Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Suppcio 05-02-2007 17:22

;o

@Aphy.

A język Cię nie boli? <LiCk LiCk>

Aphy 05-02-2007 18:11

@Up
jak masz takie głupie offtopy siekać to lepiej nie pisz w cale albo napisz na prv.

P0zdrawiam.

Nirt 05-02-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aphy (Post 1247617)
Widzisz wyzywasz kogo¶ że siedzi na jakim¶ programie a nawet nie wiesz jak sie nazywa ten program, na chuja sie wychylasz jak nie znasz nazwy ? a to że siedzi 24/7 na Ventrilo to jego sprawa, może lubi, może to jego hobby, jedni zbieraj± znaczki, a on sobie siedzi i gada.. Tak Cie to boli ? Skończ i wyjdz z t±d lamusie jak masz tak głupio posty nabijać je¶li mu bedzie pasowało to będzi siedzieć i 48/7 ..

P0zdrawiam.

Widze że Twoim hobby jest również siedzenie i rozmawianie na Ventrilo....Wnioskuje po gramatyce oraz składni.

Nie chodzi o to że cały czas gada ale o to że gada o Tibi co jest chorob± :>

Bodzio88 05-02-2007 19:22

ooo

o.0 w takim razie dobrze jak zrobisz przestaniesz gadac o tibi na tym forum zrobisz to nie tylko dla siebie ale etz dla wszystkich czytajacych twe debilne posty zadbaj o zdrowie.

Aphy 05-02-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1247979)
Widze że Twoim hobby jest również siedzenie i rozmawianie na Ventrilo....Wnioskuje po gramatyce oraz składni.

Nom, siedzę cały czas, ale nie rozumie jednego DLACZEGO CIE TAK TO BOLI? Hmm może dlatego że ty nie masz mikrofonu ani telefonu w domu i nie możesz z nikim porozmawiać przez nowoczesne wynalazki ? :( bywa i tak..

P0zdrawiam.

proevo6 05-02-2007 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aphy (Post 1248016)
Nom, siedzę cały czas, ale nie rozumie jednego DLACZEGO CIE TAK TO BOLI? Hmm może dlatego że ty nie masz mikrofonu ani telefonu w domu i nie możesz z nikim porozmawiać przez nowoczesne wynalazki ? :( bywa i tak..

P0zdrawiam.

Oj przestań że tylko ty masz telefon to po innych jeĽdzisz :D <mułahah>:D

Cyrillus 05-02-2007 20:35

damn

dajcie już spokój ;s każdy niech se siedzi ile chce i najwięcej was to powinno interere ;s Ciekawe kiedy wojna się skończy ^.- 8o

Milten 05-02-2007 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1247979)

Najm±drzejsze zdanie jakie tu usłyszałem. Nie wiem ile Imargam rozmawia o Tibii poza forum czy sam± gr±, mnie to nie interesuje. Tylko, że dla mnie osoby które rozmawiaj± poza gr± cały czas o tym i się jeszcze ekscytuj± co oni tam zrobili to s± chorzy.

Zlataneq 05-02-2007 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aphy (Post 1247617)
Widzisz wyzywasz kogo¶ że siedzi na jakim¶ programie a nawet nie wiesz jak sie nazywa ten program, na chuja sie wychylasz jak nie znasz nazwy ? a to że siedzi 24/7 na Ventrilo to jego sprawa, może lubi, może to jego hobby, jedni zbieraj± znaczki, a on sobie siedzi i gada.. Tak Cie to boli ? Skończ i wyjdz z t±d lamusie jak masz tak głupio posty nabijać je¶li mu bedzie pasowało to będzi siedzieć i 48/7 ..

P0zdrawiam.

Wystarczylo, zeby [CHAR]Imargam[/CHAR] napisal jednego posta, ze jestes bardziej kumaty od jakiegos idioty,

a Tobie stanal, ze 200 EK zainteresowal sie Twoja marna osoba...

...od tego czasu jestes jego oficjalnym adwokatem...

Ziomek, uwazam, ze Ima potrafi sie sam wybronic i nie musisz robic za jego obronce... =)

Malitian 05-02-2007 21:22

Dla mnie jest choroba jezeli ktos w*******a sie w nie swoje sprawy.Kazdy ma prawo robic co mu sie jawnie podoba.To ze imagram czy tez inni gracze Tibi spedzaja sporo czasu przy tej grze to tylko i wylacznie ich sprawa,sam lubie czasem posiedziec dluzej co nie znaczy ze jestem jakims uzaleznionym maniakiem.Moim zdaniem boli was to ze Vision robi co chce na tej wojnie a taifun i jego bana pionkow nic moze moze zrobic ehh szkoda co?;)

Tajfun_Debilery 05-02-2007 21:32

Mnie tam nic nie boli

btw. fajny mam avatar??;d

Veltaxio 05-02-2007 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1247539)
Ty chyba masz problemy ze soba jak siedzisz 24/7 na ventrillo czy jak to sie zwie :>

Tak , siedze 24 h na dobe na ventrilo (zapomnijcie ze spie bo to frajerstwo <lol>)
Czlowieku ty jestes ku*** jakis nied**** skoro wiesz ile siedze na vent , zreszta skoro ty wiesz ile siedze a duskiness tego nie wie to znaczy ze czas zebys wbil 100 lvl i wlaczyl sie do sil taifuna :>

Pozdro dla takich jak ty bo dzieki wam mamy sie z kogo smiac na takim forum jak to...

Napinaczom z 50 lvl mowimy NIE!

Aphy 05-02-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zlataneq (Post 1248280)
Wystarczylo, zeby [CHAR]Imargam[/CHAR] napisal jednego posta, ze jestes bardziej kumaty od jakiegos idioty,

Ziomek, uwazam, ze Ima potrafi sie sam wybronic i nie musisz robic za jego obronce... =)

HAHAHA ale kara no to ładnie mi pojechałe¶ .. :/

Veltaxio 05-02-2007 22:03

lol ;o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zlataneq (Post 1248280)

Oj ziomek ty nie wiesz kim jest Aphy wiec sie zamknij dla takich jak on szacuneczek :D

Pavulon 05-02-2007 22:09

Aphy to Zwidek :evul:

Luppy 05-02-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavulon (Post 1248565)

Ta gruba ¶winia? :<

Khazul 05-02-2007 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavulon (Post 1248565)

a ja jestem David Husellhoff ze Słonecznego Patrolu B)

Veltaxio 05-02-2007 22:15

:>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luppy (Post 1248569)
Ta gróba ¶winia? :<

Gruby to pewnie do ciebie ojciec w domu mowi , jednak ja sadze ze gruba jest twoja ortografia... :)

Aphy to nie zwidek , lecz ktos z przeszlosci furory ;)

Pavulon 05-02-2007 22:16

Khazul wiec gratuluje ci zajebistej fryzurki :D

Khazul 05-02-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1248586)
Gruby to pewnie do ciebie ojciec w domu mowi , jednak ja sadze ze gruba jest twoja ortografia... :)

HAHAHAHHAHAH 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40.