![]() |
|
@Up
A ty ogladales WR?:> @Edit Dobra, dobra, nvm... Az obejrze te DMC, zeby ci udowodnic ; ) |
Spać, spać ; ]
|
To dobranoc, ja sobie jeszcze posiedzę... xP
|
Chyba dzień dobry.
|
@Gro
Tu masz odpowiedź na swoje pytanie, zadane po raz 2 Cytuj:
Cytuj:
|
Nigdy nie przestaniecie mnie zadziwiać
http://img155.imageshack.us/img155/2984/iksdresb8.jpg Jeśli dojdziecie do 1000 obiecuję, że obejrze wszystkie odcinki Zero No Tsukaima PS. To mój 4 post w temacie :cup: |
|
Więc mam C;H i DMC. To, które mi się bardziej spodoba obejrzę pierwsze : P.
Btw. Jeszcze parenaście postów i będę w pierwszej trójce spammerów! Corgar! Your soul will be mine! |
@Rayza
Wohoohoo!!! Mikuuu xD @Nari Gogo, Corgar sie obija :< |
Jednak oglądam na razie DMC : P. Dawno się tak nie uśmiałem, jestem taki spaczony (przez Rayzę, oczywiście : P), jak to głupie... : P
|
@Up
Czy tylko mi sie udalo nie ulec spaczeniu przez Rayze?T.T |
Popatrz mój drogi Cyborgu, schemat jest prosty
Mnie i kumpla Spaczyła znajoma,Ja spaczyłem np: Nariego i Frizza ,Nari spaczył (...),Frizz spaczył (...) wiec jesli Nie zostałeś spaczony w tym poplątaniu to jest 1 opcja! You are distort already ! you were distorted before i could do it! |
Cytuj:
|
wanna listen a story about a boy who weren't pervert : p and met girl(s?) who awakened his "dormant pervert" : p? and his perv power had become stronger and stronger .....and came here?
[jak to fajnie brzmi po angielsku XD] |
@up
Lepiej nie zdradzaj szczegółów swojej mrocznej przeszłości. A tak w ogóle to nie uwierzę, że kiedyś byłeś zupełnie normalny. To 'zło' tkwiło i kiełkowało w tobie od samego poczęcia. |
Cytuj:
|
Za to kocham ten temacik ; p
@edit Czyta ktoś Eyeshielda 21? A Mysterious Girlfriend*? *-to jest poyebane więc polecam dla, hmm, takich jak ja? xd |
@Rayza
Opamietaj sie ; > Bo przyjdzie koks i skonczy sie dzien dziecka xD Z reszta plx, jak piszesz po angielsku to pisz poprawnie. |
@Argen
Ja tylko oglądam Eyeshielda. Skoro mówisz że Mysterious jest "pojebane" to może sie za to wezmę xD. |
Dla mnie troche za dużo śliny w tej mandze, ale jakoś oglądam. A Eyehield > all. Z założenia bardzo podobny do anime 'Piłka w grze', które też polecam.
|
Ja dalej mecze Nane, nie jest zle ; )
|
Jednak DMC okazało się na półmetku jako-taką klapą. Z początku było ciekawie, lecz wkurzają mnie ciągle powtarzające motywy.
|
@Nari
Hihihi xD Iii kto mial racje?! Sciagaj WR, bo C;H tez na polmetku okazuje sie klapa : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoja droga, po tekstach wiadomo juz czemu spodobala sie Otakumie xD |
No czas sie przestać obijać aż Nari straci ochotę na TOP3 ;p
DMC było dobre... może gwałcenie troche sie powtarzało, ale mi sie spoobało. PS. Rayza ty mnie spaczyłeś? To ja jestem pierwotnie spaczony. To ja spaczyłem Kume. To ja jestem na 3 miejscu! Miuaahahahahahaha Nipah! Corgar Frizz |
@Corgar
Recenzje na tanuki sa, jakie sa. Wielu z tych pseudo-recenzentow nie staralo sie nawet zrozumiec danej serii. Ja czytam recenzje tylko na anime-planet. |
No właśnie przeczytałem reckę na Tanuki. Takiej czegoś to nawet ja nie jestem w stanie napisać. Widać że wziął sobie za cel zgnoić to anime. Widać także że ma gówn*** pojecię o tym co pisze. Na przykład akapit o kresce. Recenzent pisze o cięciach w budżecie, gdy naprawdę chodzi o stworzenie podobieństwa do mangi.
Nipah! Corgar Frizz |
@Corgar
Dokladnie, dlatego nie ma co sie opierac na tanukowych recenzjach. @Nana Odwoluje porownania do samej-wiecie-jakiej-serii, Nana jest swietna. Ogladam dalej... |
Podobne do Becka jest Nana? Beck niesamowicie mi się spodobał, więc chętnie bym obejrzał coś w tych samych klimatach.
Nipah! Corgar Frizz |
@Corg
A o czym jest Beck, bo nie ogladalem? Nana jest w klimatach punkowych, ale z punktu widzenia normalnej dziewczyny. Dosyc ciekawe polaczenie. |
Beck jest historią kapeli rockowej o takiej samej nazwie.
Nipah! Corgar Frizz |
W takim razie mozesz sprobowac Nany. Klimaty rockowo-milosne, z tym, ze dojrzalsze milosne, a nie rodem z Clannada. Na poczatku moze kojarzyc sie z SD (duzo sexu), ale caly watek milosny jest 5785235 razy glebszy niz ten w SD.
|
Raczej trudno tak spaprać anime żeby SD miało lepszy wątek miłosny ;p Będe miał czas to obejrzę. Narazie szukam "300" w 1080p ;3
Nipah! Corgar Frizz |
@Corgar
Oj racja racja ;) Oki, narazie koniec z Nana, musze troche lekcji porobic >.< |
again me
czy vampire knight jest warte obejrzenia prosze bardzo o profesjonalna odpowiedz... Zebym sie nie zawiodl jak na darker than black |
Profesjonalna odp: Tak,mi sie podobał zakonczenie 1 seri Imo odbiega od domyśleń dot. "jak się skończy" w czasie serii : p ,a manga dalej sie ukazuje :p...
Cytuj:
Cytuj:
@down AHA! nari = Inucon?/Inutard : p ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:25. |