![]() |
|
Cytuj:
A tego bysmy niechcieli Co do wydarzen z galany peacebringer of galana wrocil po 3dniowej nieobecnosci :cup: i payment mi spadl do 200k:cup: :cup: Nie pytajcie po co to pisze, strasznie mi sie nudzi |
Ja mam pytanie...na jakim lvlu przyjmujecie do AS? Royal Palka??(Mozecie sie smiac, plakac mnie to i tka nie ruszy... to powazne pytanie:P)
@down nick zajefajny xD tlyko tak sie pytam jaki RP by sie im przydal:P 40-60 lvl? i jaki dist:P |
...
@up
zalezy od nicku ^^ i czy cie znaja ;* |
GoodNight
Ide spac...Colorion, kazdy wie , ze jestes pomocny i wiekszosc Cie lubi. Nie jestes zadnym asslickerem i nigdy nie byles unloyal..
Pozdro chlopaki...Jutro kolejny dzien na Galanie :) |
ale sie produkujecie, wraca czlowiek z pracy i tyle do odpisania xD
Cytuj:
Cytuj:
tez mowisz o rzeczach o ktorcyh nie masz pojecia wiec innym nie wytykaj ;) powiedzialem jasno ze nie pojde na open battle dopoki ludzie nie pokarza dyscypliny i naprawde zaczna byc gotowi na to ze padna a nie trzesc dupskiem o chara, powiedzialem takze ze na zaplanowane sneak attacki sie zjawie jak dadza znac... zadnego nie bylo. ile mozna czekac? jak ja organizowalem kazdy narzekal, jak ja i krupnik nie organizujemy to nic nie ma... Cytuj:
Cytuj:
a teraz ide jesc koalcje :D |
Z natury nie jestem zlosliwy ale jak to zobaczylem to padlem ze smiechu
Jest to aukcja na allegro postaci o nicku Raverton. Zwracam uwage na screen ktory pokazuje domek... Osoba wystawiajaca zamazala nick postaci, zostawiajac go w Default Channel 8o Na forum tibia.pl starasz sie byc osoba jakze "genialną" a tu taki klops :D Brawo :cup: Nie wspominajac juz o nazwie licytacji... Ja mysle ze Kononowicz nie chcialby tej postaci :P Wiecej pod tym adresem http://www.allegro.pl/item144453049_..._go_chce_.html |
Cytuj:
buahhaahha PS: on juz sie sprzedaje ze miesiac albo 2 nikt go nie chce? ;) |
Bloocowi wyszlo asslickerstwo na dobre i mamy o to efekty ;
Nov 28 2006, 22:23:11 CET Killed at Level 101 by Rattzor masslog maffersow i lezal , powiem nawet wiecej : dlugo sie nie trzymal , moment sie wylozyl xD co za nabber gra na nim nie no ja nie moge xD |
Grudgiie
23:08 You see a dead human (Vol:10). You recognize Grudgiie. She was killed by Konda. |
ahahahaha nie no ja nie moge , Konda juz po swoich jedzie :p
swoja droga ciekawe jak to sie stalo ma ktos moze filmik i co sie dzieje tam dzieje? jakas walka? |
Cytuj:
@rycerz~~ jak czytam Twoje wypowiedzi to mi wstyd ze jestes z poznania:D |
Cytuj:
To było wczoraj na pustyni na ankh gdy Konda Grudgiie i Rattzor wyszli za miasto troche pobiegać. Poszło za nimi +/- 10 Lilithum i ewidentnie nie wyszło Kondzie UE :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Levandero Gamblino ;*
domyślcie się o co chodzi :) |
Nov 29 2006, 17:43:02 CET Killed at Level 73 by Konda and by Rattzor
DED ! P.s 18:03 Rogue'Lorenzo [11]: Bez ttych cieciuchow 18:03 Rogue'Lorenzo [11]: co sie splacili 18:03 Rogue'Lorenzo [11]: idzie lepiej hahahaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
film jak grud pada http://www.youtube.com/watch?v=JFgDy7WT2kU
a co do fragow juz all maja rozkaz nie chodzic na ank i dara wiec konec fragow dla was no chyba ze juz sie nie bedziecie bac i skoczycie na edron albo do innego miasta ;p |
...
Nie ja wystawialem aukcje ^^
Zobaczcie na adres... On chyba zostawil otwarty folder RAVE SS czy jakos tak... Zapraszam do licytowania ;] @tharrin Mowilem mu zeby dal 500 kup teraz ;], bo wiecej nie da rady za tego chara. @ Konda zaczal robic sneaki? Haha pvp grudgiie jest niesamowite ;] haha nie moge z niego 5 deadow juz? @silver Uzywaj glowe zamiast dupy do myslenia. Bys napisal o co chodzi. WIelki poznaniak .... jesus mieszkasz w poznaniu, i zgubil bys sie w tym miescie jak bys wszedl w tramwaj innych, niz ten ktory prowadzi do szkoly twojej. |
Cytuj:
|
Hmm.. moze sie myle... ale jakby ten Cue Cember dostal UE od kondy+rattzora to by siadl...:P;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39. |
|