Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Gelt 04-07-2009 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoniqueJulie (Post 2588090)
@up
Nie ja dodałam zdjęcie tylko moje koleżanki podczas mojej nieobecności, a niestety posta sama usunąć nie mogę.

Skoro jesteś taki wyrozumiały to poproś jakiegoś swojego 'ziomala' by usunął moje posty :) proste ;] nie mam zamiaru zbierać za kumpelki :)

Pwned!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barbar (Post 2588091)
Dobra zostawcie dziewczynę, lepiej niech wstawi zdjęcie niż pisze bezsensowne posty ;)

Mamy wybrać lepsze zło?

Lasooch 04-07-2009 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoniqueJulie (Post 2588090)
@up
Nie ja dodałam zdjęcie tylko moje koleżanki podczas mojej nieobecności, a niestety posta sama usunąć nie mogę.

Pogrążasz się.

@Oerciak: w sumie napisałeś to, co ja myślę, ale w imię równości i sprawiedliwości powiem, że Twój styl też leży ; )

Barbar 04-07-2009 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2588102)
Pwned!

Mamy wybrać lepsze zło?

Przecież nie zabronisz jej wstawiać zdjęć, nie wywalisz jej z tego forum ; <
Więc właśnie tak, wybierz lepsze zło xD

@edit
Chyba jednak nie wytrzymała presji facetów xD

Oerciak 04-07-2009 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2588103)
@Oerciak: w sumie napisałeś to, co ja myślę, ale w imię równości i sprawiedliwości powiem, że Twój styl też leży ; )

Wiem, że leży, zawsze miałem problemy z przelaniem myśli na słowa ; p.

@MoniqueJulie:
Prosze Cie, przestań.

Im wiecej piszesz, tym bardziej stajesz sie żałosna.
Po prostu daj sobie spokoj.
Że tak ujme, ta bitwa jest już dla Ciebie przegraną ; ).

Barbar 04-07-2009 00:39

Padłem.asdadasda

Lasooch 04-07-2009 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoniqueJulie (Post 2588108)
Sęk w tym, że nie prowadzę żadnej bitwy :) I nie czuję się pogrążona :) wręcz przeciwnie - dowartościowana, zawsze wiedziałam ze mogę na was liczyć :)

Zatem teraz mogę Cię już nazwać 'attention-seeking camwhore'?

@down: dlaczego? Pasujesz do definicji.

Barbar 04-07-2009 00:49

Myliłem się panowie, jednak udało się ją wywalić xD

Oerciak 04-07-2009 00:51

Czyżby koniec epopei o camwhore'owych zdjeciach?
Czyżby jednak dała za wygraną? ; )

Barbar 04-07-2009 00:53

Najwyraźniej, poprostu nie umiała się obronić.
Macie racje wbiła na forum jeb odrazu zdjęcie, dziko troszke.

Zalgadis 04-07-2009 01:06

Coś jak torg.
Dziewczyny pierwszy oraz jedyny post to post ze zdjęciem w temacie "Zdjęcia użytkowników" a ma 2 kwadraciki reputacji.
I o to jej chodziło ; d

Rybzor 04-07-2009 03:23

Temat uważam za zamknięty! Dobrze wam poszło.

(ten temat z Moniką której koleżanki wrzuciły zdjęcie, nie, że ogólny)

Snopeczek 04-07-2009 04:04

a jednak nie, ja chcę jeszcze o coś was, drodzy uzytkownicy zapytać..

@Rybzor, Lasooch i inni wyskakujący z tekstami o zdjęciach '' a'la camwhore ''

ja tego naprawdę nie rozumiem.. to, że dziewczyna pokaże troszkę ciała, to znaczy, że jest już 'taka' a nie inna? Macie uczulenie, jak zobaczycie kawałek nagiego brzuszka? Kurde, po prostu jak czytałem te wszystkie posty to smiać mi się chciało niestety z większości z was.. ;p Wyjaśnijcie mi na czym to polega ^^

Co do tego, że odrazu po zalogowaniu powrzucała swoje zdjęcia - cóż, dużo osób tak robi, a że ona jest dziewczyną, to oczywiście została skojarzona z fotką.pl i innymi tego typu posrtalami.. Gdzie w tym wszystkim problem? Ja go naprawdę NIE widzę.

Exodus 04-07-2009 07:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2588168)
a jednak nie, ja chcę jeszcze o coś was, drodzy uzytkownicy zapytać..

ja tego naprawdę nie rozumiem.. to, że dziewczyna pokaże troszkę ciała, to znaczy, że jest już 'taka' a nie inna? Macie uczulenie, jak zobaczycie kawałek nagiego brzuszka? Kurde, po prostu jak czytałem te wszystkie posty to smiać mi się chciało niestety z większości z was.. ;p Wyjaśnijcie mi na czym to polega ^^

Co do tego, że odrazu po zalogowaniu powrzucała swoje zdjęcia - cóż, dużo osób tak robi, a że ona jest dziewczyną, to oczywiście została skojarzona z fotką.pl i innymi tego typu posrtalami.. Gdzie w tym wszystkim problem? Ja go naprawdę NIE widzę.

jak sie z kogos posmieja to czuja sie zajebisci - na tym to polega

Rybzor 04-07-2009 09:20

Cytuj:

Skoro umieszczasz mnie w tym rzędzie - proszę o takowy cytat z moim udziałem!

Jeżeli nie śledzisz wcześniejszych postów/nie potrafisz czytać - nie wypowiadaj się, bo trafiasz w niewłaściwe osoby.

A jeżeli chcesz odpowiedzi na swoje pytanie, jeszcze raz - czytaj posty. Lasooch podawał konkretne argumenty, które jego zdaniem są właściwe. Nie rzucał pustych haseł.

@down
haha : P

Thero 04-07-2009 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2587957)
Aczkolwiek Thero strasznie zaniżył poziom całej dyskusji, niczym miejski plebs ; ) Totalnie zerowa wypowiedź.

Że niby kiepski żart? A czep się, patrząc na podniecenie bijące z waszych postów tylko taki mi się nasunął. ";; : p ; ) : p : P"

Hovvner 04-07-2009 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2588185)

Jesteś moim miszczem :D

Glamri 04-07-2009 13:02

Zdjęć tej Maniury nie widziałem bo je ściągnęła, jest sobota rano, łeb mi huczy jak durny, czytam ten cały flame i myślę... O co chodzi? Że wstawiła wygięte zdjęcie jakaś 16-tka? Majstry, nie ma się co spinać... C-h-i-l-l... I wody. : P

Pan i Wladca 04-07-2009 13:12

Jakby jakaś dziewczyna ubrana cała na czarno, o włosach w 7 kolorach, glanach ważących 10kg, z kolczatymi obrożami i bransoletami wrzuciła zdjęcie to sytuacja by się wtedy odwróciła. Lasooch zamiast być agresorem był by obrońcą.

Rybzor 04-07-2009 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2588368)
Jakby jakaś dziewczyna ubrana cała na czarno, o włosach w 7 kolorach, glanach ważących 10kg, z kolczatymi obrożami i bransoletami wrzuciła zdjęcie to sytuacja by się wtedy odwróciła. Lasooch zamiast być agresorem był by obrońcą.

Haha, to jest opis Czesterki : D

Argen 04-07-2009 13:47

Haha ^^ Może nie wracajmy do tego...

Snopeczek 04-07-2009 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2588209)
Skoro umieszczasz mnie w tym rzędzie - proszę o takowy cytat z moim udziałem!

Jeżeli nie śledzisz wcześniejszych postów/nie potrafisz czytać - nie wypowiadaj się, bo trafiasz w niewłaściwe osoby.

A jeżeli chcesz odpowiedzi na swoje pytanie, jeszcze raz - czytaj posty. Lasooch podawał konkretne argumenty, które jego zdaniem są właściwe. Nie rzucał pustych haseł.

W takim razie wybacz, myślałem po prostu, że zgadzasz się w zupełnosci z jego/ich poglądami. Owszem, przeczytałem wszystkie posty i dlatego zadałem pytanie. "Glupia, nic nie warta nastka, bo wrzuca zdjęcia w ''camwhore'owych'' pozach" (uprościłem wypowiedzi). Okej, jaka poza nie jest taka? Musiałaby stać na baczność w jenasach i swetrze z wełny, oczywiście bez kawałka dekoltu?

Nie pytania do Ciebie Ryba, już bardziej do Lasoocha. Są wakacje, jest gorąco.. Kurde, na ulicach same dziwki, przecież mają krótkie bluzeczki, spodenki, spódniczki.. Jak się z tym czujesz? Bo wiesz, ja w towarzystwie takich czuję się naprawdę dobrze. A granica pomiędzy prezentowaniem walorów czy po prostu byciem sexi, a dziwkarskim ubiorem jest bardzo gruba, mimo wszystko.

Lasooch 04-07-2009 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2588168)

Nie chodzi o kawałek nagiego brzuszka, chodzi o robienie z f.t.pl fotki.pl.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2588185)

Owszem : )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2588368)

Jeśli byłby to jej pierwszy post na tym forum (albo jeden z pierwszych, w sensie jeśli bym jej nie kojarzył) miałbym taki sam stosunek ; ) Inna sprawa, że pewnie nie nazwałbym jej brzydactwem (ale to już kwestia gustu... no i oczywiście jeśli rzeczywiście nie byłaby w moim odczuciu brzydka).

Thavenix 04-07-2009 14:20

Zdążył ktoś/pomyślał ktoś o mirrorze dla tego zdjęcia? Chętnie obejrzałbym je :D bo nk pokazuję mi tylko jakąś poczwarkę /Monika, Skoczów, 16lat/ więc to chyba nie ona : ( podzielcie się ;D!

Thero 04-07-2009 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thavenix (Post 2588499)
Zdążył ktoś/pomyślał ktoś o mirrorze dla tego zdjęcia? Chętnie obejrzałbym je :D bo nk pokazuję mi tylko jakąś poczwarkę /Monika, Skoczów, 16lat/ więc to chyba nie ona : ( podzielcie się ;D!

Nie, my jesteśmy normalni. Won.

Thavenix 04-07-2009 14:35

sorry mastah ; (((((((((((((((((((((((((((

takie samcze zapędy i nieposkromiona ciekawość kobiecego ciała mną wstrząsa.

ale niemiły jesteś, meh, meh.

ponawiam pytanie :)

Hovvner 04-07-2009 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thavenix (Post 2588499)

Sam sobie odpowiedziałeś, lol

Lasooch 04-07-2009 15:03

@deuuu: kolejny...

Ulrikk 04-07-2009 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2588577)
@deuuu: kolejny...

Zacznij wysyłać PW do osób, które już mogą wrzucić swoje zdjęcie na forum.

Lasooch 04-07-2009 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2588941)
Zacznij wysyłać PW do osób, które już mogą wrzucić swoje zdjęcie na forum.

Już wcześniej uzasadniałem. Deuuu zarejestrował się dziś, napisał 2 posty w ciągu 7 minut i 8 kolejnych później wrzuca zdjęcie. Kogo ono obchodzi? Kto go zna?

Hovvner 05-07-2009 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2588973)
Już wcześniej uzasadniałem. Deuuu zarejestrował się dziś, napisał 2 posty w ciągu 7 minut i 8 kolejnych później wrzuca zdjęcie. Kogo ono obchodzi? Kto go zna?

I co z tego?

Przecież można być duczbagiem w przeciwieństwie do Ciebie ;)

Ulrikk 05-07-2009 02:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2588973)

Kogo obchodzi jego zdanie, kto go zna? Nikt, więc po co wypowiadać się na forum?
Już widzę użytkowników forum wrzucających swoje zdjęcia z myślą 'o kurwa, będę dla kogoś ważny, nareszcie!'

Lasooch 05-07-2009 09:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2589100)
Kogo obchodzi jego zdanie, kto go zna? Nikt, więc po co wypowiadać się na forum?
Już widzę użytkowników forum wrzucających swoje zdjęcia z myślą 'o kurwa, będę dla kogoś ważny, nareszcie!'

Może mieć ciekawe poglądy (jest tu, wbrew pozorom, trochę takich osób) i jeśli takie ma, to jak najbardziej powinien się wypowiadać. Ale zdjęcie wrzuconę przez osobę w pierwszy dzień jej obecności na forum jest idiotyczne, bo, jak mówiłem, zdjęcia obcych ludzi mogę pooglądać na fotce.

Zalgadis 06-07-2009 00:09

Z jednej strony rozumiem Lasoocha a z drugiej myślę, że to chyba nie jego biznes.

deuu@
Spoko fota :D

Albertus 06-07-2009 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2589165)
Może mieć ciekawe poglądy (jest tu, wbrew pozorom, trochę takich osób) i jeśli takie ma, to jak najbardziej powinien się wypowiadać. Ale zdjęcie wrzuconę przez osobę w pierwszy dzień jej obecności na forum jest idiotyczne, bo, jak mówiłem, zdjęcia obcych ludzi mogę pooglądać na fotce.

ja tam nie widzę nic przeciwko , jest użytkownikiem to se wrzuca zdiecie.

qq2 06-07-2009 16:04

Aha, to teraz może zróbcie oddzielny temat ze zdjęciami "tylko dla elyty". | :

Argen 09-07-2009 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qq2 (Post 2590269)
Aha, to teraz może zróbcie oddzielny temat ze zdjęciami "tylko dla elyty". | :

Nie głupi pomysł :D

Rybzor 09-07-2009 14:21

@Lord Dreathan
Wyglądasz, jakbyś 10k godzin przed WoWem przesiedział!

Mazur199 09-07-2009 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2589165)

zdejmij klapki z oczu, dla Ciebie wszystko co nie jest czarne (ew. w białe paski), nie ma pentagramu,glanów i innego "brudowego eq" jest dresiarskie, wixiarskie, pixiarskie, niemodne, złe i dla 12 latków, wyjrzyj czasami z tego swojego swiata na swiat "zwykłych" ludzi to zobaczysz, ze ubranie rózowej koszuli przez faceta czy pokazanie troche brzucha przez dziewczyne nie jest czyms niezwykłym.

co do wstawiania zdjec przez goscia, który ma konto 1 dzień, zyjemy w wolnym kraju ta? moze wstawic swoje zdjecie kiedy chce i gdzie chce, a Ty mozesz mu gówno zrobic, uwazasz ze jestes tu juz kilka lat, poznałes ludzi to jestes lepszy i zajebisty, chciał sie pokazac innym i tyle, oceny i tak mu nikt nie walnie bo to nie ten serwis wiec czil ałt

//czekam na posta-riposte z bluzgiem

Lasooch 09-07-2009 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 2593197)
zdejmij klapki z oczu, dla Ciebie wszystko co nie jest czarne (ew. w białe paski), nie ma pentagramu,glanów i innego "brudowego eq" jest dresiarskie, wixiarskie, pixiarskie, niemodne, złe i dla 12 latków, wyjrzyj czasami z tego swojego swiata na swiat "zwykłych" ludzi to zobaczysz, ze ubranie rózowej koszuli przez faceta czy pokazanie troche brzucha przez dziewczyne nie jest czyms niezwykłym.

Dowiedz się czegokolwiek o mnie a potem zgaduj, co według mnie jest "dresiarskie, wixiarskie, pixiarskie, niemodne, złe i dla 12 latków". Nie przypominam sobie (= mogło tak być... znajdź mi posta, zwrócę honor), żebym MoniqueJulie, czy jak jej tam, nazwał którymś z tych określeń. Powiedziałem tylko, że ma camwhore'owe fotki, jest brzydka i wrzuca zdjęcia na f.t.pl chociaż nikt jej tu nie zna.

Co do modności, daleko mi do bycia modnym i mi z tym bardzo dobrze ; )

"Brudowe eq"... większość moich znajomych takowego nie posiada ; ) Więc jestem także częścią "zwykłego" świata.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 2593197)
co do wstawiania zdjec przez goscia, który ma konto 1 dzień, zyjemy w wolnym kraju ta? moze wstawic swoje zdjecie kiedy chce i gdzie chce, a Ty mozesz mu gówno zrobic, uwazasz ze jestes tu juz kilka lat, poznałes ludzi to jestes lepszy i zajebisty, chciał sie pokazac innym i tyle, oceny i tak mu nikt nie walnie bo to nie ten serwis wiec czil ałt

Oczywiście, że ma do tego prawo, ale moim zdaniem nie taki jest cel tego tematu.

Rybzor 09-07-2009 17:57

Cytuj:

co do wstawiania zdjec przez goscia, który ma konto 1 dzień, zyjemy w wolnym kraju ta? moze wstawic swoje zdjecie kiedy chce i gdzie chce, a Ty [...]
A on... może sobie to skomentować kiedy chce i gdzie chce. Żyjemy w wolnym kraju, ta?

@down
Koniecznie : P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31.