Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Eskimos 24-04-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1386951)
Ilu 25 + hahahhahahah bylo nas 11 chlopcze Przyznaj sie do tego ze baliscie sie i tyle...

Z tego co widzialem to bylo was troche wiecej niz 11....
Tylko ze oni wszyscy byli na ank wiec nie wiem jak mogles wiedziec ilu was bylo jak ty nawet pacca nie masz...

A co do pacca to ja juz tydzien czekam na premium!!!
Jak jutro mi go drom nie wysle to.....

Azenus 24-04-2007 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1386937)
Juz wiem Jak Hwl sie czuli jak ucieklismy na trolle w thais (tylko ze wtedy to my mielismy mniejsze sd power i sie nie umawialismy na battle) a dzisiaj toxo sie umowil i co.... hhahahahah Tylko powiedziec jedno slowo TCHORZE ... co sie stalo z rikim i boltina :>? straszne to jest Ale jeszcze wszyscy popadaja narpierw musze miec pacca :P
Podzro dla Pudziana :D

Riki tiki riki tiki depo kamping riki tiki riki tiki

Ajron 88 24-04-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eskimos (Post 1386961)
Z tego co widzialem to bylo was troche wiecej niz 11....
Tylko ze oni wszyscy byli na ank wiec nie wiem jak mogles wiedziec ilu was bylo jak ty nawet pacca nie masz...

A co do pacca to ja juz tydzien czekam na premium!!!
Jak jutro mi go drom nie wysle to.....

Vip lista? Guild check ? cokolwiek ? 25 napewno nie było VO , z tego co miałem w Vipach bylo mniejwięcej po równo , z tym że nie liczyłem potencjalnych pomocników (ludzi z poza gildii).

Kuczer88 24-04-2007 22:42

PUDZIAN no napisz cos zabraklo wam odwagi:> hahhahaha Toxo sam chcial walczyc pierwszy :P Czyzby wielki Alex stracil nadprzyrodzone sily pvp :D Ojjjj Ojjjj Teraz tylko do szczescia potrzeba mi fragow catri riki tigera i rumcia
Kurde czekam na pacca i trzeba blessy kupic po tym niefortunnym dedzie :D

Ascario 24-04-2007 22:42

Zaczyna sie robic ciekawie, sily sa dosc wyrownane i to mnie cieszy. Jedna i druga ekipa ma charakter, a co za tym idzie nie bedzie nudno.

Pragne zwrocic uwage na [CHAR]Phea dyre[/CHAR] ktory pekuje bez zadnych konsekwencji. FoZ chyba zaczyna wykorzystywac walke Mad~ z Vo.

Ajron 88 24-04-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1387015)
Pragne zwrocic uwage na [CHAR]Phea dyre[/CHAR] ktory pekuje bez zadnych konsekwencji. FoZ chyba zaczyna wykorzystywac walke Mad~ z Vo.

Dziubek ;*

Będzie Jihad.

Ascario 24-04-2007 22:48

Udaja roleplayerow a tak naprawde sa gildia pkerow, bynajmniej takie sobie zdanie u mnie wyrobili. Jest kilka osob ktore sa calkiem wporzadku np Fable~,Henry belar etc, ale wiekszosc to asslickerzy.

Eskimos 24-04-2007 22:50

Zgadam sie calkowicie z Ascario...

Wielkie PozdroB)

Azenus 24-04-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1387015)
Zaczyna sie robic ciekawie, sily sa dosc wyrownane i to mnie cieszy. Jedna i druga ekipa ma charakter, a co za tym idzie nie bedzie nudno.

O tym wyrównaniu marzyłem miesiącami :D

Bądźmy szczerzy, wstęp do FoZ jest swoistą protekcją przed wszystkim na Galanie, pff

Ascario 24-04-2007 22:55

Nic nie trwa wiecznie :) o tym trzeba pamietac :P mam nadzieje ze w najblizszej przyszlosci to sie zmieni, albo najlepiej jak ta gildia przestanie istniec :) PN zniszczyli tylko dlatego ze sie tak dlugo trzymalismy razem, wiec i na Foz przyjdzie kolej :)

Btw.
Man Utd- Milan 1:2

Eskimos 24-04-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1387063)
Nic nie trwa wiecznie :) o tym trzeba pamietac :P mam nadzieje ze w najblizszej przyszlosci to sie zmieni, albo najlepiej jak ta gildia przestanie istniec :) PN zniszczyli tylko dlatego ze sie tak dlugo trzymalismy razem, wiec i na Foz przyjdzie kolej :)

Btw.
Man Utd- Milan 1:2

Tylko ze poki co to FoZ jest chyba guild ktora najdluzej istnieje na galanie( nie licze czestych zmian nazw hwl)...

Btw.
Ja osobiscie ide za Manu:(
zalamie sie jak odpadna;D

Ascario 24-04-2007 23:00

CoO bylo najdluzej na galanie, a foz nie jest takie stare. Zreszta co to ma do rzeczy jak stara jest gildia? my sie trzymalismy 1,5 roku i co?...

Eskimos 24-04-2007 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1387069)
CoO bylo najdluzej na galanie, a foz nie jest takie stare. Zreszta co to ma do rzeczy jak stara jest gildia? my sie trzymalismy 1,5 roku i co?...

Mi sie wydaje ze jednak juz troche ma....
Pare wojen juz bylo i sie jakos nie rozpdalo wiec watpie zeby to szybko nastapilo...

Ajron 88 24-04-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1387069)

PN rozpadło się w marcu , w maju były by 2 lata :D

PN to the bone~

Ajron 88 24-04-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eskimos (Post 1387081)
Mi sie wydaje ze jednak juz troche ma....
Pare wojen juz bylo i sie jakos nie rozpdalo wiec watpie zeby to szybko nastapilo...

Jeśli chodzi Ci o FoZ to od powstania gildii nie uczestniczyli w żadnym konflikcie zbrojnym.

Ale spokojnie na nich też przyjdzie pora, wielu ludzią zaleźli za skóre i to sie na nich zemści.

Azenus 24-04-2007 23:10

@up: Jestem roleplayerem, jestem roleplayerem..... SLYSZĘ GŁOS BOGA TIBIJSKIEGO, MUSZĘ IŚĆ W RANDOM PK -.-

Ascario 24-04-2007 23:13

Dokladnie... ale nikt nic nie mowil, tylko Krupnik i Sinid. Kiedy Foz zaczelo im grozic, keekz stanal w ich obronie, czym zyskal duzo w moim oczach. Yuperdo poprostu lubi random pk i nie potrafi sie do tego przyznac, tylko wymysla jakies chore powody, ktore smiesza kazdego.

Boltina89 24-04-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1386937)
Juz wiem Jak Hwl sie czuli jak ucieklismy na trolle w thais (tylko ze wtedy to my mielismy mniejsze sd power i sie nie umawialismy na battle) a dzisiaj toxo sie umowil i co.... hhahahahah Tylko powiedziec jedno slowo TCHORZE ... co sie stalo z rikim i boltina :>? straszne to jest Ale jeszcze wszyscy popadaja narpierw musze miec pacca :P
Podzro dla Pudziana :D

Zartujesz sobie, prawda?

Patrzac na liste membersow z VO, a na ilosc jaka byla w waszym teamie nie obylo sie bez wrazenia, ze jest was troche za duzo.

U nas bylo duzo mnie osob, prosze liczcie, ze tam byly takie osoby jak Sir Zemus, Gran Deah,Uzupatorka~ Moze nie duze lvle itd, ale przewage daja.

Nas bylo duzo mniej, tymbardziej ze niektorzy musieli juz leciec... Nie mam zreszta zaiaru sie tlumaczyc, bo to wy tym razem nie wyszliscie na nasza 11 czy 12. Proponowalismy wiele rozwiazan, kazde bylo zle. Tak to juz bywa...

Co do mojej i Rkiego guildii. Naprawde nie ma obaw, byly zawirowania z Ventrillo itd, ale chyba widziales nas na battle co nie?

Co do twoich domniemanych fragow - fajnie jest marzycielstwo, gorzej gdy sie trzeba z tego snu wybudzic =/

Mam nadzieje, ze jeszcze nie raz powachasz glebe =] , jak wiele osob twierdzi jestes wszechwiedzacym tibijczykiem z nadprzyrodzona moca PvP.

Jedno co moge obiecac, to to, ze nam impetu nie brakuje, wrecz przeciwnie. Czekamy az nasi Visa Vi sie otworza na te wojne.

Dobrej nocy zycze

Boltina/

Cataclism 24-04-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1387014)
PUDZIAN no napisz cos zabraklo wam odwagi:> hahhahaha Toxo sam chcial walczyc pierwszy :P Czyzby wielki Alex stracil nadprzyrodzone sily pvp :D Ojjjj Ojjjj Teraz tylko do szczescia potrzeba mi fragow catri riki tigera i rumcia

tak zabraklo nam odwagi ;( kuczer podaj mi juz moj payment plx ;(

co do liczby przeciwnikow oni maja od groma ludzie poza gildia ;p
my wczoraj walczylismy w pozycji gorszej a dzisiaj pokazales jakie masz duze klejnoty kuczer ;> i ta cala twoja gildia ciekawe jak sie z tego wytlumaczysz :>

aragorn uczciwy 24-04-2007 23:24

omg, ale pierd*** bez sensu...

btw. dla sprostowania: Eskimos=Kamill Janota

btw2. robilem se kiedys uhy... i nagle przyszlo kilka osob z FoZ i mnie zaczeli lac.. oczywsicie z 27 vllem ni mailem szans i padlem(zdazylem sie ruszyc chyba na 2-3 kratki) a oni pisza puzniej na forum, ze padlem bo ejstem botter... omg z Yuperda taki Senior Tutor, jak z koziej dupy trabka xD

btw3. Co do zaliczania gleb, stawiam ze next osoba z Madhousa ktora padnie ebdzie polak....(Catrishia Pliz)

Eskimos 24-04-2007 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1387091)
Jeśli chodzi Ci o FoZ to od powstania gildii nie uczestniczyli w żadnym konflikcie zbrojnym.

Ale spokojnie na nich też przyjdzie pora, wielu ludzią zaleźli za skóre i to sie na nich zemści.

I to jest najbardziej wkurzajace...
Dlaczego Foz nie brali udzialu w zadej wojnie:evul:
Mam nadzieje ze zemsta nadejdzie szybko i bedzie slodka:D

Azenus 24-04-2007 23:25

W mojej poprzedniej wypowiedzi niekoniecznie miałem na myśli Yuperdo :P

Eskimos 24-04-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1387130)
omg, ale pierd*** bez sensu...

btw. dla sprostowania: Eskimos=Kamill Janota

btw2. robilem se kiedys uhy... i nagle przyszlo kilka osob z FoZ i mnie zaczeli lac.. oczywsicie z 27 vllem ni mailem szans i padlem(zdazylem sie ruszyc chyba na 2-3 kratki) a oni pisza puzniej na forum, ze padlem bo ejstem botter... omg z Yuperda taki Senior Tutor, jak z koziej dupy trabka xD

btw3. Co do zaliczania gleb, stawiam ze next osoba z Madhousa ktora padnie ebdzie polak....(Catrishia Pliz)

Albo jak Cie keliko i hunshel ubili...
Szkoda ze nie nagrales filmiku:D

Ascario 24-04-2007 23:28

Wybacz, jezeli zle zrozumialem twoja wypowiedz, ale jezeli nie o yuperdo to o kogo?

Ajron 88 24-04-2007 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1387130)
omg z Yuperda taki Senior Tutor, jak z koziej dupy trabka xD

Już nie jest Senior Tutorem.

:D

Azenus 24-04-2007 23:37

Może źle się wyraziłem.... Nie tylko o niego ;)

libner 25-04-2007 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1387116)
Zartujesz sobie, prawda?

Patrzac na liste membersow z VO, a na ilosc jaka byla w waszym teamie nie obylo sie bez wrazenia, ze jest was troche za duzo.

U nas bylo duzo mnie osob, prosze liczcie, ze tam byly takie osoby jak Sir Zemus, Gran Deah,Uzupatorka~ Moze nie duze lvle itd, ale przewage daja.

Nas bylo duzo mniej, tymbardziej ze niektorzy musieli juz leciec... Nie mam zreszta zaiaru sie tlumaczyc, bo to wy tym razem nie wyszliscie na nasza 11 czy 12. Proponowalismy wiele rozwiazan, kazde bylo zle. Tak to juz bywa...

Co do mojej i Rkiego guildii. Naprawde nie ma obaw, byly zawirowania z Ventrillo itd, ale chyba widziales nas na battle co nie?

Co do twoich domniemanych fragow - fajnie jest marzycielstwo, gorzej gdy sie trzeba z tego snu wybudzic =/

Mam nadzieje, ze jeszcze nie raz powachasz glebe =] , jak wiele osob twierdzi jestes wszechwiedzacym tibijczykiem z nadprzyrodzona moca PvP.

Jedno co moge obiecac, to to, ze nam impetu nie brakuje, wrecz przeciwnie. Czekamy az nasi Visa Vi sie otworza na te wojne.

Dobrej nocy zycze

Boltina/

Boltina twoje myslenie roz*******a mnie psychicznie -.- cytuje twoje slowa ktore powiedziles na ostaniej wojnie "jezu gdzie sie podziali tacy ludzie jak ty, musimy pokonac hwl, NIE DAM SIE SPRZEDAC JAK INNI" lol?

a tka btw. to najciekawsze wojny byly za czasow iustus :P nie bylo wiadomo kto wygra nigdy ^^

Azenus 25-04-2007 00:05

a teraz wiadomo?

libner 25-04-2007 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1387231)
a teraz wiadomo?

Nie koniecznie teraz ale wszystkie poprzednie wojny tak :P

Poznanski Rycerz 25-04-2007 00:07

...

@Up - pajacu

No i co z tego ze tak powiedzial?

libner 25-04-2007 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1387233)
@Up - pajacu

No i co z tego ze tak powiedzial?

To ze zmienil strone?

EDIT: Btw. nie chce mi sie klucic, moze kiedy indziej nie komentujecie dalej moich postow, thx =*

Sir-Babolek 25-04-2007 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner (Post 1387228)
Boltina twoje myslenie roz*******a mnie psychicznie -.- cytuje twoje slowa ktore powiedziles na ostaniej wojnie "jezu gdzie sie podziali tacy ludzie jak ty, musimy pokonac hwl, NIE DAM SIE SPRZEDAC JAK INNI" lol?

a tka btw. to najciekawsze wojny byly za czasow iustus :P nie bylo wiadomo kto wygra nigdy ^^

Witam

Przcież po obydu stronach są byli membersi HWL, więc o co chodzi ? Boltina wybrał " mniejsze zło ", bo to co robi Rica & spółka przechodzi granice. Jestem z toxem i ekipą bo tylko znimi da sie dogadać. Pomyślcie jak by panowie z VO wygrali, jak by to było miło płacić za możność gry na serwie .. <stfu>

Azenus 25-04-2007 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1387247)
Witam

Przcież po obydu stronach są byli membersi HWL, więc o co chodzi ? Boltina wybrał " mniejsze zło ", bo to co robi Rica & spółka przechodzi granice. Jestem z toxem i ekipą bo tylko znimi da sie dogadać. Pomyślcie jak by panowie z VO wygrali, jak by to było miło płacić za możność gry na serwie .. <stfu>

Ty preferujesz lizanie dupska zamiast płacenia kochanie, rozumiemy :*

Shiddyr 25-04-2007 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1387247)
Witam

LoL Babol ale powiedz czy niebedzie PA Jak wy wygracie wojne?? I tak wszyscy placa zeby grac tu na galanie a Ci co nie placa nie chca sie podlizywac...
Przeciez wszyscy co Maja <Pro by Sir Babolek; Pro By Rica Thim> Placa za to zeby grac na galanie wiec <<stfu>>

Sir-Babolek 25-04-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1387014)

Witam

Tylko teraz załórz lepsze eq, bo loot był mizerny :), Co do ilości ludzi to niewspomne o ludziach którzy byli Retired i poszli sobie postrzelać z SD. Po 2 to wy jesteście słabi , 2 razy zmienialiśmy połorzenie i jakoś żadnego szturmu, widać na odległość kto tutaj odczuwa strach... Bieda panowie oj bieda.

Sir-Babolek 25-04-2007 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shiddyr (Post 1387257)
LoL Babol ale powiedz czy niebedzie PA Jak wy wygracie wojne?? I tak wszyscy placa zeby grac tu na galanie a Ci co nie placa nie chca sie podlizywac...
Przeciez wszyscy co Maja <Pro by Sir Babolek; Pro By Rica Thim> Placa za to zeby grac na galanie wiec <<stfu>>

Witam

Nie chłopcze osobiście nie stosuje PA !!, nieraz czekałem na resp hydr / hero czy co kolwiek innego kiedy niskie lv hunciły, więc jeżeli chodzi o PA z mojej strony to o to sie nie bój. To że ludzi mi płacą za protekcje to tylko dlatego że jestem efektywny? ich sprawa. Porównaj sobie PA Rici z PA Toxa etc. niema prównania.

Sir-Babolek 25-04-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1387254)
Ty preferujesz lizanie dupska zamiast płacenia kochanie, rozumiemy :*

Witam

Skopo ty już lizałeś dupke nieraz :), ja sie trzymam z moim bro ( RUMCIO ) i mam gdzieś twoje nędzne wypowiedzi.

Shiddyr 25-04-2007 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1387268)
Witam

Nie chłopcze osobiście nie stosuje PA !!, nieraz czekałem na resp hydr / hero czy co kolwiek innego kiedy niskie lv hunciły, więc jeżeli chodzi o PA z mojej strony to o to sie nie bój. To że ludzi mi płacą za protekcje to tylko dlatego że jestem efektywny? ich sprawa. Porównaj sobie PA Rici z PA Toxa etc. niema prównania.

Ok Co prawda to prawda nie widzialem zebys sie uganial za kims zeby Ci placil... Zwracam HONOR I za to Ci wielkie brawa... Ale co z reszta??? Nadal bedzie PA na Galance ;(

Ascario 25-04-2007 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1387264)
Witam

Tylko teraz załórz lepsze eq, bo loot był mizerny :), Co do ilości ludzi to niewspomne o ludziach którzy byli Retired i poszli sobie postrzelać z SD. Po 2 to wy jesteście słabi , 2 razy zmienialiśmy połorzenie i jakoś żadnego szturmu, widać na odległość kto tutaj odczuwa strach... Bieda panowie oj bieda.

zaloz*
polozenie*

Xairax i reszta walcza przeciw wam tylko dlatego ze uzupatorka padla od Catri i Rikiego. A co do PA to po waszej stronie tez jest kilku niezlych abuserow, ale to normalne, kto ma wladze ten to wykorzystuje, wiec nic sie nie zmieni.

Sir-Babolek 25-04-2007 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1387290)
zaloz*
polozenie*

Xairax i reszta walcza przeciw wam tylko dlatego ze uzupatorka padla od Catri i Rikiego. A co do PA to po waszej stronie tez jest kilku niezlych abuserow, ale to normalne, kto ma wladze ten to wykorzystuje, wiec nic sie nie zmieni.

Witam

Normą jest że na każdym serwie jest PA większe czy mniejsze, zawsze tak było i będzie ... To że stało się jak stało trudno żyje sie raz i nic nie zmieni przeszłości.
Niech wygrają najlepsi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36.