![]() |
|
[quote=AzaredZarazded;1281959]
Tu noob Ginie ! QUOTE] XD to moze idz sie za wczasu wyspowiadac bo nie znasz dnia ani godziny :P edit@ cos mi cytacik nie wyszedl :P |
Cytuj:
Ostatni jest nalepszy... btw Suv zapomniales ze ten troll blokers oprocz tego ze na plecah ma kiroy a z przodu ma pephy ma jeszcze wytatuowane ET na rece HAAHAHA |
Cytuj:
heh nawet niema co komentowac =// |
Uwaga Uwaga !!
Na Allegro pojawily sie super bluzy wersja " Kiroy " i Pephy" z przodu rl photo z tyłu w outficie , na kapturze pisze gotykiem ET :D a na plecach "Hero never die" :D koszt to jedyne 500 zl :D oczywiscie cała kasa bedzie przeznaczona na cele charytatywne czyli fundacje Rydzyka :D p.s Moi wierni fani aka Strazak&Tibijczyk jako pierwsze sztuki otrzymuja gratis :D jedni moga chodzic w nich do szkoly bo chodza do gimnazjum i maja tylko 14 lat ( Suv :* ) a inni moga stac pod klatka badz przechadzac sie po Ursynowie :D a moze i Tomaszowie Maz . :D pasuje wszedzie i na komunie i na pogrzeb :D Zapraszam :D |
Teraz tylko czekać na posty typu "Kiroy, ale tekst, śmieje się cały czas" ; )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A misterio znowu cos tam probuj dogryzc :D bo darmowki nie dostanie :D Strazak i Tibijczyk sie nie starali :D ty cos slabo narazie :D
Suv : to podrobki :D nasze sam haftowalem po pijaku nad ranem :D |
mam pytanie w jakich kolorach sa te bluzy bo ja chcial bym 2 rózowa i jasno zielona przechodzaca w zólty:D rozmiar XL hehe z kapturem :cup: pozdro
|
Cytuj:
haahahah :D strazak,kojarzysz ulice Wspolna / lotnikow w tomaszowie?xD |
Nom Kiroy słabo się staram ; (. Ale ja loFFam ET pLiSkA zOsTaFcIe DlA mNiE eLke
|
Kiroy, ale tekst, śmieje się cały czas.:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja chce bluzę z Mannowem! <ironia>
|
a ja ze strazakiem :]
|
kurde co to jest ta ironia co ??
Miłosz15 : wez kurde mi to napsiz wlasnymi slowami bo szukam i szukam i cos nie moge znalesc a jak znajde to nie rozumiem ... tyle tu piszecie o tej ironii moze objasnijmy reszcie aby nie bylo klotni o ironie :D Tibijczyk : masz jak w banku , rozowa z autografem britney , a zielona z Wisniewskim :D prezent od producentow :D Suv Skor : jakie kolory ? :D Misterio : no chyba da sie cos zrobic :D |
Ale wiesz z takim autografem od serca ; ) "Wujo Kiroy \,,/"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |
|