![]() |
|
Wesołych świąt i nowego roku.
|
Niech nowonarodzony Jezus wleje w wasze serca radość, nadzieję i miłość. Święta w Waszym domu przepełnione niech będą atmosferą miłości i zrozumienia. By w te magiczne dni czas się zatrzymał. W Nowy Rok wejdźcie z wielką pompą. Aby każdy dzień skrywał w sobie magie, a szczęście z dnia na dzień niech rośnie. By szerokim łukiem omijały Was smutki i żale, a samotność niech będzie Wam obcym uczuciem.Życzy wam wszystkim Kafar:)
|
Dzieki :)
Wszystkiego najlepszego wszytskim forumowiczom,adminom i osobom uczestniczącym w życiu tego jakże zaspamowanego forum które nie wiem czemu ale bardzo polubiłem :p @Madeon bez przesady prawdopodbnie nikt Cię tu NIE nienawidzi,a to że robisz sobie jaja to inna sprawa. @OWRZ Ludzi którzy nie są przyzwyczajeni taki styl wkurza,a robisz to nagminnie,forum jest dobra okazją do tego że jak ktos ci wytyka błędy poprostu je naprawic,kiedyś Ci się to może przydać. |
mazury mazury mazury mazury ale mazurom tez zycze najlepszego
|
Już raz pisałem tu życzenia, ale jak zobaczyłem, że Kaffar tak ładnie napisał, to się poprawię:
Marzeń, o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół, z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Na święta i nadchodzący 2009 rok! :) |
A na pasterce ktos byl?
|
Ja bylem...obok pasterki
|
Ja też.. :P
|
a ja bylam !!!!! i facet za mna pijany prawie bełta puscil -.-
|
Hansonik
Dec 25 2008, 13:54:10 CET Killed at Level 134 by Vitrosso and by Ekox Serilvary i Don dzemik yeahh oro ! tego mi brakowalo ; ) |
don dzemik
Dec 25 2008, 14:05:26 CET Killed at Level 126 by Magowen and by Froxer hanosnik Dec 25 2008, 13:54:10 CET Killed at Level 134 by Vitrosso and by Ekox Serilvary zamerion Dec 25 2008, 13:53:09 CET Killed at Level 58 by Vassanti |
Ja dokladnie teraz wrocilem z pasterki i nie jestem w zbyt dobrym stanie ...
|
Aboszki sie zbuntowaly huehue
|
powiedzmy alleluja Shejq ; * ja jednak shejq zostane prZy swoim i podziekuje Ci za 1/4 z tych 1kk ajajaj ; ** podziekuj tam reszcie co chcieli paka "kupic" xDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mowisz ze brakowalo Ci siedzenia w ab ?:> Teraz caly resp trolli macie tylko dla siebie xd Btw. Cos Ci sie chyba pomylilo z tym Shejqiem bo on nigyd nie wyslal Ci zadnej kasy ;) |
yarukis
Dec 25 2008, 15:49:13 CET Killed at Level 55 by Thumedan and by Les Xardas czemu nie piszecie jak padacie:<? |
Cytuj:
edit ; nie piszemy bo ty napiszesz odrazu wiec poco? ; d |
huh, nie wiedziałem, że godzina później to od razu :/
|
kto wpadl yoork'eyem po nas Ty Bardolq czy smyq? bo dobrze tam czadu dawal
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |
|