![]() |
|
Ludzie Sa Pojebani ... Wystawilem 80k Na Allegro Za 25 Zł , Czyli 3zł Za 10k Wychodzi... Mam 36 Pozytywow I Do Kasy Dorzucam Itemy Warte 10k~ A Pedały Kupują U Ludzi Ktorzy Sprzedaja Po 4-5 Zł Pakiet 10k ... Poprostu Zygac Sie Chce I Rece Opadają...
|
Napisz do Bravo!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
lvl? <lagiiiiii> |
Cytuj:
lvl? <laaaaagi> |
Cytuj:
|
ja nie mam problemow ;]]]]]
|
ja nie mam problemow ;]]]]]
|
Cytuj:
A ja lubie Emoty X(X(X( Viron widze ze przestales sie udzielac masz racje bo tu prawie sami debile siedza a Dax niedlugo ksiazke o tobie napisze :D:D:D co bys nie zrobil to i tak wszystko przekreca przeciwko tobie A ja cie znam bardzo dobrze i wiem ze jestes jednym z najlepszych kumpli pomagales mi pare razy chociaz mnie nieznasz pisalem do ciebie z 8 lvl odpisales dla ciebie nie wazne jest kto jaki ma lvl zawsze odpisyjesz nie tak jak ta reszta nobow maja 100 lvl to taki 8 jest dlanich smieciem zawsze bedziesz mial u mnie wsparcie A ty GRUHARD tez i olej to sa takie noby ze bez Tibi zyc nie moga w Rl kumpli nie maja to tu sie wyzywaja |
Viron nie zakladaj nowych kont i nie pisz sam do siebie :/
|
Cytuj:
|
pwnt<short>
|
Sorry chłopacy że tak nie w temacie, ale potrzebuje ktoś itemek na Berylce? :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Z tego co obserwuje to dobre kilka stron piszesz ze nie ma sensu tu z nikim rozmawiac i wszyscy tutaj są zjebani... gdyby na mnie wszyscy najezdzali pewnie tez bym mial takie podejscie, ale bym stąd wyszedł... Ty jednak nadal tu jesteś. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sory ale mnie ponioslo poco wypisujecie klamstwa o mnie |
Peace guys ?!?!?!?
Make love not war X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Borze !!:cup::cup::cup: |
ale jaja !!X(X(X(X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak polak polaka morze tak obrarzac?
chlopacy bondzciedobszy dla siebie bo asz nie milo patszec ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
no własnie make love ;D not war !
<offtop> JUTRO MAM URODZINY!!!! 8o8o8o8o8o:cup::cup::cup::cup::cup: </offtop> rzyczenia przyjmujem na priv i tu (od vv i burgera może być autograf:cup:) :cup::cup::cup: i obiecoje ze sie zmienie ! i bende gzeczny i dobry na feav i nie bende blozgal viff bo mi ukradl g legs :* i wogule bende zabijal tylko z powodem i nie bende robil pka jak mnie ktos wkuży :cup: |
Cytuj:
no wienc wszystkiego najlepszego:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
o ja cie :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro metek, mlody, stary, kielczyns i anum <3 /Fewczakowolski |
Cytuj:
@feav: tfuj star... a z reszta niewazne xD nie bede odpowiadal na te zaczepki :) pozdro yamahati ! |
Jedyne autografy jakie do tej pory rozdawalem to odcisk mojej dloni (ew buta) na czole:P ale moge zrobic wyjatek :P
|
Widze Cie kumplu :D:D:D
|
Uwaga Uwaga!!!!
Nasz idol, nasz BUK, nasz MISZCZ innymi slowy VINCENTO VAMPIRE zaszczyca nas juz swoja obecnoscia na ziemiach Iridii ponad 3 lata!!!!! Skladajmy mu holdy oraz zyczenia!~ VINCENTO PIS \/ and LOW <3 :D @Viron Smiaszna chopaczyna z ciabia jast wiasz? Mowisz ze nie bedziesz z nikim gadal bo wszyscy tu debile itp blablabla ktos cos napisze i znowu jestes z nami piszac znow to samo ;p |
GRUHARD no to wszystkiego najlepszego
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
Cytuj:
@Feav Awansowałem :O? Pozdrowienia dla mnie, huhu ^^. No to <3. |
dzienki za rzyczenia kochani :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |
|