![]() |
|
qrde DZIEKI zawsze o takiej mazylem hehe:cup:
qrde ale bede trendy teraz jeszcze wloski musze tylko zapuscic i bede król dyskoteki hehe |
Kiroy ja prosze biala ,z Dorpazem w outficie Citizena - XXL to bedzie czym okna myc ;p
|
No i tera zacznie sie Spam <lol> xD
|
|
a jak kupie 4 bluzy to dostane stringi gratis??? :P
może warto stworzyc cala linie odziezowa xD nie warto poprzestac na bluzach...:D |
Cytuj:
Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów. W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem. Termin ten odnosi się również do sytuacji, zjawisk niezgodnych z oczekiwaniami; rezultatów przeciwstawnych wobec zamiarów, czyli do zaburzenia przyczynowo-skutkowej struktury rzeczywistości. Wyróżnia się tu kilka odmian: (zaczerpniete ze strony http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia) |
Słyszałem, że ma być jakaś ekipa na PoI - czy to prawda?? :cup:
(Jeśli tak to kiedy ma być wykonywany)? A tak wogóle skończcie te glupie rozmowy i zacznijcie pisać coś na temat obsidii... X( Pozdro. B) |
Mil : chodizlo o to ze walczycie na ironie i co post to ironia goni ironie u was :D ale ok dzieki :D teraz inni moze nie beda tego naduzywac :D
wiecie co z tymi stringami dobry pomysl :D kupicie takie lasce :D macie wolny dom sciagacie bluzeczke a tam na staniku kiroy wind :D ale to nic sciagacie spodenki a tam znowu kiroy :D i to na piczce waszej laksi :D no nie ma milszej chwili :D a tak pwoaznie to idzie sie w*****c co nie wtedy ?? :D bede wszedzie nawet tam gdziie byscie nie chcieli :D tibijczyk : za taki entuzjam rozowe skarbetki i zarowiaste nauszniki z logo et na zime dorzucamy do wysylki bo reklame niesamowita robisz :D Dziekowa ;) |
POI : co ten quest na Obsidii ?? HAHAHAHAHAH nie z takim noobteamem :D nawet gdyby et sie zjednoczylo z Ng na zcas questa to zrobimy tego questa po rooku expa :D zreszta znajac ludzi z obsidii wzieli by po bp sd :D jak pamietne banshe quest vixiego gdzie na caly team bylo 6 sdkow :D to bylo banshee :D
|
|
NG ma oficjalnego hunta od mojego Elder Nagan-a :|
zhuncili nei tego co powinni |
Co do PoI to tylko pytalem bo mi sie to gdzies o uszy obilo :p
|
na poi idziemy (podobno) jak ng (podobno) podexpi
|
ekipa cala poi zrobvia i pozniej ng powybija i loot dla ng haha xD
|
Gurdall
Feb 24 2007, 22:16:38 CET Killed at Level 112 by Pephy Rapito Deville Feb 24 2007, 22:15:20 CET Killed at Level 76 by Benek Plaxx and by Evo'Hawk |
Cytuj:
|
Chyba znów jakaś akcja Ng & ET online....
|
Ancient Patwa
Feb 25 2007, 01:00:46 CET Killed at Level 100 by Yunichi and by Rotanimod Eht |
fajnie ,fajnie
pephy czemu masz wpisane w profilu ,ze jestes w ng ? @edit suv ladnie sie trzymales na tym filmiku co wstawiles ;o |
a bo nie chcialo mi sie zmieniac tego :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |
|