![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic Przeczytałem całego Hellsinga: Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Nari
Tj, ze loliconem? Juz jestem! |
Oj Nari, Nari, mój ty biedaku. Jesteś na tym forum już od jakiegoś czasu i jeszcze nie spostrzegłeś, że walka z nimi[nami] jest jak walka z bagnem? Im więcej sie szarpiesz tym bardziej cię pochłania.
A tak w ogóle. <szepcze> Serio sypiasz z psem?? : P |
A ja muszę nadrobić Clannada. Pamiętacie tą przerwę na przełomie Grudnia i Stycznia? Od tego momentu nie oglądałem ani jednego odcinka.
|
Cytuj:
@Ch;H Też chcę mieć tak jak Taku! |
@Sam
Ja tez cos kolo tego : P @Nari Tj. ze mieszkac w kontenerze? |
Cytuj:
A tak na serio to chciałbym być taki otaku : P. My master! |
Cytuj:
|
Aktualny ranking:
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą zauważyłem, że w dużej ilości m&a są klasy "c" i to zazwyczaj drugie xD @edit Wiecie jak nazywa się osoba która lubi patrzeć na krew itp?-odsłania się moja zua natura xD |
@Nari
Nu, trzeba w koncu wyjechac :/ @Rayza A Tompiora gdzie zjadles? |
Cytuj:
|
@Nari
To moze... Sadomaso? xD @Nana Dawno (nigdy?) nie widzialem tak... dojrzalej serii. Odpalam 36 ep. |
Ostatnio sobie odpalilem Death Note'a, zeby posluchac sobie zlowrogiego smiechu Light'a.
No i tak jakos mi sie spodobalo, wiec zaczalem ogladac cala serie 2 raz :D Aktualnie 11ep :> DN jest niesmiertelny! :) PS. Ja F/SN freak? :d Nawet nie przeszedlem jeszcze calej gry :( @down: No jakos nie moge sie zabrac za code geassa :D |
@Tompioorrrrr
Ty wreszcie bys cos nowego obejrzal, jest tyle swietnych serii, ktorych jeszcze nie widziales, a tylko ogladasz poprzednie po raz nty : P |
Po powtorce z rozrywki(Haruhi+ef) biore sie za cos nowego. Moze Toradora? :P
|
Tja, Toradora jest super. Przynajmniej mi się tak podobało. Milutki op, całkiem niezły end. Super postacie, jedynie Tenori Taiga jest podobna do Luise z ZnT oraz do Chiaki z Minami-Ke.
Nipah! Corgar Frizz |
@Corgar
Jak Minami-ke to tylko Kana! :3 |
bo obie loli furiatki? : D
|
@Rayza
Z loli furiatek jeszcze by sie wymienilo kilka postaci ; ) |
ale mi chodziło o te 2 serie ; ] 24 min do spania...
|
Kana roxi ze swoim głupim wyrazem twarzy ;p
Nipah! Corgar Frizz |
Ale do końca jest tylko 8 odcinków ;<
|
Dobra ten kto odgadnie moją zagadkę,dostanie prezent jaki chce!
#1 z czego to ; ] (full name) http://img27.imageshack.us/img27/9080/69351281jk1.jpg Nie to nie ero~ nic |
Grocuś zrób mi napisy do najnowszego Soul Eatera plax! Bo nie chce mi się po angielsku oglądać. Tzn mi to nie przeszkadza, ale brat jeszcze nie umie czytać po angielsku.
@up Jakie zboczone Doushin? Nipah! Corgar Frizz |
Jak już byś robił, to też chętnie przyjme :>
|
@Corgar
A ile dajesz od strony? @Rayza Opowiesci Rayzy, vol. 6.66 |
Za napisy postawie ci Ramen na funekaiu, albo piwko w zależności co będzie tańsze.
Nipah! Corgar Frizz |
Jakby co to zdjecie nie jest z :
-opowiesci razy etc -hentaia etc manga wciąż jest wydawa SJ : p bodajże |
Oj daj jakąś podpowiedź! Za podpowiedź dam całkiem sprawnego Kume, razem z jego świtą niewolników. A może lepiej powiedzieć z jego haremem?
Nipah! Corgar Frizz |
@Corgar
No wai! :< Naucz brachola angielskiego, a nie pic... |
Hidoi!! Więc podwyższam stawkę za napisy. 2 piwa + Kuma z zestawem niewolników ( Daniel + Nari ) To jak będzie? Ostatecznie mogę jeszcze Rayza zastawić, wtedy będe w stanie zaoferować piwo więcej.
Nipah! Corgar Frizz |
Tak zupełnie btw.
Czemu o tej porze tylko w tym temacie ktoś pisze? |
Bo teraz jest noc i tacy ludzie jak Gro i ja nie mają co robić... Jak się nie śpi to trzeba coś robić. A poza tym nikt nam w spamowaniu nie przeszkadza.
Wracając do tematu animu. Wie ktoś co się dzieje z grupami od Soul Eatera? Bo od jakiegoś czasu są problemy z hardsubami, a w zwiazku z tym także z polskimi softami. Nipah! Corgar Frizz |
Bo tylko my jesteśmy na tyle poje....? xD
Wskazówka: popatrzcie na Hełm anioła, @frizz ja nigdzie nie ide~! Nerke se sprzedaj! Brata se sprzedaj! Kume se sperzedaj! @up Crunchy[c]roll i to wszystko |
Jak się dasz zastawić w lombardzie kupie ci pyszniutki ramen. Deal?
Co do obrazka... A bo ja wiem? Berserk może? Daj nam jakieś podpowiedzi, albo zablokujemy cie na gg. Poza tym miałes iść chyba spać. Nipah! Corgar Frizz |
miałem ale to forum jest jak bagno...Kup Bleach heat to soul 5 to pomysle..
wsk. są tam mechy i supermoce : p |
Poddaje się...
BTW. Udało ci sie w końcu przerobić PSP? Czy dalej pykasz w demko? Nipah! Corgar Frizz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |
|