla 100 oz :D

moze jednak da sie cos odkopac ?:D

trzeba mu zrobic nagrobek, bo juz mu robaki do srodka wchodza przez buzie i dlatego tyle wazy.

Carbon 19-06-2008 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2122705)
trzeba mu zrobic nagrobek, bo juz mu robaki do srodka wchodza przez buzie i dlatego tyle wazy.

Że cię brzydko nazwę

W*******laj NOOBIE Z TEGO FORUM!
Wypowiadasz się już w 3 temacie i ciągle spamujesz to jest kolejny raport...

@topic

Rozmawiam dużo z NPC na rooku i się dowiaduje nowych żeczy zaczyna się robić ciekawie

Vlkyria 19-06-2008 16:22

Hmm

ja se mysle ze slyszeliscie pille of bones? to ten quest wzgledem "Shadow Rex" jest w 20% prawdziwy a komnata jest mniejsza i dluzsza :):baby::baby::baby:

seba555 19-06-2008 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carbon (Post 2124419)
Rozmawiam dużo z NPC na rooku i się dowiaduje nowych żeczy zaczyna się robić ciekawie

Myślałem że pisze się rzeczy, a nie żeczy :baby::baby::baby:

@down
A pisz se raport, dla mnie to nie strata ;)
Skoro uważasz mnie za nuubka to trudno, mi to nie przeszkadza, ale najbardziej mnie wkurza jak piszą "żeczy", a nie "rzeczy" to jedyne słowo tak bardzo mnie wku****. :)

Carbon 19-06-2008 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez seba555 (Post 2124939)
Myślałem że pisze się rzeczy, a nie żeczy :baby::baby::baby:

No i co z tego że się pomyliłem?

Raport...

Magmatic 19-06-2008 18:49

Carbon odnosze wrażenie że ty tylko raporty umiesz pisać.. czyżby urzędnik??8o

Carbon 19-06-2008 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magmatic (Post 2125054)
Carbon odnosze wrażenie że ty tylko raporty umiesz pisać.. czyżby urzędnik??8o

No nie .... xD

Ale denerwują mnie po prostu nuupy które czepiają się o jedną literkę
a gdyby popatrzyli na swoją twarz to by już się nie czepiali xd

@topic
żeby nie było offtopa nie wiem nic nowego xd

Ditto 19-06-2008 20:14

Carbon a modkowie i tak pisali ze nie maja czasu na czytanie raportow bausbhaushuashuasbhuasbuasuahbsuhaush xDDDDDDD

Carbon 19-06-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2125273)
Carbon a modkowie i tak pisali ze nie maja czasu na czytanie raportow bausbhaushuashuasbhuasbuasuahbsuhaush xDDDDDDD

A wiesz że na forum nie tylko jest modek? ; )

Magmatic 20-06-2008 00:14

Dobre.. ciesze się że masz poczucie Humoru!.. co do tematu ja tez nic nie wiem.. nic a nic.. albo.. wiem !! ale wam nie powiem xD

Marcin24 21-06-2008 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carbon (Post 2125587)
A wiesz że na forum nie tylko jest modek? ; )

A wiesz, że twoje 4 posty nade mną też nadają się do kasacji? Jak macie tak pisać to lepiej nic nie piszcie. Potem się ludzie skarżą, że jest spam, i że się im nie chce czytać tematu.

Chiki 25-06-2008 17:28

a moze?

A moze chodzi cos z tym questem z jezykiem orkow? Amber go zna,nieprawdaz?a orci i mino maja ze soba cos wspolnego (najlepsze monstry na rooku, sa miejsca w ktorych razem wystepuja.B)

Marcin24 25-06-2008 17:38

Cytuj:

a orci i mino maja ze soba cos wspolnego (najlepsze monstry na rooku, sa miejsca w ktorych razem wystepuja.B)
Minotaury (jako inteligentniejsze) wykorzystywały Orków do pomocy w wojnach, czy innych pracach.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40.