![]() |
|
Crealeth
Dec 14 2007, 00:22:56 CET Killed at Level 145 by Barthosa and by Don'Ken |
Cytuj:
a my: Name: Xiss nove Profession: Knight Level: 79 Dec 13 2007, 21:35:23 CET Killed at Level 80 by Little'Murder and by Rippah Name: Fe Umels Profession: Knight Level: 70 Dec 13 2007, 21:13:03 CET Killed at Level 73 by Ilulon and by Diego de Sorrcerer Kinabomba xD 41 ek Dec 13 2007, 21:58:44 CET Killed at Level 42 by Diego de Sorrcerer |
Hmm narazie fragi zdobywaja nowo przyjeci
|
Dla mnie to koniec gry knightem, to co CIP SOFT robi z tą grą to się w pale nie mieści. Dzięki za grę chłopaki, dziewczyny i Gruhard może kiedyś wrócę, a tymczasem ciao!
|
Bongo team wmv ;)
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=115237 |
haha Kuchin jest prze kolo ... On szuka guza :) chyba nigdy w zyciu nie mialem tyle dedow od noobkow co on :D . Oby tak dalej kuchin. GJ Gajs :] Bongo dzisiaj srednio.
Arc - Barto~ co Ona/on wyprawia :] niedawno invi teraz arc. Dobrze ze nie padl/a na d lair :D od bongosow |
Cytuj:
FILM ROX ! OCENKA! :10\10 HAIL BONGO TEAM ! woyek dorwij mnie na GG <boruta> |
Nie ma końca ochów i achów z mych ust odnośnie filmu.
I ja tam byłem, miód i mle... eee z SD waliłem. :p Weź mnie ktoś informuj na gg o jakiejś akcji :(. [4637875] |
Cytuj:
wreszcie:] nie martw sie jeszcze nei raz padniesz |
Kuchin chyba poszedl na calosc i bije rekordy dedow od nobow
tak wiec jeszcze jeden, jeszcze jeden ; d |
we wannabe bongo :<
|
bongo reaktywacja plz ;(
|
Dec 15 2007, 04:30:14 CET Died at Level 101 by a hydra
kuchin mnie przeraza |
Nie tylko przeraza ale jak zapewnie wiecie Kuchin jest zwyklym idiota.
|
Cytuj:
|
You recognize Dark Vampire Genesis. He was killed by Revobo.
|
Film wypas, zajebista muzyka i ta koncowka :P
Szkoda tylko, ze nie wszystkie fragi, ale i tak ladnie ;] |
Nie ma co ;pppp zajebiocha hahah xDDDD... ciekawe co bedzie jak sobie puscimy ten filmik jak bedziemy miec po 40-50lat xDDDD. Ale bd smiechuu:PP8o8o8o
|
filmik pierwsza klasa ;d
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |
|