![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Oerciak: w sumie napisałeś to, co ja myślę, ale w imię równości i sprawiedliwości powiem, że Twój styl też leży ; ) |
Cytuj:
Więc właśnie tak, wybierz lepsze zło xD @edit Chyba jednak nie wytrzymała presji facetów xD |
Cytuj:
@MoniqueJulie: Prosze Cie, przestań. Im wiecej piszesz, tym bardziej stajesz sie żałosna. Po prostu daj sobie spokoj. Że tak ujme, ta bitwa jest już dla Ciebie przegraną ; ). |
Padłem.asdadasda
|
Cytuj:
@down: dlaczego? Pasujesz do definicji. |
Myliłem się panowie, jednak udało się ją wywalić xD
|
Czyżby koniec epopei o camwhore'owych zdjeciach?
Czyżby jednak dała za wygraną? ; ) |
Najwyraźniej, poprostu nie umiała się obronić.
Macie racje wbiła na forum jeb odrazu zdjęcie, dziko troszke. |
Coś jak torg.
Dziewczyny pierwszy oraz jedyny post to post ze zdjęciem w temacie "Zdjęcia użytkowników" a ma 2 kwadraciki reputacji. I o to jej chodziło ; d |
Temat uważam za zamknięty! Dobrze wam poszło.
(ten temat z Moniką której koleżanki wrzuciły zdjęcie, nie, że ogólny) |
a jednak nie, ja chcę jeszcze o coś was, drodzy uzytkownicy zapytać..
@Rybzor, Lasooch i inni wyskakujący z tekstami o zdjęciach '' a'la camwhore '' ja tego naprawdę nie rozumiem.. to, że dziewczyna pokaże troszkę ciała, to znaczy, że jest już 'taka' a nie inna? Macie uczulenie, jak zobaczycie kawałek nagiego brzuszka? Kurde, po prostu jak czytałem te wszystkie posty to smiać mi się chciało niestety z większości z was.. ;p Wyjaśnijcie mi na czym to polega ^^ Co do tego, że odrazu po zalogowaniu powrzucała swoje zdjęcia - cóż, dużo osób tak robi, a że ona jest dziewczyną, to oczywiście została skojarzona z fotką.pl i innymi tego typu posrtalami.. Gdzie w tym wszystkim problem? Ja go naprawdę NIE widzę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli nie śledzisz wcześniejszych postów/nie potrafisz czytać - nie wypowiadaj się, bo trafiasz w niewłaściwe osoby. A jeżeli chcesz odpowiedzi na swoje pytanie, jeszcze raz - czytaj posty. Lasooch podawał konkretne argumenty, które jego zdaniem są właściwe. Nie rzucał pustych haseł. @down haha : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zdjęć tej Maniury nie widziałem bo je ściągnęła, jest sobota rano, łeb mi huczy jak durny, czytam ten cały flame i myślę... O co chodzi? Że wstawiła wygięte zdjęcie jakaś 16-tka? Majstry, nie ma się co spinać... C-h-i-l-l... I wody. : P
|
Jakby jakaś dziewczyna ubrana cała na czarno, o włosach w 7 kolorach, glanach ważących 10kg, z kolczatymi obrożami i bransoletami wrzuciła zdjęcie to sytuacja by się wtedy odwróciła. Lasooch zamiast być agresorem był by obrońcą.
|
Cytuj:
|
Haha ^^ Może nie wracajmy do tego...
|
Cytuj:
Nie pytania do Ciebie Ryba, już bardziej do Lasoocha. Są wakacje, jest gorąco.. Kurde, na ulicach same dziwki, przecież mają krótkie bluzeczki, spodenki, spódniczki.. Jak się z tym czujesz? Bo wiesz, ja w towarzystwie takich czuję się naprawdę dobrze. A granica pomiędzy prezentowaniem walorów czy po prostu byciem sexi, a dziwkarskim ubiorem jest bardzo gruba, mimo wszystko. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Zdążył ktoś/pomyślał ktoś o mirrorze dla tego zdjęcia? Chętnie obejrzałbym je :D bo nk pokazuję mi tylko jakąś poczwarkę /Monika, Skoczów, 16lat/ więc to chyba nie ona : ( podzielcie się ;D!
|
Cytuj:
|
sorry mastah ; (((((((((((((((((((((((((((
takie samcze zapędy i nieposkromiona ciekawość kobiecego ciała mną wstrząsa. ale niemiły jesteś, meh, meh. ponawiam pytanie :) |
Cytuj:
|
@deuuu: kolejny...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przecież można być duczbagiem w przeciwieństwie do Ciebie ;) |
Cytuj:
Już widzę użytkowników forum wrzucających swoje zdjęcia z myślą 'o kurwa, będę dla kogoś ważny, nareszcie!' |
Cytuj:
|
Z jednej strony rozumiem Lasoocha a z drugiej myślę, że to chyba nie jego biznes.
deuu@ Spoko fota :D |
Cytuj:
|
Aha, to teraz może zróbcie oddzielny temat ze zdjęciami "tylko dla elyty". | :
|
Cytuj:
|
@Lord Dreathan
Wyglądasz, jakbyś 10k godzin przed WoWem przesiedział! |
Cytuj:
co do wstawiania zdjec przez goscia, który ma konto 1 dzień, zyjemy w wolnym kraju ta? moze wstawic swoje zdjecie kiedy chce i gdzie chce, a Ty mozesz mu gówno zrobic, uwazasz ze jestes tu juz kilka lat, poznałes ludzi to jestes lepszy i zajebisty, chciał sie pokazac innym i tyle, oceny i tak mu nikt nie walnie bo to nie ten serwis wiec czil ałt //czekam na posta-riposte z bluzgiem |
Cytuj:
Co do modności, daleko mi do bycia modnym i mi z tym bardzo dobrze ; ) "Brudowe eq"... większość moich znajomych takowego nie posiada ; ) Więc jestem także częścią "zwykłego" świata. Cytuj:
|
Cytuj:
@down Koniecznie : P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |
|