Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Jinikao 24-04-2007 23:53

Jak wypijesz Red Bulla i on doda ci skrzyyydel to moze uciekniesz mi i mojej wesolej brygadce

Meb 25-04-2007 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dili (Post 1387178)
Ja przynajmniej nie musze dowartosciowywac sie takimi postami jak [szacunek] Ty [/szacunek] ;o A jednak nie odpisales mi na drugiego posta na tibi.com, zabraklo argumentow? :'|

btw, sir cziki mial haka ;'(((((((

Poprostu ma ciekawsze zajęcia niz odpowiadanie na posty 10-latka :))

:baby:

Xandar Mac'Leod 25-04-2007 07:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dili (Post 1387178)
Ja przynajmniej nie musze dowartosciowywac sie takimi postami jak [szacunek] Ty [/szacunek] ;o A jednak nie odpisales mi na drugiego posta na tibi.com, zabraklo argumentow? :'|

btw, sir cziki mial haka ;'(((((((

teraz sobie wymarz palancie, ze nie zabraklo i juz sie zabieralem za pisanie posta ale doszedlem do wiosku, ze szkoda marnowac czas na probe przekonania do swoich racji frajera, ktory jest mocny tylko w gebie. Kazdy ma swoje zajawki a twoja jest wejscie na forum napisanie posta skladajacego sie w 50% z przeklenstw i bedacego w 100% gowno wartym mazem. Ja twoje posty lamusie obieram w ten sposob:
"salrgbasrkhg k*rwa arjgargarg pyskiem w dol i milcz aEHFBAefjh ch*j arkgkgbadfrg pedal asrgfuahbsrg polaczki psy weroughjrhbger"
a i jeszcze w postach mozna znalezc marzenia 15stolatka typu: "sjhbgasjrhg kurwa kisaurjefgas ja was wszystkich zabije EFHBqwejfb"

Btw. ripper sie uczy. Nauczyl sie slowa "dowartosciowac (sie)" huhuhu serdecznie gratulujemy.

// Signed
~

zwirek 25-04-2007 08:04

Z dnia na dzień wielki burdel w tym topicu ...
Czy tu czasem jakiś mod zagląda ? Powinni wprowadzić ograniczenia wiekowe na takie publiczne fora :evul: Ku..a matura za tydzień ;( Wiecie może czemu Chris nie wkracza do walki ? Przecież on jest najlepszym najtem na tym servie. :evul:

@up to Dili

Koleś usuń konto na tym forum bo mi żal ciebie ... Taki cwaniak jesteś, że na forum każdego potrafisz zwyzywać ? A może jakiś inny owner ? Pamiętam jak jeszcze grałem to uważałem Cie za normalnego ziomka , ale widzę że czas pokazuje swoje ...

Dili 25-04-2007 09:59

Domlutius
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 04 2007

Olesek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 04 2007

br???????

@xandar

dzieki

@zwirek

dopsze juz nie bede pisal na temat zalosnych polaczkuf

@jinikao

z Twoim pvp, for sure =')

Jinikao 25-04-2007 10:32

@up wlasnie sie niezle zblazniles, nie masz argumentow, jestes przez wszystkich szykanowany, wiec zaczynasz sie mscic przez wymyslanie dziwnych rzeczy, a wiec: kiedy widziales moje pvp??

Dili 25-04-2007 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1387618)
@up wlasnie sie niezle zblazniles, nie masz argumentow, jestes przez wszystkich szykanowany, wiec zaczynasz sie mscic przez wymyslanie dziwnych rzeczy, a wiec: kiedy widziales moje pvp??

jak biles jakiegos noba w ank, uciekl ci 28 ed czy tam ms :<<

Jinikao 25-04-2007 11:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dili (Post 1387623)
jak biles jakiegos noba w ank, uciekl ci 28 ed czy tam ms :<<

Hmm wskoczyc na piramide to mozna nawet 10 lvl

zwirek 25-04-2007 11:57

Dili skoro to napisałeś to czemu ciągle o nich piszesz ?
Próbujesz być elo , kól , super i łał czy co do chuja ?
Popatrz na siebie a nie kurwa oceniasz i bluzgasz innych ...
Gdzie ty do chuja byłeś jak Bóg rozum rozdawał ? ... :evul:

P.S Duny Drumz Gra Funk :evul:

Hatebreeder 25-04-2007 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zwirek (Post 1387411)
Z dnia na dzień wielki burdel w tym topicu ...
Czy tu czasem jakiś mod zagląda ? Powinni wprowadzić ograniczenia wiekowe na takie publiczne fora :evul: Ku..a matura za tydzień ;( Wiecie może czemu Chris nie wkracza do walki ? Przecież on jest najlepszym najtem na tym servie. :evul:

@up to Dili

Koleś usuń konto na tym forum bo mi żal ciebie ... Taki cwaniak jesteś, że na forum każdego potrafisz zwyzywać ? A może jakiś inny owner ? Pamiętam jak jeszcze grałem to uważałem Cie za normalnego ziomka , ale widzę że czas pokazuje swoje ...

Daj name cwaniaczku to porozmawiamy inaczej :>

Meteon! 25-04-2007 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hatebreeder (Post 1387737)
Daj name cwaniaczku to porozmawiamy inaczej :>

A moze Ty podaj swoj, czy sie boisz?:baby:

Naro 25-04-2007 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1387765)
A moze Ty podaj swoj, czy sie boisz?:baby:

ROTFL :D po raz kolejny ktos pojechal phoenixowi po rajtuzach... no ale to nic trudnego bo ten dzieciak sam sie pwnuje..

zwirek 25-04-2007 13:18

Hatebreeder co ci z mojego nicka skoro nie gram i jaką masz pewność , że to właśnie ten char ? ;) Kto szuka nie pyta ;)

Forlann 25-04-2007 13:20

Metek! Zrob nowego chara i wszystkich pozabijaj!

ManfFreD 25-04-2007 13:21

@xandar
Tekst "ja was wszystkich zabije" byl uzywany przez czlonka uf. A co do glupich postów, poczytaj se posty bezoczka i jinikao.:D

Jinikao 25-04-2007 13:44

@up Nie znajduje w moich postach glupoty, jesli ty taka widzisz to mi pokaz, a nie pierdol glodnych tekstow

zacytuje tu pewna wypowiedz pana ripera, ktora tylko posiwadczy o jego inteligencji(co za ciula)
"You wanna be cool too? No u cant, first go to hospital and operate your face!!!11 Ops;| you dont have enough money, sorry. Maybe sell your kashrius? Aww, once again its most important thing in your live, awwwwww ;|||"

Madus 25-04-2007 14:36

Żal

Te forum wygląda jak kosz na bez sensowne posty...
Proponuje dajcie se już siana z tym ripperem, może z czasem zamknie sie i nie będzie pisał samych głupot...
A co do war to może jakiś ob?? Wtedy na pewno by inaczej wyglądała rozmowa na tym forum...

~MaDuS

Madus 25-04-2007 14:41

omg. następny noob...

Nie sciągajcie tego!!!

~MaDuS

Pajerro 25-04-2007 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pinqey (Post 1387446)
o by was chuj kolejny army men hahahhahhahahha

@Massior
Laerion Sili:
Apr 24 2007, 21:51:45 CEST Killed at Level 104 by Helun Lirath
and by Thalic Ilunor

oj Lubo sie w***** jak wroci ;]

btw Adiaaaaaaaan wpadaj do nas na majówcy draniu jeden

/Pinq~

to sie nazywa pipo ASG... wole pobiegac po lesie niz uwalic dupe(jak ty) przed kompem i krytykowac innych ><

Massior 25-04-2007 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pinqey (Post 1387446)
o by was chuj kolejny army men hahahhahhahahha

@Massior
Laerion Sili:
Apr 24 2007, 21:51:45 CEST Killed at Level 104 by Helun Lirath
and by Thalic Ilunor

oj Lubo sie w***** jak wroci ;]

btw Adiaaaaaaaan wpadaj do nas na majówcy draniu jeden

/Pinq~

PaTyyyyyyyyyyyyyyK :D 1,2 Maj do roboty i to jeszcze 2 zmiana >.<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! więc wątpliwa sprawa ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:59.