Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

adrian_gangster 17-04-2007 11:07

hehe witam chłopaki mam dla was dosyc ciekawą rozmowę która mnie rozbraja:

17:36 Silveris [120]: co Ty poi chcesz solowac?
17:36 Arystos [167]: ta
17:37 Silveris [120]: powiesz mi jakim codem
17:37 Arystos [167]: ja mam wszystko
17:37 Arystos [167]: wyliczone i opracowane
17:37 Silveris [120]: bo moim zdaniem na 97% padniesz xD
(...)
17:38 Silveris [120]: bo ja wiem ze ty go chcesz przebiegnac..

Nie No Arystot Gratulacje Planu Przebiegania POI GL 8o 8o 8o

Vatian 17-04-2007 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ebernardyn (Post 1373629)
Kogo tu nazywasz bossów? Osoby które, w życiu nie były na żadnej wojnie i wogóle najlepiej ich powiesić albo zagazować? "haha, nooby pewnie w życiu nie byliście na żadnej wojnie a tak to kozaki na forum, hahaha eloelo, nic nawet nie wiecie co sie działo, hahahaha".
I jeszcze jedno, po niektórzych widać że wolą być bossem na forum, kosztem bycia bezużytecznym pionkiem w wojnie.

Wyczuwasz tam jakąś złość, ironie lub coś w tym rodzaju? Zwykła, czysta propozycja.

Ty, w ogóle coś przyćpałeś, przyznaj sie... 1) nie da sie doczytać sensu twojego postu(musiałem go czytać 4 razy) 2)Pierdolisz głupoty, a sam pewnie nie widziałeś żadnego opena 3)twoje zdanie 'hahaha, nooby pewnie w życiu nie byliście na żadnej wojnie'- wywyższasz sie tutaj w jakiś sposób? raczej nie masz czym. Uważasz sie za 'człowieka lepszego, bo byleś na wojnie w jakiejś grze(nie sadze żebyś na jakiejś był) ja tez bylem, no i co ? nie wyzywam ludzi na forum od Noobów...@Człowieku nie pogrążaj sie^^

ebernardyn 17-04-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 1373775)
Ty, w ogóle coś przyćpałeś, przyznaj sie... 1) nie da sie doczytać sensu twojego postu(musiałem go czytać 4 razy) 2)Pierdolisz głupoty, a sam pewnie nie widziałeś żadnego opena 3)twoje zdanie 'hahaha, nooby pewnie w życiu nie byliście na żadnej wojnie'- wywyższasz sie tutaj w jakiś sposób? raczej nie masz czym. Uważasz sie za 'człowieka lepszego, bo byleś na wojnie w jakiejś grze(nie sadze żebyś na jakiejś był) ja tez bylem, no i co ? nie wyzywam ludzi na forum od Noobów...@Człowieku nie pogrążaj sie^^

:D Ahahaha, przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać od śmiechu. Widocznie nie umiesz poprawnie czytać. Nie zauważyłeś cudzysłowia? Te zdanie nie jest akurat na moim poziomie jak łaskawie chiałbyś zauważyć i tylko je cytowałem, nikogo w życiu nie wyzwałem na tym forum od nooba etc. Czytaj ze zrozumieniem, chodziło mi tutaj że 0lik nazywa bossami ludzi z forum (międzyinnymi mnie) a sam jest jedynie pionkiem, niektórzy wyśmiewają się z innych że nie byli na openie, a kozaczą.
Zkompromitowałeś się, i miej odwage się do tego przyznać.

Exodus 17-04-2007 16:31

Cytuj:

Właśnie pojechales Olika , ktorego tak ciagle broniles :p

Vatian 17-04-2007 17:10

W ogolnym sensie chcialem pojechac ebernardyna, ale skoro powiedzial to Olik, to tez nie podobalo mi sie jego zdanie, ale coz kazdy ma prawy do bledu.

Rodi 17-04-2007 18:31

hahahaha jakbys wiedzial ze to olik powiedzial to bys sie nie wyrazal....

Lizodup jestes i juz

ebernardyn 17-04-2007 19:25

Re:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian
W ogolnym sensie chcialem pojechac ebernardyna, ale skoro powiedzial to Olik, to tez nie podobalo mi sie jego zdanie, ale coz kazdy ma prawy do bledu.

Poprostu chciał mnie pojechać, sam sie do tego przyznał. Szukał tylko pretekstu do czego sie przyczepić. Bo gdyby to samo napisał 0lik, to jego post wyglądałby inaczej.

The Chaotic Paladin 17-04-2007 20:14

Cytuj:

1) Ja dalem rade, ale tobie proponuje przeczytac go jeszcze raz.
2) Czy to ma jakies znaczenie? Nawet jesli nie widzial, to zapewne ma tibicam i umie filmiki odtwarzac, za to ty w kazdym swoim poscie probujesz sie dowartosciowac tym, ze to wlasnie TY(!!!!!!!) jestes ta osoba ktora widziala open battle. Ojej moge cie dotknac?
3) Patrz punkt 1 oraz 2.

Podsumowujac: Czlowieku nie pograzaj sie. ;]

Podsumowujac po raz drugi: Kto mieczem wojuje, od miecza ginie. Zostales zownowany swoja wlasna bronia. : D

Vatian 17-04-2007 20:30

pozwolcie, ze wytlumacze, mianowicie, Gdybym sie doczytal tego, ze to Olik napisal, to bym go nie pojechal, prawda, ale nie dlatego, ze go lubie, czy cos, ale dlatego, ze on wie co to jest wojna, bo bierze w niej udzial, jak przeczytacie moj post, to dojdziecie do wniosku, ze wlasnie chodzilo mi o to, ze ebernardyn, nie bierze w niej udzialu...a krytykuje. nie krytykowal, ale mimo to go zjechalem, za co przepraszam, lecz jakby on to napisal co Olik, zasluzul by na to...

Ps. Mooj post moze nie ejst pzejrzysty, powiem wiecej jest zanmotany, ale pisalem go na szybkiego, przed wyjsciem.

Walle 17-04-2007 20:42

UP?

Skąd wiesz ze nie brał udziału w żadnej wojnie?, Moim zdaniem Olik wie o wojnie tyle, co mu na vencie ktoś z angielskiego na polski przetłumaczy, nic więcej, o wojnie to może pojecie większe ma xolorian, abo, tralla i paru innych

P.S nie liz dupy Olikowi, bo on nie ma i nie miał żadnej władzy ani wpływu na sytuacje w NF, i póki nie będzie jakimś kluczowym graczem to to się raczej nie zmieni.

Skibo 17-04-2007 20:47

@up

Nastepny mastah, który wie wszystko ;|

Walle 17-04-2007 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1374355)
@up

Nastepny mastah, który wie wszystko ;|

ye wiem wiecej napewno od Ciebie, pytaj o co chcesz dotyczącego Kyry, gram tu od poczatku do teraz, bylem w wiekszości wojen :)

pCz 17-04-2007 21:50

Dooobra Paniowie, ze Gandamir sie nie liczy. to wie wiekszosc.
A teraz powiedzcie cos o tym Anni - co to niby go dzis wykonali :F
Jakis filmik jest/bedzie dostepny?; >
Kto jakie fanty wziol itp ~~

Vatian 17-04-2007 22:20

Moze 'pan Walle' nam powie, skoro gra tu od poczatku i mozna o wszystko jego pytac ?;>:D

Keonek 17-04-2007 23:50

Co wy nie ktorzy jestescie beznadziejni to ja pytan nie mam.... To z commentu arystosa... nie widzisz w tym ironi? po 2. jesli chodzi o Olika... niech sobie gra chlopak :D to ze nie ma nic do gadania to chyba wiedza wszyscy :p w sumie robi tylko taki blad ze udziela sie na forum i uwaza sie za nie wiadomo kogo... po 3. dupowlazy byly sa i beda.... jakis smieszny czlowiek lize dupe olikowi majac pewnie na dzieje ze go dotknie albo cos w tym stylu.... Smieszne ;d :baby: hehe usmialem sie z tego ze chcial pojechac kogo innego a pojechal swojego "bossa". Ej ziomus przesrales sobie juz teraz, nie dotkniesz go :(

Walle 18-04-2007 08:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 1374582)
Moze 'pan Walle' nam powie, skoro gra tu od poczatku i mozna o wszystko jego pytac ?;>:D

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1621233

Vatian 18-04-2007 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1374790)
Co wy nie ktorzy jestescie beznadziejni to ja pytan nie mam.... To z commentu arystosa... nie widzisz w tym ironi? po 2. jesli chodzi o Olika... niech sobie gra chlopak :D to ze nie ma nic do gadania to chyba wiedza wszyscy :p w sumie robi tylko taki blad ze udziela sie na forum i uwaza sie za nie wiadomo kogo... po 3. dupowlazy byly sa i beda.... jakis smieszny czlowiek lize dupe olikowi majac pewnie na dzieje ze go dotknie albo cos w tym stylu.... Smieszne ;d :baby: hehe usmialem sie z tego ze chcial pojechac kogo innego a pojechal swojego "bossa". Ej ziomus przesrales sobie juz teraz, nie dotkniesz go :(

Nie sadze, żebym mu lizał dupę. nazwał bym ta sytuacje...podobnymi poglądami, ale jak chcesz nazywają to swoim określeniem, nie mam zamiaru sie z tobą sprzeczać. Powiem tylko tyle,. Czemu miałbym lizać dupę 100 lvl-i , skoro na kyrze sam miałem 83 EK?Czy mam Olika uważać za jakieś pro? nie!, ale po prostu mamy podobne poglądy na wojnę.
A co do dotykania, to nie muszę Olika:D, moim rl-em jest Barzi'Grit, wiec przy każdym przywitaniu, mam taką możliwość:D

Exodus 18-04-2007 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 1375176)
Nie sadze, żebym mu lizał dupę. nazwał bym ta sytuacje...podobnymi poglądami, ale jak chcesz nazywają to swoim określeniem, nie mam zamiaru sie z tobą sprzeczać. Powiem tylko tyle,. Czemu miałbym lizać dupę 100 lvl-i , skoro na kyrze sam miałem 83 EK?Czy mam Olika uważać za jakieś pro? nie!, ale po prostu mamy podobne poglądy na wojnę.
A co do dotykania, to nie muszę Olika:D, moim rl-em jest Barzi'Grit, wiec przy każdym przywitaniu, mam taką możliwość:D

Character Barzi'Grit does not exist.

:(

Parkp 18-04-2007 13:38

Zamiast sensownych informacji z kyry to widać tutaj same przepychanki i udawadnianie innym jakim sie jest super hiper kolesiem...

ps. Pewnie tym postem "pojechałem" komus po ambicji..

Keonek 18-04-2007 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1375243)
Character Barzi'Grit does not exist.

:(

dokladnie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40.