![]() |
|
Cytuj:
Meczu nie oglądałem, ale ponoć graliśmy słabo. 5 miejsce, ale sezon się jeszcze nie skończył i 4 miejsce jest ciągle na wyciągnięcie ręki. No i my w przeciwieństwie do reszty włoskich klubów, nie planujemy JUŻ odpaść... |
Cytuj:
Sven: Znając Milan, na ostatniej prostej w sezonie, Milan zajmie spokojnie 3. miejsce ;) Down: Zazdrość z powodu nieskutecznego, przepłaconego 3-krotnie zawodnika Arsenalu? Nieeee |
Cytuj:
@Thomisson: Zazdrość, zazdrość, zazdrość |
Przez ten jeba.. arsenal kupon mi nie wszedl :|
|
Ruch Chorzów 3 - 2 Górnik Zabrze
no i derby dla Ruchu Żurawski strzela drugiego gola w Larrisie |
Cytuj:
|
A Juventus znowu na glebie? :/ A na początku sezonu po cichutku liczyłem na scudetto a tu jakiś słaby okres złapali, który praktycznie przekreśla ich w walce o mistrzostwo ;<
Everton- Portsmouth 3:1. Nono- Everton pokazuje, że na prawdę ma chrapkę na to czwarte miejsce w tabeli xd |
David Moyes odwala kawał dobrej roboty ;)
|
Cytuj:
|
|
Spodobało im się najwidoczniej ;>
|
HAHAHA. Groclin Wrocław... żenada, a mówią, że koszykarski Śląsk to sprzedawczyki ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wykluczyć zawodnika na cały sezon/kilka sezonów, a posiedzieć te 3 meczyki ;>, a co tam.
|
Cytuj:
|
Bo zagorzali kibice czasami nawet bez premedytacji się po prostu tak bardzo identyfikują z klubem. Norma ;)
|
Nom, mnie się niedawno nawet śniło, że grałem w Arsenalu :D
|
Mniej jedzenia przed snem i nie będziesz miał koszmarów więcej ;)
@edit: Hah, nie ma to jak szybka podwójna riposta ze strony kibiców Mistrza Anglii ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |
|