Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Maly'john 06-05-2008 07:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 2039925)
ale viron nie daje passow chlopakom z furory zeby za niego grali podczas ob.. :)

przez moment myslalem ze to nie on gra
tak sie uwijal podczas ob ale kiedy ogladalismy filmik ktos mi zwrocil uwage na to jak viron przerzuca dedy i szuka loota wtedy juz wiedzialem : on ci to :)

Harru 06-05-2008 09:36

ja tam do virona nic nie mam, wiecie w porzo chlop poza tym ze go ubilismy jak mial bloka hoektys, ale zmiazdzyly mnie te terra hury xdddddddd

Viron 06-05-2008 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly'john (Post 2041742)
przez moment myslalem ze to nie on gra
tak sie uwijal podczas ob ale kiedy ogladalismy filmik ktos mi zwrocil uwage na to jak viron przerzuca dedy i szuka loota wtedy juz wiedzialem : on ci to :)

Maly niewiem po co dales komus swojego hara znamy sie dlugo i wiem ze ty bys takich glupot nie wypisywal
a co do szukania loota to jak sami widzieliscie ze dedy lezaly podemna a ja i tak nie mialem co robic wiec zlapalem pare bp manasek i uh zawsze sie przydadza :)
I jeszcze jedno ja nigdy nie dalem nikomu swojego hara odkad gram i niedam

HARU czytaj cale forum to bedziesz wiedzial po co byl ten terra hur

berger 06-05-2008 12:07

Viron - jestes najwiekszym nobem na iridi i udzielanie sie na forum tego nie zmieni. Nie gadaniem ,ale zachowaniem musisz pokazac ze jednak moze inni sie myla. A co do terra waveow to nie sytaraj sie tlumaczyc , bo wyjdzie ci podobne usprawiedliwienie jak z hotkeyami. Lpiej zawsze pomyslec zanim cos sie zrobi. Poprostu nie wypowiadaj sie a unikniesz kompromitacji. Nie graj to nie bda mowili ze jestes nob. :P

Finito :cup:

Harru 06-05-2008 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viron (Post 2040319)
jak niewiesz poco była ta terra wave to rusz tym czymś co moze masz w głowie , ale pewnie i tak nie wiesz , bo ty nie masz nic w głowie to ci powiem to było po to żebyś własnie spadł z tego krzesła walnął się w łeb to może by ci się tam poukładało

widzisz bo problem jest w tym, ze ja to forum zawsze czytam, i dalej nie rozumiem tego uber zagrania :confused:

Gruhard 06-05-2008 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 2042002)
Viron - jestes najwiekszym nobem na iridi i udzielanie sie na forum tego nie zmieni. Nie gadaniem ,ale zachowaniem musisz pokazac ze jednak moze inni sie myla. A co do terra waveow to nie sytaraj sie tlumaczyc , bo wyjdzie ci podobne usprawiedliwienie jak z hotkeyami. Lpiej zawsze pomyslec zanim cos sie zrobi. Poprostu nie wypowiadaj sie a unikniesz kompromitacji. Nie graj to nie bda mowili ze jestes nob. :P

umyj dupcie burger :cup::cup::cup: sam pro nie jestes (taki jak np. JA)

Kisiaa 06-05-2008 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 2042061)

ja pro ja ownowac!

berger 06-05-2008 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 2042061)

Nigdy nie mowilem ,ze jestem pro. A gorszych od ciebie jest tylko garstka ludzi :|

I watpie bys byl jakimkolwiek autorytetem ,dla kogokolwiek poza samym soba.
Wiec: twoje slowo < moje slowo.

bye

-Phoenix- 06-05-2008 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisiaa (Post 2042080)
ja pro ja ownowac!

A ja do dzisiaj czekam..:]

Viron 06-05-2008 14:21

Cytuj:

Berger to ty tak tylko twierdzisz i jeszcze garstka ludzi znobowatego forum bo jestes poprostu za glupi zeby zrozumiec ze to tylko gra.
Najpierw dorownaj mi w expie a potem gadaj
i mam to gleboko w dupie to co o mnie niektorzy z was pisza mam wielu innych kumpli z tej gry z ktorymi mozna normalnie porozmawiac

.Viffarn 06-05-2008 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2042155)
A ja do dzisiaj czekam..:]

I nie mam bana ;]

FU ! :cup::cup::cup::cup::cup::cup:

TheDwarf 06-05-2008 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Viffarn (Post 2042191)
I nie mam bana ;]

FU ! :cup::cup::cup::cup::cup::cup:

gz bro sup?

Pippah 06-05-2008 14:39

:faceoff::faceoff::faceoff:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akunis (Post 2040600)
Milcz psie k ? i Stfu X(X(.na forum zgrywasz bohatera za to na OB sie nie popisales 2 logi dales porpstu gz.szkoda ze ci nie zdazylem nabic pz ;/ ;(;(;(
albo ja bylem taki wolny albo ty tak szybki w dawaniu loga !:evul::evul::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:;(;(; (;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(; (;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
:lolo::lolo::lolo::lolo::lolo::lolo::lolo:

Pippah 06-05-2008 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Panicz (Post 2039656)
Rillander

Inhabitant of Valoria
Profession: Master Sorcerer
Level: 164

Part of the Heretics (Rau)

4 deaths from the guild Virtue
---
Chealino
Helun Lirath
Edwin Torin
Trix Gran

18 deaths from the guild Divine
---
Iron Bellator
Night Agent
Offenhauser
Titzu
Princess Arman
Maly'john
Master-Duel
Mor'Grimm
Xenezis
Aureliuss
Bezok
Colalvero
Gruhard
Kashrius da'Roc
Milivin
Estillo
Kaikao
Sher Sarika

:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Pippah 06-05-2008 14:50

:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwieshu (Post 2040617)
co do oleju w glowie to trzeba go troche miec i jak bylo was 2x mniej to nie wiem poco wychodziliscie na ob bo przy takiej przewadze wroga to trzeba miec jakis myk przygotowany bo typowe bieganie po pustyni wiadomo ze sie tak zakonczy.

i niewiem poco jedziecie po typie ze padl jak noob bo zrobil co zrobil i to jego sprawa ale chociaz czerpie z tego frajde ze idzie sie poklepac a nie wbija 100lvl i daje pass koledze bo on sie lepiej bije.

;(;(;(;(;(;(;(;(

Pippah 06-05-2008 14:59

Cytuj:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viron (Post 2040319)
Wiesz co berger myślałem , że jesteś mądrzejszy , jak niewiesz poco była ta terra wave to rusz tym czymś co moze masz w głowie , ale pewnie i tak nie wiesz , bo ty nie masz nic w głowie to ci powiem to było po to żebyś własnie spadł z tego krzesła walnął się w łeb to może by ci się tam poukładało , bo niedługo to będziecie sprawdzać film klatka po klatce i sprawdzać moje teksty literka po literce żeby znależć błędy i żebyście się mogli ze mnie pośmiać , bo nie możecie se poradzić z takim 14latkiem jak ja. 8o8o8o

Viron plis nie odchodź nieźle ciśniesz na tym forum a to , że grać nie umiesz to się nie przejmuj kiedyś się nauczysz

berger 06-05-2008 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viron (Post 2042174)

\wyexpilem 3 chary 100+ lvl biorac nimi udzial w wojnach i bedac ciagle hunted.

Idac twoim tokiem myslenia lvl swiadczy o tym czy jestes dobry czy nie... Kurde a ja myslalem inaczej :|

P.S. Nie widzisz ze ciagle sie pograzasz? Skoncze dyskusje z toba i gruha bo one do niczego nie prowadza.

Yooshi 06-05-2008 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viron (Post 2042174)
Berger to ty tak tylko twierdzisz i jeszcze garstka ludzi znobowatego forum bo jestes poprostu za glupi zeby zrozumiec ze to tylko gra.
i mam to gleboko w dupie to co o mnie niektorzy z was pisza mam wielu innych kumpli z tej gry z ktorymi mozna normalnie porozmawiac

Viron oni Cie maja za nooba z niejednego powodu, a Ty starszasz sie im udowodnic ze jest inaczej pisząc posty na forum.
Stary, graj jak Ci to sprawia przyjemność , rozmawiaj z tymi z ktorymi lubisz rozmawiac, nie przejmuj sie innymi a inaczej Cie beda traktowac.

Maly'john 06-05-2008 17:08

a ja chcialbym zyczyc kucharzowi , minkowi, bartulowi i michalowi: niech wam matura lekka bedzie:)
mam nadzieje ze wam skapnelo cos z inteligencji waszych kumpli z vent;)
i wiecie juz ze walesa nie mial na imie jozef, a matka teresa to nie babka kiepska ani tym bardziej ksiezna diana:D
powodzenia maly

Akunis 06-05-2008 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viron (Post 2041955)
I jeszcze jedno ja nigdy nie dalem nikomu swojego hara odkad gram i niedam

Nie klam staremu dales pasy i matce ,cala rodzina gra w tibie na tym charze.X(X(X(X(X(:evul::evul::evul::evul::D:D:D:cu p::cup::cup::cup:

P.S. Jestes idiota Wiron ~~ :cup::cup::cup::cup::cup::D:D:D:D

Firgasto 06-05-2008 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akunis (Post 2042585)
Nie klam staremu dales pasy i matce ,cala rodzina gra w tibie na tym charze.X(X(X(X(X(:evul::evul::evul::evul::D:D:D:cu p::cup::cup::cup:

P.S. Jestes idiota Wiron ~~ :cup::cup::cup::cup::cup::D:D:D:D

Udowodnij...

Pippah 06-05-2008 19:15

akunis
ty to masz poczucie humoru jestes beznadziejnym przypadkiem widze . Viron nie powinien wogóle z takimi jak ty rozmawiać czytajac jego wypowiedzi i twoje to jesteś zerem
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::bab y:

Pippah 06-05-2008 19:17

No widzę że Vironek naprawdę bierze sie za szkolenie swojego PVP

[CHAR]Maly Zgred Drut[/CHAR]
May 06 2008, 17:00:10 CEST Killed at Level 48 by [CHAR]Viron Mysta[/CHAR]

Gzzzz
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Lisuu-aleniewrl 06-05-2008 19:21

Weźcie kurwa skończcie z ta grą, ja na przykład juz w ten syf 2-d nie gram i jest zajebiscie na rl. Ja już z tego wyrosłem, a wy?

Reth'ik, 06-05-2008 19:23

@Up

DEEEEEEEEEEED ZA NIK! :D

KtosNaIridii 06-05-2008 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firgasto (Post 2042650)
Udowodnij...

Zablokowane hotkeye...To jest wystarczający dowód że Viron jest matołem ^^

Gruhard 06-05-2008 19:57

za to ty burger masz funclub na kazdym rogu carlin :cup::cup::cup::cup::cup:

na temat virona moge powiedziec, ze wiele osob mogloby sie od niego nauczyc podejscia do drugiego czlowieka. a ty ztymi hotkeyami - owszem było to smieszne, ale kazdy z noob'ostwa musi wyrosnąc. viron dołaczajac to wojny pokazal, ze wszystkiego chce sie nauczyc. BTW- ON NIE BOTOWAL jak połowa z was tutaj

Akunis 06-05-2008 22:24

Jest tak dobry ze nawet nie wie co to paraliz :cup::cup::cup::cup:

adnincv 06-05-2008 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akunis (Post 2043449)

no i dzisiaj jak bil malego zgred druit to nawet walil mu paraliz hociarz byli we dwujke na otwartym terenie, no ale cuz pszecierz maly zgred druit ma szybsze bohy od niego i ma strong strong haste i time strong strong ringa;///// zamiast mu ded exevo gran mas frigo?/ qurwa nie chitnolby pewnie 350

ale i tak viron muj idol:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:: cup:

sory za te hotkey ale musialem rzeby wygrac;/

Massior 06-05-2008 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 2042990)

na temat virona moge powiedziec, ze wiele osob mogloby sie od niego nauczyc podejscia do drugiego czlowieka. a ty ztymi hotkeyami - owszem było to smieszne, ale kazdy z noob'ostwa musi wyrosnąc. viron dołaczajac to wojny pokazal, ze wszystkiego chce sie nauczyc. BTW- ON NIE BOTOWAL jak połowa z was tutaj

powiedz mi w jaki sposób w takim razie wyexpil ten 130 lv? szczerze to nie wiem co sądzić o tym człowieku bo osobiście go nie znam... a hasła z blokowaniem hotkeyów mogły poprawić humor :)

Wiem jedno, zaznaczam no offence, ale nie dorastasz Bergerowi do pięt.

-Phoenix- 06-05-2008 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akunis (Post 2043449)

Wie, jak szliśmy po mimma i mielismy go strapowanego w narożniku to sie zapytał "WALIC PARALIZE?" ;]]]

Gruszńko, wole bocić niż kupić chara i 3kk do niego :*

Akunis 06-05-2008 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2043532)
Wie, jak szliśmy po mimma i mielismy go strapowanego w narożniku to sie zapytał "WALIC PARALIZE?" ;]]]

Gruszńko, wole bocić niż kupić chara i 3kk do niego :*

Pytal sie i h*j ale K**wa retard,mogl sie tez zapytac czy moze sd rzucac albo pk wlaczyc < pewnie bal sie to biala czaszke zapalic ;/ > :cup::cup::cup:

P.s jutro ob Viron przybiegniesz na sam koniec ? ? ? :cup::cup::cup::cup::baby:

Meb 06-05-2008 23:41

Fajnie chlopaki oby tak dalej:cup: Viron nie daj sieX(X( nie znacie sie Viron jest zajebistyX(X(

Pozdro dla moich nowych qmpli ( Togur i Jarodinho ) 8o z ktorymi ownujemy otsa :cup::cup::cup: no i nie zapominajmy o wielkim Anumie:cup::cup: a takze chcialem pozdrowic mame tate babcie mlodego i starego Lisa i Metka B)B)

Arthas The Keeper 06-05-2008 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pippah (Post 2041602)
EEEEEEEEjjjjjjjjjjjjjjj
Ludzie czy wy macie jakies zycie prywatne ?????
co wy tu wygadujecie zachowujecie sie jak banda niedorostkow wyzywacie sie ublizacie sobie poprostu 0 kultory idzcie do dziewczyny albo na piwo a nie tracicie czas na te glupoty oderwijcie sie od tego bo niedlugo to psychiatra wam nie pomoze

Po 1 co cię do ch*ja obchodzi kto, ile i co pisze? -.^
Od tego jest forum żeby na nim pisać, po to tez jest ta strona... jak ktoś będzie pisać głupoty to po to sa admini żeby to kasować.
Co do bluzgów niech się bluzgaja czasmi jest to i smieszne i nawet się czegoś dowiedzieć idzie nie tak jak z tych twoich wyjebanych na maksa przykłady poniżej:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pippah (Post 2042204)
:faceoff::faceoff::faceoff:

:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:;(;(; (;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(; (;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
:lolo::lolo::lolo::lolo::lolo::lolo::lolo:

albo

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pippah (Post 2042217)
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

no i jest jeszcze pare takich.

A i jak masz zamiar postować to konstruuj swoje wypowiedzi przy pomocy liter a nie Emot ok? :):):):):):):):):):)-.-

Mas, Fev, Vere <3

signed: Usar

.Jarodinho 07-05-2008 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meb (Post 2043618)
Fajnie chlopaki oby tak dalej:cup: Viron nie daj sieX(X( nie znacie sie Viron jest zajebistyX(X(

Pozdro dla moich nowych qmpli ( Togur i Jarodinho ) 8o z ktorymi ownujemy otsa :cup::cup::cup: no i nie zapominajmy o wielkim Anumie:cup::cup: a takze chcialem pozdrowic mame tate babcie mlodego i starego Lisa i Metka B)B)

yo <laaagi>

-Phoenix- 07-05-2008 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper (Post 2043628)
Po 1 co cię do ch*ja obchodzi kto, ile i co pisze? -.^
Od tego jest forum żeby na nim pisać, po to tez jest ta strona... jak ktoś będzie pisać głupoty to po to sa admini żeby to kasować.
Co do bluzgów niech się bluzgaja czasmi jest to i smieszne i nawet się czegoś dowiedzieć idzie nie tak jak z tych twoich wyjebanych na maksa przykłady poniżej:

albo

no i jest jeszcze pare takich.

A i jak masz zamiar postować to konstruuj swoje wypowiedzi przy pomocy liter a nie Emot ok? :):):):):):):):):):)-.-

Mas, Fev, Vere <3

signed: Usar

Usar <3

/Fewolski

Maly'john 07-05-2008 06:41

Cytuj:

a teraz licytacja: kto dluzej zna virona kto lepiej zna virona kto bardziej kocha virona czyim idolem jest viron...........
a ja wam jedno powiem nie tak mialo byc...

Panicz 07-05-2008 11:29

Cytuj:

BTW- ON NIE BOTOWAL jak połowa z was tutaj

uahsuahaush

bo by nie umial bota ustawic !!!!

a zreszta to niby kiedy mial stawiac na bocie chlopka ? ojciec by sie sfochowal ze nie daje mu expic ....

Ale teraz "majom z tatom nowych kumplow i to z zagranicy" i nie musza z wami gadac......

Gruhard 07-05-2008 12:11

gru kupilem na 44lv za kaske z eq na securze , wiec stfu

idz sobie nawarz bigosu , zapakuj w kanał i zacznij gadac z sensem ktorego tak mi brakuje u ciebie od czasu kiedy byłej dostawca RUNKUF dla lubomira :cup:

Tristan_da_Sworder 07-05-2008 12:51

Dzien dobry

/Wesoly Bananek

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21.