![]() |
|
;o
@Aphy.
A język Cię nie boli? <LiCk LiCk> |
@Up
jak masz takie głupie offtopy siekać to lepiej nie pisz w cale albo napisz na prv. P0zdrawiam. |
Cytuj:
Widze że Twoim hobby jest również siedzenie i rozmawianie na Ventrilo....Wnioskuje po gramatyce oraz składni. Nie chodzi o to że cały czas gada ale o to że gada o Tibi co jest chorob± :> |
ooo
o.0 w takim razie dobrze jak zrobisz przestaniesz gadac o tibi na tym forum zrobisz to nie tylko dla siebie ale etz dla wszystkich czytajacych twe debilne posty zadbaj o zdrowie.
|
Cytuj:
P0zdrawiam. |
Cytuj:
|
damn
dajcie już spokój ;s każdy niech se siedzi ile chce i najwięcej was to powinno interere ;s Ciekawe kiedy wojna się skończy ^.- 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a Tobie stanal, ze 200 EK zainteresowal sie Twoja marna osoba... ...od tego czasu jestes jego oficjalnym adwokatem... Ziomek, uwazam, ze Ima potrafi sie sam wybronic i nie musisz robic za jego obronce... =) |
Dla mnie jest choroba jezeli ktos w*******a sie w nie swoje sprawy.Kazdy ma prawo robic co mu sie jawnie podoba.To ze imagram czy tez inni gracze Tibi spedzaja sporo czasu przy tej grze to tylko i wylacznie ich sprawa,sam lubie czasem posiedziec dluzej co nie znaczy ze jestem jakims uzaleznionym maniakiem.Moim zdaniem boli was to ze Vision robi co chce na tej wojnie a taifun i jego bana pionkow nic moze moze zrobic ehh szkoda co?;)
|
Mnie tam nic nie boli
btw. fajny mam avatar??;d |
Cytuj:
Tak , siedze 24 h na dobe na ventrilo (zapomnijcie ze spie bo to frajerstwo <lol>) Czlowieku ty jestes ku*** jakis nied**** skoro wiesz ile siedze na vent , zreszta skoro ty wiesz ile siedze a duskiness tego nie wie to znaczy ze czas zebys wbil 100 lvl i wlaczyl sie do sil taifuna :> Pozdro dla takich jak ty bo dzieki wam mamy sie z kogo smiac na takim forum jak to... Napinaczom z 50 lvl mowimy NIE! |
Cytuj:
|
lol ;o
Cytuj:
Oj ziomek ty nie wiesz kim jest Aphy wiec sie zamknij dla takich jak on szacuneczek :D |
Aphy to Zwidek :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:>
Cytuj:
Gruby to pewnie do ciebie ojciec w domu mowi , jednak ja sadze ze gruba jest twoja ortografia... :) Aphy to nie zwidek , lecz ktos z przeszlosci furory ;) |
Khazul wiec gratuluje ci zajebistej fryzurki :D
|
Cytuj:
HAHAHAHHAHAH 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |
|