Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Kisia 25-04-2007 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pinqey (Post 1388612)
tak sie składa, że wiem co to jest ASG nawet na*******ałem takim karabinkiem w ludzi, a odnośnie tego siedzenia na dupie w domu przed kompem to coś Ci nie wyszło. Spójrz sobie ile Ty tu dajesz postow a ile ja, jesteś kolejną osobą która jest mocna w mordzie,a chuja w rl potrafi, prócz biegania z karabinkiem na plastikowe kulki po lesie :D. Takich jak Ty to ja zjadam :baby:

@Massior
Adiaaan, ale oni już wpadają 28go, więc wbijaj do nas napijemy coś :D

/Pinq~

Ty menelu qrfa!!!

Massior mi to co innego mowiles:D 28 Cie widze w rzeszowie jak nie to nisko splonie:D:D:D

Massior 25-04-2007 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pinqey (Post 1389263)
jaki menelu? ;<< ej ja nie naprawde nie

Massior 28 masz byc albo ta lepianka w Rudniku tez pojdzie z dymem :D

/Pinq~

HAHAHHA xD Zaczynam was sie bać coraz bardziej xD Zadna lepianka... thats my private VILLA huehuehhuehuehu

P.S Zjarać wam BAranówe?

Pajerro 25-04-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pinqey (Post 1388612)
tak sie składa, że wiem co to jest ASG nawet na*******ałem takim karabinkiem w ludzi, a odnośnie tego siedzenia na dupie w domu przed kompem to coś Ci nie wyszło. Spójrz sobie ile Ty tu dajesz postow a ile ja, jesteś kolejną osobą która jest mocna w mordzie,a chuja w rl potrafi, prócz biegania z karabinkiem na plastikowe kulki po lesie :D. Takich jak Ty to ja zjadam :baby:

@Massior
Adiaaan, ale oni już wpadają 28go, więc wbijaj do nas napijemy coś :D

/Pinq~

tjaaa jakies osiagniecia w spotcie masz cfaniaku??
3 lata trenoje strzelectwo do rzutkow 3 miejsce na MP w double trapie...
:baby: :baby: :baby: takich jak ty to ja do kibla wyzyguje:baby: :baby: :baby:
a śrot to juz nie "plastikowa kuleczka" tylko naboj z +250 srocinkami o srednicy 2mm each
jak bys zarwal takim w pipe z 30 metrow to bys przypominal rozjebanego arbuza..

Dili 25-04-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pajerro (Post 1389302)
tjaaa jakies osiagniecia w spotcie masz cfaniaku??
3 lata trenoje strzelectwo do rzutkow 3 miejsce na MP w double trapie...
:baby: :baby: :baby: takich jak ty to ja do kibla wyzyguje:baby: :baby: :baby:
a śrot to juz nie "plastikowa kuleczka" tylko naboj z +250 srocinkami o srednicy 2mm each
jak bys zarwal takim w pipe z 30 metrow to bys przypominal rozjebanego arbuza..

can i touch you pls???

Mocny Smok 26-04-2007 00:08

Pekowansko

xD Witam moich fanow :) dawno mnie nie bylo na forum bo nie gram w tibie ale to nie znaczy ze nie lubie popekowac. Dzisiaj mocnym wilkiem przed sekunda pekowalem w miescie i niech boggie heart sie wypowie czy jakos tak co robilem :)) 60 + knight prawie padl na mnie. Pewnie myslicie o oo pewnie afkowal albo cos :) a ten czlowiek nie mogl sobie poradzic ze mna hehehe. Coz SilA LOLITKI NADAL JEST :) w tibie nie gram a pvp to same ehehe. Szkoda ze nie robilem filmu bo pewnie nie mozecie uwiezyc i myslicie ze zmyslam :/ ale coz mnie to uj obchodzi i tak nie gram w tibie. Max Druid ~ pokazales wielkie pvp jak ciebei veremus i loth dopadli :D myslalem ze jak rl to i to pvp same ale sie mylilem :).

Dill~ Kozak na maxa. Zal patrzec na takich ludzi. Idz czlowieku uwal sie na pizdzie i lez! Albo najeb sie wieczorem i idz na*******ac metali itp i wtedy mozesz kozaczyc.

Fajnie bylo ale sie skonczylo

signed
/elder master pvp :)

Massior 26-04-2007 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mocny Smok (Post 1389382)
xD Witam moich fanow :) dawno mnie nie bylo na forum bo nie gram w tibie ale to nie znaczy ze nie lubie popekowac. Dzisiaj mocnym wilkiem przed sekunda pekowalem w miescie i niech boggie heart sie wypowie czy jakos tak co robilem :)) 60 + knight prawie padl na mnie. Pewnie myslicie o oo pewnie afkowal albo cos :) a ten czlowiek nie mogl sobie poradzic ze mna hehehe. Coz SilA LOLITKI NADAL JEST :) w tibie nie gram a pvp to same ehehe. Szkoda ze nie robilem filmu bo pewnie nie mozecie uwiezyc i myslicie ze zmyslam :/ ale coz mnie to uj obchodzi i tak nie gram w tibie. Max Druid ~ pokazales wielkie pvp jak ciebei veremus i loth dopadli :D myslalem ze jak rl to i to pvp same ale sie mylilem :).

Dill~ Kozak na maxa. Zal patrzec na takich ludzi. Idz czlowieku uwal sie na pizdzie i lez! Albo najeb sie wieczorem i idz na*******ac metali itp i wtedy mozesz kozaczyc.

signed

TEEEEEEEEE CHO NA SOLOOOOOOOOOOOOOOO ;>

Alora 26-04-2007 01:57

Pajor

Zal mi ciebie pajor. Wszyscy na tym forum po tobie jada. Bys mial troche wstydu lub honoru i sie nie udzielal a ty swoje. Ty ojebales grzyba i wszyscy o tym dobrze wiemy. Kiedys na tibi zabiles mojego kolege tylko za to ze on przywal monka drugiemu kumplowi i spokojnie trenil. Ty zaczales naparzac z sd i ubiles go po czym loot do wody jebnoles (szczyt glupoty). PO fakcie powiedziales mi: "to tylko gra, w grze taki jestem". Wiec nie pierdole ze ktos go ojebal bo klamiesz w zywe oczy. A co do twoich mistrzostw strzelectwa. Wsadz sobie gleboko ten swoj karabinek. Podniecac sie tym ze zestrzelisz pare talerzykow w powietrzu- akurat jest czym. I co potem podnieta ze wymienia cie na wp.pl? Daj spokoj chlopcze a teraz idz grzecznie spac zamnij za soba drzwi nie wlaczaj komputera przez tydzien i przemysl swoje zycie bo ciagle chlanie,imprezowanie i strzelanie w talerzyki ma negatywny wplyw na psyche wierz mi.

Hatebreeder 26-04-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pinqey (Post 1389675)
Ciekawe co jest silniejsze, twoj karabin czy moje pierdolniecie? Idz sobie dzieciaku lepiej zwal a nie pierdol o jakis karabinach jebany armymenie.

/Pinq~

Made my day :D

@Royal Frajjero
Aż żal czytać :|

@Elder Mastash of pefałpe
rotflolmaoob z Ciebie ;<

@Massiorexzor
Sup m8?

Rastafarians 26-04-2007 15:22

Cytuj:

signed

Widać popadłeś w głębokie samouwielbienie. Idź se zwal konia przed lustrem.
Jeśli twierdzisz, że cię to ch.. obchodzi, to w ogóle nie pisz tego. To jest forum o Iridii, a nie forum fan-clubu Lolitki. Jeśli masz coś do przekazania dla swoich koleguf to wyślij im prywatną wiadomość albo pogadaj w grze.

Tak samo ci co już od paru stron nic nie robią tylko wzajemnie się bluzgają.
Opanujcie się, bo to tylko świadczy o was.

Ogólnie jestem pokojowo nastawiony do ludzi, ale takie posty mnie irytują.

unsigned
/elder naab pvp

Hatebreeder 26-04-2007 17:15

Cytuj:

signed

Patrząc na sposób twojej wypowiedzi, moge z czystym sumieniem stwierdzić, że jesteś bardziej niedopierdolony od Naro. Twoje sentencje nie trzymają się wogóle kupy, raz sie podajesz za kogos *kim nie jestes*, nagle cwanisz że kogoś prawie ujebałeś a potem cisniesz po Diliveerze, lol.

Odnośnie tego prawie ujebania,
oglądałeś może film "Szybcy i Wściekli"? W pamięć zapadł mi jeden cytat
"Nie ważne o ile, ważne że wygrałeś" (+/- o to chodzi), a ty robisz tutaj z siebie 'niewiadomokogo', kozacząc że prawie ujebałeś 60 eka (który pewnie ma 11 lat i kupił chara)

Następna sprawa wymagająca poruszenia
Cytuj:

Albo najeb sie wieczorem i idz na*******ac metali itp i wtedy mozesz kozaczyc.
Publikując to zdanie, pokazałeś jak nisko upadłeś "idź n@ pier da lać metali itp", powiedz mi co to ma do rzeczy? Twierdzisz, że Lorth jest kozak - twoja sprawa, ale jego 'wyczyny' jesli tak to moge nazwac (wyczyn w pixelówce, odlot) o głowe przerastały twoje imho potrafi przypierdolić expa i nie beczeć po deadzie - a ty przypomnij sobie tę rozpacz jak cię Cziki zajebał
"Phoenix krówa Cziki mie ójebau powiec mó coś pls". Naprawde, rozpędź się i przyjeb głową o ściane może Ci sie poukłada...

A btw skoro jesteś taki zajebisty, to sie najeb wieczorem i idź n@ pier da lać skinów/metali or whateva~

Over'n'Out
The Truest Legend
Phoenix.

Gruhard 26-04-2007 18:58

Widzę, że lubicie marnować czas na tzn. 'margines społeczny'.
Dajcie sobie z nimi spokój, bo nie przemówicie do nich chodzbyscie napisali 10-cio stronicowy poemat o ich exinteligencji.

@Smok/wilk czy jak cię tak kurwa zwą (mniejsza).

Nie ośmieszaj sie człowieku, naciśnij taki czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu ekranu [o ile masz WinXp, a nie 95] i zastanów się nad sobą. No bo, co jak co ale z twoich wypowiedzi mogę wywnioskować, że albo miałes ciężkie dzieciństwo [na 1 urodziny dostałeś 2kg słonika ;<] ,albo w szkole nauczili cie tylko słuchać ambitnych piosenek pt. Kiełbassa i żurek ;; .

A o metalach sie nie wypowiadaj, bo gówno zapewne wiesz o tej muzyce. Moge się założyć, że jakby cię ktoś spytał co to jest metallica odpowiedziałbyś, że rodzaj muzyki.

Na koniec pozdrowię cię słowami: pierdol się ;; (co nie jest w moim stylu, ale wkurza mnie twoje chwalipiestwo [skorzystaj rad Rasty xd]).

/Bartek
Metallica <3 ;

Gruhard 26-04-2007 19:01

I btw. co to wogóle za stwierdzienia 'legenda tibi'. ;

Legendy istnieją, ale ludzie, dajcie sobie spokoj.. w tibi ?! -.^

Kiełek 26-04-2007 19:51

@Bezok
Jakiś 26 lvl dzidek o nicku Arivald of Iridia straszy mojego 6 lvlowego nupka Tobą, Mefrinem~, Huxym itp. Mam się bać jeśli chodzi o Ciebie? ;q

IridiaCarlinPk 26-04-2007 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 1389482)
Zal mi ciebie pajor. Wszyscy na tym forum po tobie jada. Bys mial troche wstydu lub honoru i sie nie udzielal a ty swoje. Ty ojebales grzyba i wszyscy o tym dobrze wiemy. Kiedys na tibi zabiles mojego kolege tylko za to ze on przywal monka drugiemu kumplowi i spokojnie trenil. Ty zaczales naparzac z sd i ubiles go po czym loot do wody jebnoles (szczyt glupoty). PO fakcie powiedziales mi: "to tylko gra, w grze taki jestem". Wiec nie pierdole ze ktos go ojebal bo klamiesz w zywe oczy. A co do twoich mistrzostw strzelectwa. Wsadz sobie gleboko ten swoj karabinek. Podniecac sie tym ze zestrzelisz pare talerzykow w powietrzu- akurat jest czym. I co potem podnieta ze wymienia cie na wp.pl? Daj spokoj chlopcze a teraz idz grzecznie spac zamnij za soba drzwi nie wlaczaj komputera przez tydzien i przemysl swoje zycie bo ciagle chlanie,imprezowanie i strzelanie w talerzyki ma negatywny wplyw na psyche wierz mi.

LOL ciekawe czy ty bys chociaz 1 talerzyka ustzrelil? chyba mamie ze stołu
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pinqey (Post 1389675)
Ciekawe co jest silniejsze, twoj karabin czy moje pierdolniecie? Idz sobie dzieciaku lepiej zwal a nie pierdol o jakis karabinach jebany armymenie.

/Pinq~

mysle ze karabin jednak bylby silniejszy:S

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1390357)
@Bezok
Jakiś 26 lvl dzidek o nicku Arivald of Iridia straszy mojego 6 lvlowego nupka Tobą, Mefrinem~, Huxym itp. Mam się bać jeśli chodzi o Ciebie? ;q

Powiedz mi kto sie Beza boi? oprocz Arc xD to Peace men!111

Mocny Smok 26-04-2007 22:48

Dobra sory ze wogole sie odzywalem :/

Co do lolitki ja wiem swoje nie wierzcie to nie.

Btw : Max druid of iridia zamienil sie charem z 60 ek :)) coz " z nami kurwo nie wygrasz " - male porachunki na rl .

Veremus teraz idz poluj na 60 ek :))

Massior 26-04-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mocny Smok (Post 1390812)
Dobra sory ze wogole sie odzywalem :/

Co do lolitki ja wiem swoje nie wierzcie to nie.

Btw : Max druid of iridia zamienil sie charem z 60 ek :)) coz " z nami kurwo nie wygrasz " - male porachunki na rl .

Veremus teraz idz poluj na 60 ek :))

Lul hhyhyhhyyhhyhy

@ Phoenix: Nothing special, nothing new ;) Po staremu to co zwykle...

@ VERE: <33333333333

@ Pinq: PATYYYYYYYYYYYYYYK :D

@ Pajor: GL IN CS IRL M8 =D

@ Alora: hmm powiedziałbym coś ale po co?

@ Rasta: Nie nerwuj sie :p Grunt to Spokoj :D Kiedy test hit?

@ Kisia: SKOŃCZ PIĆ!

@ Bezok: Peace men tu sie zgodze, ale z jego prywatnym ochroniarzem nie ma zartów... 8o

Need 1000 zł ;/

LUV JA ALL!

(Lubie odstępy między wersami) don't flame me:baby:

ZASZALAŁEM? :D

Bez~ 27-04-2007 00:09

Wy tu gadu,gadu a masskotka Euro 2012 wybrana

http://img249.imageshack.us/img249/2...apluyt5.th.jpg

Raynold 27-04-2007 02:19

Jak tam na Iridii? Wszystko ok? Bo mało o tym dyskutujecie, tylko o jakichś dziwnych sprawach nie związanych z serwerem...

Temat jest nie tyle o Was, tylko o wydarzeniach ze świata Iridia, więc pamiętajcie o tym. Takie małe przypomnienie...

Elevarm 27-04-2007 09:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raynold (Post 1391059)
Jak tam na Iridii?

Nawet nie pytaj, to nie temat na to pytanie. Gdybyś chciał zapytać co i ile który z nich pije, jak bardzo niektórzy są 3L0, jak bardzo niektórzy na niektórych najeżdżają, jak bardzo niektórzy już "żondzom Iridiom" i wszystko co tylko nie dotyczy wydarzeń na Iridii, to jest w sam raz temat na to. Także na najeżdżanie na siebie i dowartościowywanie własnego ego. Ale z pewnością nie jest to temat dotyczący wydarzeń na Iridii.

Dili 27-04-2007 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raynold (Post 1391059)
Temat jest nie tyle o Was, tylko o wydarzeniach ze świata Iridia, więc pamiętajcie o tym. Takie małe przypomnienie...

Dziękujemy Panie dyrektorze !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52.