![]() |
|
zal was w chuj, pierdolicie o wojnach itp ty ziomek dart~ spinasz sie bo bardol napisal ze tak naparawde to nie wiesz co to wojna bo ma racje jak ty na powaznej wojnie która była ze szwedami biegales 45magiem i waliles kazdego kto ma skulla to samo kamba i reszta pro elo fighter ogarów
|
Cytuj:
|
@Kamba
Nie czueniu... Nie zostałem tak gdzie mi lepiej tylko tam gdzie mam kumpli... Widzisz różnice?... Nie będę biegał z kimś kogo nie znam;o Ty a jak zrobie to pione na rl zbijasz? xd @Grebol A Ty widze znasz historie morgany jak i każdego gracza, lepiej niż historię Polski... Podaj nick tego mojego 45 maga jak powiedziałeś a zwrócę Ci honor... A w woli ścisłości latałem 140 palkiem... Więc nie mów głupot jeśli nie wiesz |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak juz wczesniej napisalem - najmniejsze psy... ;d |
Cytuj:
Odezwało się emo z ryjem pedała, które wydzwania po ludziach z pixeli bo na rl nie ma z kim pogadać...:( każdegoszkoda.pl Skończ... _____ edit: W sumie to ja też kończę bo wyzywanie się nie ma najmniejszego sensu... Trzeba by wyjść gdzieś wieczorem się odstresować po takich ripostach do mojej osoby bo jeszcze nie zasnę w nocy^^ |
Cytuj:
A Ty Mario, byłeś na prawdziwej wojnie :D ? @Jacek, Magro: Też Was loffciam robaczi :* <3 |
Peace and Love Madafucker !
Nie macie lepszych tematow. Kurwa pod Poznaniem rozpierdolili kwiaciarnie pelna kwiatow i moze byc teraz kryzys, a wy sie drapiecie kurwa o to kto kim latal wojne czy tam pare wczesniej :D:D:cup: @co do prawdziwej wojny TO NA MORGANIE KURWA NIE BYLO WAR MODA NIGDY WIEC cisza ! XD Ps. Na prawdziwej Wojnie to bys kurwa płakał jak dziecko co chce do mamy.... Ghetto Gospel_/ |
Cytuj:
|
jak powiedziałem - chcesz wygłaszać swoją opinie? ok, rób to w stylu 'ale zjebaliście/ogarnęliście, tylko żal, że znowu stacka przywitaliście', po co do tego dołączasz teksty w stylu 'nie wychodźcie z pz'? naprawdę, chcesz, żeby kiedyś oni ci tak pisali? raczej wątpie, a z tymi napinkami to posłuchaj kogoś z 'większym' doświadczeniem ;) też kiedyś się napinałem dniami i nocami, ale to jest bezsensowne i teraz osoby, z którymi się cisnąłem gadam normalnie jak ziomek z ziomkiem, ema grebol.
I pamiętaj, cokolwiek by się nie działo, to tylko gra! ;) i jestem pewny, że jakbyś był w We Ride też byś tam znalazł kumpli tak samo jak we Flow. Peace and Love gayz.. yhm.. i meant guys.. ;d |
Cytuj:
|
taa pis and lof;)
W sumie masz rację Bardol... Trzeba wrzucić na luz;) Nie wątpię że tam też by się moze kumple znaleźli, ale ja mówiąc że jestem po tej stronie z kumplami miałem na myśli kumpli z reala:) @Toksong Ty dopiero w tv ogarnąłem co się stało... Pomyśleć ile topów się zmarnuje:P A no i muszę się wybrać do Ciebie:] |
Cytuj:
ekhm... a lubisz brać z dupy do ryja ? :confused: |
Lubisz robić z siebie idiotę?:confused:
|
A Ty Kamba dalej swoje, że boimy się o lvle czy o inne rzeczy. Robicie z siebie wielkich fajterów, którzy robią wszystko by było na*******ańsko ale zapominacie o tym, że z drugiej strony też są tacy i nie boją się o stratę lvli czy kasy tylko po prostu zostają z ludźmi z którymi byli od zawsze
|
Cytuj:
No właśnie! @We ride: Wyznaczam nagrodę za Eter Rael! |
Bardol jak ciskałem sobie z toba za swoich czasów to na tibie.pl wchodziłem wiecej niz na nk XD
@smiecie strony wi rajd i flow wy byliscie wszedzie, widzieliscie wszystko ! Zwłasza Karamba i Dart~! <gratuluje raszu na twoim pro zioms 140 pallku !> to jest tylko gra zjeby. Pójdziesz na inny server <o ile stara da ci karte na transfer> bedziesz walczyl z nim po jednej stronie i bedziecie ziomki. Juz tak kilka razy miałem. Co do pojazdów na fotki tez dobra bania, mówisz mu ze wyglada jak emo czy chuj wie jakie emu - i co z tego? jego zycie jego sprawa ale czego ma się wstydzic? ma swój styl i ch uj ci do tego. Wiele razy pizda byla z Magra ze ma wiecej pryszczy na ryju niz pszczół jest w ulu lecz pokazał fote bo czego ma się wstydzic? siebie? Przychodzi taki bencwal co ma łeb jak sklep a dupe jak by się rozjebał na pół miasta od siedzenia na kompie i krytykuje kogoś a tak naprawde sam w sobie nie widzi jaki jest mały za monitorem - zal i płacz @btw ab team rox _/ |
Cytuj:
masz jeszcze moje 30k na kyrzza! hehe gremb, zapomniałeś tylko dopisać "ab team rox" B) cosik z dzisiaj http://www.speedyshare.com/436489710.html |
Cytuj:
--- Kambaa dodał 4 minut i 38 sekund później --- Cytuj:
A nie pojde bo to ostatnie moje oro w tibijskiej karierze ;< |
srali muchy bedzie wiosna
|
Cytuj:
|
@kamba- pocisnales do bialej kosci i odszedles... wiec zaprzeczasz sam sobie, dupolizy odeszly patrz- lustro
elo elo 5 2 0 |
Cytuj:
--- Kambaa dodał 2 minut i 46 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mar 25 2010, 15:06:14 CET Crushed at Level 377 by Bo'bofrut, Eurotor, Fidos'Fyb, Halucynus, Kino Zakondix, Lowca Wiatru, Mern Theon, Nagania, Nirek Devilek, Nobi Chra, Squidii, Thomas Kelati, Thunder Zunn and Zirkov.
dziękuje dobranoc :D |
Mar 22 2010, 22:30:07 CET Slain at Level 98 by Cinek Niszczyciel, Nestor Dagome, Nexerius, Vallher and Wozny of Morgana.
Mar 21 2010, 17:20:17 CET Killed at Level 99 by Darthvaan, Eter Rael, Vallher and Vivider. Mar 21 2010, 16:03:14 CET Killed at Level 100 by Eter Rael, Vallher and Yanosik. Mar 18 2010, 14:17:20 CET Killed at Level 101 by Demon of morgana, Kenami and Theses. Mar 18 2010, 13:42:18 CET Killed at Level 102 by Borstel, Ice Diable, Lupi Sirahimus and Vallher. Mar 17 2010, 19:35:24 CET Slain at Level 102 by Darthvaan, Elia Vak, Huo Yuandia, Knight truth, Victoriano Cuenca and Xerofox. Mar 15 2010, 22:07:56 CET Killed at Level 103 by Don Krep, Master the Arrow, Miyai and Nieludzki kozak. dziekuje, koniec imprezy |
Cytuj:
;D a Ty Kamba, Karamba, Pech czy jak tam Cie wolaja scisnij poslady i przyjdz z ojcem bo Cie nie rozumiem. |
Ja to cię Hary ku rwa kocham xD
|
Grebol tylko nie zapomnij kiedyś opowiedzieć dzieciom lub wnukom jaki byłeś zaje*sty w pixelach:confused:
Może i kartę bym wziął od matki ale i tak kasę swoją zawsze muszę wykładać więc chyba się powtórzę ale jeśli nie wiesz to nie mów:) Wrzuć na luz zi0m;) cze |
Cytuj:
|
http://allegro.pl/item977201565_tibi...zpiczenie.html
Polecać mnie tam znajomym, ale i to już! :D --- Serowel dodał 12 minut i 2 sekund później --- Jakby ktoś był zainteresowany kupnem postaci to pisać do mnie. -213rp(kyra) + 100ed (morgana) - bez warninga -125ms(kyra) + 50/60ms(morgana) +2x45 aurea/kyra - bez warninga -Pare botkinow morgana/kyra |
Zyga, interesują mnie bot kina morgna, daj znać na pw albo weź gg od Lesia
|
Cytuj:
Pozdrawiam was Panowie jak tam zdrowie ?? Mam pytanie może ktoś wie kiedy Andrzejek(whisper) będzie dostępny?? /Wesol |
ohoho, hacked na 30baniek XDDD
jak coś mam chary na sprzedaż dość tanio; *morgana 130+ ek z warningiem - 130zl *160ek z warningiem + 3x mages 100+ na kyrze - 270zl *213 pal na kyrze (80 dni pacc) ze 100ed na morganie - 700zl i dorzucam 143ek za free (90 dni pacc, 70ed na koncie). =palek nie ma warninga / kina niestety ma= *125ms z 50 i 60msem na morganie, 45ed na aurerze i 45ed na kyrze - 140zlotych ===bez warninga=== / nie byl bocony od ostatniej serii banow. jak cos to pisac na gg; 10080080 ludz dzwonic; 798637967 |
No i widzisz bylo sie nie chwalic ;p
Ma ktos rook eq : kyra/premia ?? Jak tak dajcie znac tu na pm czy cos. |
Cytuj:
jutro chyba będę mógł Ci dać na kyrze |
Gdybym cię nie znał Zyguś to bym pomyślał ze to na rly ale Cię znam trochę i wiem ze te sell'anie charów minie Tobie za 2 dni :P
|
już mówił na vencie, że mu szkoda sprzedawać to ;d
|
@Juhas
Gosciu jak czytam twoje posty na tibia.com to czuje jak by mnie syntol roz*******al... FLOW DOGGY haha . SKONCZ i odejdz przynajmniej z twarza. ~~ Caro Atte Thais Dear Player. We suspect you for using illegal software to enhance your gameplay. Your account will be banished. To check the status of your account please visit www.black-list-tibia.htw.pl Copyright by CipSoft GmbH 2010. |
oke Macieju, tylko już sprzedaje tydzień chary ;P
Bardol, no taki 200+ pal fajna sprawa w wojnie, ale teraz to bez kitu nie chce mi się grać XDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |
|