![]() |
|
Too many users downloading right now. Please try again in two minutes or get a PREMIUM-Account
Ostro, ostro |
Cytuj:
@topic Gratulacje Vision ;).Chodź nie gram w tą gre już bo to strata czasu, to czy tak czy tak od początku powstania na tym serwie grałem i było nawet fajnie ;) @edit Mój błąd poprawka, przynajmniej ja sie umiem do błędu przyznać nie co to nie którzy |
Imargam Gratz 9 MLEV !!!!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Dlaczego z nikt z was nie napisal ze duskow bylo 13 na cala gildie vison i na wspulnej czyli razem 30 + te wszystkie nooby vison na 13 duskow jesli dla was oni sa zajebisci to zall bo nawet nie zabili wszystkich :)
|
Cytuj:
|
8o :D jak zobaczyscie filmik zobaczcie jak james sam uciekal przed calym vison przez 20 minut :P no no vison to ma pvp gz dlanich
:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
to chyba nie skumales mowie o tym ze wszyscy sie zachwycajam ich zalosnym pvp bylo ich 3 razy wiecej niz dusk dusk pokazalo ze sie nie boja zanim nastepnym razem napisze ktos ze vison ma wyjebane pvp to niech sie zastanowi |
Cytuj:
ChoĆ nie chodź |
ahahahah
Fajna bitwa , fajny wynik :D
Nie ogarnialem z m wallami ale next time bedzie lepiej xd paczus a ty moze powiesz nami kim z dusk jestes ? :) Wsumie to mi sie zdaje ze dzis ci sie padlo a petro nie zapiol cie od tylca :D |
Cytuj:
o czym ty gadasz cala gildia vison na jednego 130 lvl no faktycznie wielkie gz dla jamesa pokazal zwidusiowi kto ma pvp i rescie sorckow kozakow z vison |
Cytuj:
Japa kurwo ;) |
Cytuj:
No bez kitu jak ja widzialem te smigajace m walle to w szoku bylem... Do tego podziwiam ze lecialy tak rowno obok siebie i praktycznie caly czas ;] Kozackie "efekty specjalne" Xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
topic: nice fragi. nice battle... to połowa sukcesu... druga połowa to udział Gildi Vision. zawsze czekam na te filmy.. gratuluję i powodzenia w dalszym wybijaniu dusków. Gl. |
Oni sami wyszli na open my ich nie wypchaliśmy z depo :confused:
|
Modki mnie lubia a za insulting dostane tylko 1 pkt ;)
Paczek a ty zaciagnij kraniczek i ruszaj do Petra chyba potrzebuje kogos na nocke ;-D pocieszysz go :D |
Cytuj:
imargam dla twojej wiadomosci nie jestem z duskines ale gdybym mial troszke wyszy lvl doloczyl bym do nich no ale to jeszcze troche chyba ze dalej bedziecie robic na wszystkich 'PA" mozesz byc pewien ze niebawem dolocze do duskines zal mi sie robi jak patrze jak to twoja postac jest po 20 h na dobe online powiedz jak to jestes sam w stanie zrobic i nie pitol :p :p :p :p :p |
Sharuje z domem dziecka a tera idz juz do petra ;)
|
Czemu dusski nie trzymały się razem - nie mam pojęcia. Raz katrila prawie lezal na pustyni tylko zabraklo ognia, a poza tym nie mozna wygrać bitwy nie atakując :confused:
|
Paczus skoro jestes Imargamem, to powinieneś wiedzieć >.>
Jak czytam twoje posty to aż mnie nosi ze smiechu :D Btw. Po czorta ty w duskach?? Zeby przejac plaeczke po margamim i padac co chwile?? xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kurwa sharuje a tera wy*******aj z tego forum .i. |
Cytuj:
nie nie masz racje zrobie jak qel pujde do vison bede sie kochac z imargamem dam mu kilka razy a puzniej wyciogne od niego pasy kto powiedzial ze dla tak zajefajnej gildi jak vison nie mozna sie kur...c ! :evul: :evul: :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
po co te nerwy imciu wiem ze starasz sie zrobic sobie tu na forum otoczke zajebistego ziomioka ale pamietaj ze ci co graja na furoze czasem tu zaglondaja i czytaja wszystkie te bzdury jakie piszesz |
Jest zajebiscie a to kto co sadzi malo mnie robi , tylko powiem jedno zeby zara takie fejki nie klamaly jak bylo...
Dzis taifun pisal ze chce open battle i my moglismy wybrac miejsce... Panowie 5 fangow na behe :D!! |
Cytuj:
no no masz racje wyszliscie na opena po 1,5 h a puzniej wasze noby znowu blokowaly duskines zeby nie mogli swobodnie latac zucali im mw zeby ich zblokowac takie to open w waszym stylu zalosne bo gdnyby nie te noby towielka gildia vison mogla by co najwyzej stanac na jednej kratce i bic swoim zajebistym botem gz pvp |
Tak mamy najlepszego bota TIBIJSKIEGO ! :] A o noobach to mozemy pogadac czemu EM nie dalo rady nas zblokowac :-)
|
Cytuj:
btw.gz dla was panowie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
no no masz racje wyszliscie na opena po 1,5 h a puzniej wasze noby znowu blokowaly duskines zeby nie mogli swobodnie latac zucali im mw zeby ich zblokowac takie to open w waszym stylu zalosne bo gdnyby nie te noby towielka gildia vison mogla by co najwyzej stanac na jednej kratce i bic swoim zajebistym botem gz pvp |
@paczus
tak tak paczuc vision to zle pa ima sharuje z 40 osobami :) zapomniales tabletek rano? psyhotropex sie skonczyl:> czy te drugie na czuba:>? |
@2up
nie ogarniam ziomek takich typow jak ty |
Cytuj:
pozatym imargamem gra 3 ownerow bracia z czego najmlodszy ma 13 lat 24 h na dobe online potrafi byc imargam sam sie kiedys chwalil na ts jak byl w gildi sunblade wiedz skoro nie wiesz to nie nie gadaj ze ma 40 bo to juz zal :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Nie karmcie trolla - jaki Paczus jest każdy widzi, więc najlepiej to go olać. :-)
PS. po raz kolejny Vision pokazało, że lvl to nie wszystko... gratuluję ;-) |
Cytuj:
ok to macie forke ownerow imargama http://img164.imageshack.us/my.php?image=cose2.jpg |
Cytuj:
ten post ma pokazać ze mogę być tak samo głupi jak ty.... @topic taifun jak next time tak cie trapna wal UE ;/ najlepsze wyjscie moim zdaniem bynajmniej lepsze niz stanie i sie gapienie jak mana sobie ucieka... |
Czyli ten "peace" to był wał czy ki?
|
@Widzialem_Bota_Cien
walnie te ue, wbije reda albo bana i straci senio tutora:) swietny pomysl poprostu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |
|