![]() |
|
Bo nie kończe z Tibią dobrze o tym wiesz -,-
mam przerwe bo nauka dla mnie ważniejsza.. |
|
ten znaczek tiquanda : D pwnz
|
Cytuj:
|
ta ci z kaskami to są dopiero hóligani
|
Cytuj:
Mnie nie bylo ? :D poprostu z wami na kanalach nie siedzialem tylko z ludzmi ze swojej gildii sorki czasem z lokiem sie klocilem :) |
Cytuj:
_/ zart Ci sie udal to trzeba przyznac :D |
@Lisek
Myśląc że ktoś Ci tu pozowoli skłamać to sie pomyliłeś... Siedziałeś z ludzmi z Duskiness na kanale? Buhauahua. To był dopiero żart, przecież ty przez całą obecność WRA na ventrilo im tak wchodziłeś w cztery litery że wazeliny w całym Braniewie zabrakło i na Allegro musiałeś kupywać. |
Chary, Kerston, olejcie go bowiem plasuje się kilka klas poniżej naszego poziomu. Naprawdę nie warto. Trzymajmy klasę!
|
Saptus
-1/10 Spowalniacz 8/10 xD a rysunek z pajacykiem 10/10 xD |
Cytuj:
|
@Lisek
Odpowiedz na to pytanie jest następująca "Nie". Powiem Ci jedno nie będę toczyć spory z bezrozumnym gadem który nie posiada żadnych argumentów, a nawet gdyby je posiadał to nie potrafiłby ich wykorzystać. Więc bywaj zdrów elo! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzieki! Nie spodziewalem sie ze moje rysunki porusza tak tlumy! Jestem gotow robic dalsze rysunki! Wy mowcie o czym a ja to przeleje na painta!
Pajacyk best ? XD |
Tutaj macie zdjecia z seri Zwidek Series ,yol.
http://img228.imageshack.us/img228/5...0104af3.th.jpg http://img219.imageshack.us/img219/754/uo0107lw4.th.jpg Wasz, Zwidek. Wasz, Glaca |
@Fallathanu
Trafna uwaga. :) |
Yeap pajacyk best !
|
Cytuj:
@ileś tam up. Co do akcji po 2 piwach to mi sie przypomina jak Andi skacze jak małpka na line i.... ups gleba :/ ( Z całym szacunkiem dla niego za to jak prowadził wojne, ale głowki to pan nie ma, zresztą to ta cała ekipa reprezentująca Gdańsk nie moze sie tym poszczycić :/ niestety ubolewam nad tym) (z małymi wyjątkami) @Kerston Smiech na sali, bo zrobił dla tej smiesznej gildi Vision więcej niz jakis youen. Ktory tak naprawde to nie wiem z jakiej paki ma sie za jakiegos wielkiego wodza, zaraz po tym rusku ktory tez tak sie lubi napinać. Jak my wojowalismy to Wy jeszcze runy paliliscie pod desertem. Kerston był na kazdej akcji i mysle ze zrobił duzo więcej tym ze był niz jakis jounen który tylko lubi sobie popisać... @ akcji z kosą Pewnie więszkosc z Was by sie obsrała wyciągając kose, ze dostanie w pizde, a piszecie ze on miał szajbe po 2 piwach. @again JoŁen Jak jesteś taki miszcz! to będe w środe w Wawie mozemy pojsc na Pifko ;) |
O kolejne zamowienia na fotki z painta zapraszam na Prv msg!
http://img141.imageshack.us/img141/1739/22566252dt4.jpg |
Cytuj:
Juz nie bede pisał wasz Zwidek bo dzieci neo sie podniecaja :( |
|
|
@up
Ima wyjdz z domu przewietrz banie i wróć. Bo naprawde siadło na bani od zbyt duzego naświetlenia sie od monitora. Ten 4 to nie był barles ? albo Keston ;) @zwidek Ja nie wnikam co teraz robi, ja mowie jak było za "moich czasow" w Vision. Nie wiem jak jest teraz i nie do konca mnie to interesuje, bo skonczyłem z ta gierką. @oczernianie Jak mozna miec szacunek do ludzi z ktorymi sie gra przez niezły okres czasu itp itp a nagle ni z gruszki ni z pietruszki idą do najwiekszych wrogów? Najpierw sie wyzywacie jaki to jest ten a jaki tamten, a po chwili bloodbrodery smiech na sali. Dlatego powinni skasować tą gre bo uczy zydostwa. o/ |
|
Cytuj:
jak Ty wojowales ja robilem dopiero chara, pozniej ty swojego tarrinka sprzedales na allegro bo kaski na wodke nie miales :/ a ze to byl orzech to dla ciebie nie bylo roznicy kto placi, wazne zeby bania na rl byla nie ? pozdrow kumpli z aa a i smieszy to jestes ty i cale to forum, byles w vision i juz skonczyles z ta przygoda wiec wy*******aj na www.alkoholizm.akcjasos.pl |
Wysiliłeś sie ? Bo widze ze naprawde masz jakieś kompleksy. Nie zapomnij meczu oglądać w środe. Oczywiście na N'ce o/
Ps. HAHAHAH padłem, pajacu z ITI gówno Cie powinno interesować na co wydałem kase za tego chara. Chara sprzedalem po wczesniejszym wyjsciu z gildi, nikt od was nie chciał kupic do znalazł sie kto inny, i szczerze nie wiem komu go pogoniłem, dostałem kase i gra gitara. Nigdy nie jechałem na 2 fronty szmaciarzu. Ale co zrobić zakompleksiony idiota musi sie wyzyć prawda ? ;) Wódki w ustach nie miał to innych od alkoholików wyzywa. Pozdro i posmakuj kiedyś zycia, bo tibią daleko nie zajedziesz. |
Cytuj:
tibia nie smakuje ;] @meeting nie wiem po co mu wypominacie (teraz?!) wyjęcie kosy jak wtedy razem browary piliście... |
Cytuj:
ty sie lepiej zastanów 100 razy kogo nazywasz kretynem ;))) Pamiętam te czasy kiedy Tarrin, Katrila, Ima etc jebali dusków o połowe gorszym składem co opena btw. (L) 0:1 L |
ja tesz hce byc taki super jak wy i namalowalem oprasek
http://img146.imageshack.us/img146/1...rap2ap5.th.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. ja mam tysiac pincet sto dziwincet, grałem godzille w "Godzilla" @ten kto narysował zwidka i combo w niego 30/10 ;)))) @a tak na serio to człowiek idiotko niżej ma 12 żeber ;), a no ta zapomniałem dopisać PAR @down Nie to "Dosyc" odkrył amerykę, zreszta masz racje nie będe odpisywał człowiekowi któy ma kibel w avatarze, twoja sympatia? Pozatym skoro mnie nie znasz, to dlaczego oceniasz jaki jestem ? |
Cytuj:
HahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahaha hahahahaha HahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahaha hahahahaha HahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahaha hahahahaha HahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahaha hahahahaha I ten wyzej tez haha;p PS. Pozdrawiam wszystkich którzy mnie jeszcze pamietaja. Grzesiek @Edycja do Slovika. Nie znam Cie, nie wiem czy jestes glupi, nie radzisz sobie z tekstem, czy poprostu nie zrozumiales ze smialem sie wlasnie z tego ze ktos nie wpadl na to ze czlowiek ma 12 par żeber. (mogla to byc tez prowokacja). Ty odkryles Ameryke i chwala Ci za to. Nie odpisuj wiecej na moje posty, nie mam ochoty na wdawanie sie w dyskusje z kims Twojego pokroju. |
Cytuj:
Osmieszyles sie w tym momencie buraku ,chciales pocisnac ale cos nie poszlo i w tym momencie wyszedles na idiote haha, ah sorry chyba ze ty sobie wyciales po to zeby se szmine na*******ac , wsumie jak panny i psy nie chca to czemu sam sobie masz nie ojebac racy nie ? :} @slovik ty masz osci :) |
On sie ośmieszył ? człowieku policz sobie na tym zajebistym zdjęciu wszystkie wg Ciebie żebra
człowiek ma 12 par żeber: właściwe - 7 par żebrowe - 3 pary i jeszcze 2 pary nie łączące się z mostkiem a teraz lekcja matematyki, czyli : 7 patyczków : ||||||| + 3 patyczki : ||| + 2 patyczki : || = 12 patyczków! |||||||||||| Ty nie masz mózgu, ty masz gówno w głowie Zresztą idź już może spać bo późno jest |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Żebra właściwe I-VII , a jakbys chcial wiedziec on mowil ze ma 6 i ty go poparles hahaha i kto tu jest imbecylem ? Wy obaj idzcie sie zapinac w kapo. Czyli podsumowujac jest po 12 patyczkow ale z kazdej strony co daje wynik 24 , czyli 12 PAR a nie 12 ŻEBER Biatch ! Ty moze idz lepiej Rihanny z nim posluchaj na łolkmenie twojej starej. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |
|