![]() |
|
Juz zalatwione. Specjalnie dla Ciebie Slide ;s
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Endrox złodziej swoj± drog±, ale Impana zrobił to na własne życzenie... Z tego co wiem, Endrox zaraz po dedzie impany dostał propozycje od romu (Impana padł przy jego chacie w obecno¶ci Endroxa, Lord of Sorca i Vladyslava). Jestem ciekawy, czy to eq nie trafiło do romu, jako payment... Co to za guildia Teriyaki ( Mariel Zori, Endrox, Mastro Scue - jak narazie jedyni członkowie...) |
Jesli FAG jest fer to powinien upie*****c endroxa w 1 kolejnosci i pokazac ze ich obchodzi jakie kreca ludzie walki w gildi.
Endrox jestes pie*******m zlodziejem!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
ja jebie.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytat: (nie zdziwiłbym sie gdybym nigdy tego nie dostal xd) Uwazasz mnie za zlodzieja___/? |
juz zalatwione. Slide specjalnie do Ciebie ;s
|
Iron pojebusie, nie możesz gdzie indziej takich spraw załatwiać?? To jest forum z wydarzeń z Aurei a nie z tego czy Ci duuki jaki¶ jebany hais wysłał czy nie! Naucz się wreszcie, weĽ do niego numer czy co¶....
|
Cytuj:
a bodajże wczoraj czy tam kiedy¶ napisał czy może pożyczyć do screena czy po co¶ a skoro raz oddał to Impana zaufał "kumplowi" a tu niestety |
I macie swój FAG ;) 90% osób które tam doszło lub które tam były to nooby, 'wajcharze' itp ;)
Nic tylko żal... _/ Impana~ @edit: proszę, teraz możecie ze mnie jechać ;) |
Glory Glory Matoły _./
|
@2x up
Jak to sama prawda. Ile z tych postaci jest kupionych.Pewnie wiekszosc nie osiagnela nawet 50 lvl. Pewnie ci co kupili postacie wczesniej stali w depo i swoimi 15 lvl-ami krzyczeli play fast hand itp. <lol2> |
Omfg ,Ja pierdole co za matoły tu siedz± ... Kurwa 99% osób z Fagu nie kupiło postaci ..
Wecie takich glupot nie piszcie do Chuja pana. |
Cytuj:
jeszcze mi powiesz, że nikt nie sharuje? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
co do tego 1% to sporo osób się tam mie¶ci np. Beznickos (char sellniety), Endrox(sellnięty kilka razy), Lord of sorccer(były Thor gra teraz dawniej owner z Poznania), Thor Arteva(teraz owner z Poznania), Druid Karolka (około 80lvla sellnięty), Iron Nostradamus (Folari gra nim), Vladislavus Dragulia (kupiony przez Deeco około 70lvl), Joixazi (około 146 sellnięty), Saori Mia (około 125 sellnięty), Lesik (około 86 sellnięty),Sting Ninja (sellnięty ale niewiem czy old owner niegra) i tak można by może wymieniać dalej ale to tylko kilka przykładów |
@up
polowa z tego co piszesz sie nie zgadza :) |
lol
Żeby tylko połowa :D......
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:57. |
|