![]() |
|
Wychodzi na to, że tak ; D Welcome. Kto następny stawi czoła RC?
|
Cytuj:
ujawnij swój nick..................... co boisz sie? nie ma czego wstydzisz sie??? powedz twój nick bo jak narazie dla wszystkich jestes taka pizda co siedzi 24h na forum i ma jakiegos RLa z RC który mu gada i nakręca go i ten Wypisuje głupoty na forum i sie napina ze jest z Rc. MÓW NICK |
Cytuj:
Seith czy co tam, z matmy ile? Cytuj:
|
Apr 12 2008, 17:46:10 CEST Killed at Level 115 by Thus Katiol
and by Ekox Serilvary kolis :DDDDDDDD akcja ludzi z abb pozdro |
Seith ty masz nasrane w bani..
|
Czookuś, a nie chciałbyś może żebym napisał tutaj Twój mały sekret? hrhr
|
Cytuj:
Chlopie to nie piaskownica kurwa |
Cytuj:
nie martw sie w mojej guildi all o tym wiedzą....... BAUHHAH ci co powinni wiec ? |
To bardzo dobrze :)
|
Ujawnij nick.................
ktoś na vencie powiedział ze Forlond. jak tak to... żal mi cie |
@Seith
Powiesz mi ten sekrecik jak napisze do Ciebie w grze? :> |
@up
Jaki ciekawski XD Teraz juz napewno nicku nie ujawni, za bardzo chlopca zbeszczaliscie... |
RC:
Forlond, Jofawag, Trixtara NPNP & Pay Ernesto, Smo Ki, Exonios, Auril druid, Fire Knight~, Leayson 6:3 dla RC. No i nie, nie jestem Forlond. Senoth@ Jeśli Czookapik powiedział swojej gildii o tym sekreciku to może równie dobrze tutaj napisać :D |
Cytuj:
|
ernesto Apr 12 2008, 15:34:56 CEST Killed at Level 102 by Rebron Inferno
godzine przed naszym masslogiem a frutcik ciekawi mnie kiedy padl :> @down bezkitu |
Nie masz jajek Seith ; )
Mar 16 2008, 17:21:49 CET Killed at Level 76 by Niz'mo and by Mazhete Może o to mu chodzi, hahaha |
Cytuj:
Idz spac. |
Cytuj:
Czookapik / Svargrond |
hehe dziekowac panowie x) Jak cos to milo powitamy kazdego nowego w ab x) Arpensy sie juz o tym przekonały :D
|
Coś mi się pojebało ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |
|