![]() |
|
Zyga, serio, chciałem kupić od ciebie z 5 baniek.. ale teraz to wiesz.. lipa..
|
lolando Użytkowników czytających ten temat: 49 (zarejestrowanych: 2, gości: 47)
|
Cytuj:
|
osiemnastka kenamiego ;d
|
Cytuj:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAHAHAHAHHAAAAHHAHAHAHAH AHAHAHAHAHA TYM RAZEM CI SIĘ UDAŁO.NIE |
Cytuj:
|
napisałem to, żeby go w*****ć ;d tak jak pare osób na vt to robiło ;d
|
Eurotor
Mar 31 2010, 11:30:27 CEST Killed at Level 133 by Devli Bomba, Simoon Xelia, Sol Exoz and Toksong. Website Not Available The website is currently not available due to maintenance. Please excuse the inconvenience. Kind regards, Your CipSoft Team "Dobra przerwa, wy*******ac scierwa!" @\/ NAPRAWDE LECZYSZ MNIE !!! WLASNIE WYPROWADZILEM CIE Z RÓWNOWAGI hahah |
Naprawde macie sie czym chwalic , naszczescie my nie jestesmy takimi lamusami ze chwalimy sie kazdym fragiem , w sumie to tez sie wam nie dziwie bo przy waszym skilu i uzywalnosci bota to naprawde dobre osiagniecie .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kakeej ale akurat ciebie nikt nie prosil o komentarz wiec idz do Etera niech ci da na payment :) |
Cytuj:
I jestem pewien, ze to teraz w waszej ekipie jest 100 % uzywalonosci bota, a w ich znacznie mniej z uwagi na to, ze niektorzy sie boja, bo maja co stracic albo maja juz warningi i nie uzywaja. |
Cytuj:
@up Nie ma 100% uzywalnosci bota bo ja jade bez :D Wiem, ciężko uwierzyć.. @Akon A moim zdaniem to co napisal Etun bylo calkiem ciekawe i sklaniające do refleksji. Nad samym sobą.. |
Kurwa chyba sie z ciebie koledzy simieja :confused: Ale nie jestem pewny :D
bezspinki.pl |
Cytuj:
|
*Kura chyba sie z ciebie koledzy simieja :confused: Ale nie jestem pewny :D
bezspinki.pl DDK RPK-List do wroga http://www.youtube.com/watch?v=RioN0sKVLB0 ps. "03:22" |
Jacy koledzy?
|
hahaha no nieźle ;d doszły mnie słuchy, że nasze We Ride próbuje prawdziwą wojnę zrobić, to jak chłopaki? moge kupować pacca na yoorka?;d
|
jesli sie nie zjada do tego czasu z lvlami bardolek to mam nadzieje ze sie bedzie cos dzialo :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja nie używam bota ;] |
Cytuj:
Ja w to wchodze !B) |
Kura jestes dla mnie miszczem swiata niee ? a nie sorry jestes najwiekszym zjebem morgany (?) bo z rl Cie nie znam i raczej nie poznam bo wole siedziec z goracymi 14 i dostac kuratora niz patrzec na takiego idioteeeee zia
|
Cytuj:
Sorry ale musiałem na ten post odpisać. Do usłyszenia!!! /Wesol |
he he he xD siema chłopaki
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;]]]]]]]]]]]]]]
|
Yebatʹ politsii sto protsentov tolʹko Bog mozhet suditʹ o nas
|
widze ze ktos probuje po rosyjsku pisac :o
|
Ah przykro mi sie was robi jak widzę że nikt od was na ph nei przybiegł , poza Toksongiem który jedyny próbuje coś sam zrobić a reszta jak nie ma Etera to kampi pz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj: