![]() |
|
Mar 23 2007, 07:58:50 CET Killed at Level 72 by Iros jaba
and by Alrig gogo bartas 7.55 !!!!! |
Cytuj:
Mar 22 2007, 12:09:54 CET Died at Level 150 by a quara predator gogo vszo 12.09 !!!!! //Thor |
Nie porownuj deda od monstera do deda od playera...
|
Vesz przynajmniej moze odrobic sobie to. B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
//Thor |
Cytuj:
bo dead od monstera zazwyczaj jest na lagu bo deada od monstera nie da sie uniknąć po przez patrzenie na listę vipów. w ogóle ten poprzedni twój post z tą godziną był wybitnie marny, vesz przynajmniej wszedł w konwencję którą sami narzuciliście, ty szukałeś beznadziejnej deski ratunku by wbić szpilkę przeciwnikowi. |
Cytuj:
|
można go właściwie zaliczyć do grupy "przez laga" :)
|
Moze nie padl przez laga ale to oznacza ze Fag jest tak ch**owy ze nawet sami mu nie dadza rady. :D
|
omg a ci sie dalej bawią w język polski
Fodiku hacked? z 101 lvla na 72lvl |
pajac:D
fifi i tak jestes pajac, nie porownuj sie nawet z takimi ludzmi jak vesz czy soldek bo oni maja 1 cena rzecz jakiej ty nigdy nie bedziesz mial... (podpowiedz) tak to jest respekt czlonkow ich gildi do ich osob :] zyj zdrowo i kolorowo pij wino i skoncz szkole :D:baby:
P.S Co do Fodiku hak sie z niczego nei bierze mogl pomyslec 2 razy zanim popelnil blad ktory do tego doprowadzil... |
Zapomnialem z edytowac niecenzuralne slowa ;D
Dobrze ze mnie poprawil Ashlon bo to wkoncu nasze forum na ktorym blad ort. jest nawet niedopuszczalny. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Endrox złodziej? ;s
|
Czy Te forum schodzi na psy?...
Przeczytalem połowe stron i Jakie wy tu bzudry piszecie. Po 1 Kurwa ? Czy fag przegrał.? Chuj mnie obchodzi że sie reszta poddała , ale nie każdy... Nikt tego nie powiedział że się poddał. Po 2 //// Veszem gra teraz Zevs Wiem ze to nuubowskie ale Tylko otym tu piszecie :F Przeczytajcie Osbie literki vesza takie same jak zevs.. |
Cytuj:
Ehh... Detektyw Monk___/ |
@up
Z Zevs mozesz sobie zlozyc Vesz przestawiajac litery |
po 1
Veszem gra tylko Vesz a nie Zevs prędzej bym uwierzył w coś niemożliwego niż w takie bzdury po 2 Name: Impana Mejart Level: 59 zjechał se chłopak kilka lvli i wszystko przez Endroxa. Fag sam swoich okrada |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |
|