![]() |
|
ta zlapalismy go ;]
|
Jaki¶ film robili¶cie?? :)
|
Wlasnie dawac film a nie chwalic sie;)
Znawcy z forum musza sie dobrze przyjzec waszym wyczynom :D |
Niestety filmu nie ma a szkoda, bo bylo by sie z czego posmiac. Sam osobiscie prawie spadlem z krzesla widzac jak pada ten nub. 86 knight poszedl sprzedawac loota bez uhow :D
|
No i co w tym dziwnego ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie ze sie chwale ale mi tez wczoraj pk wypalilo ;] Boszki + w sumie 7-8 bp uh i 8k+ w kasie i jakies tam r
unki :P 2 filmiki na tibicams juz sa ;] |
HEHE to szczesliwe dni:P
ja wczoraj ojebalem dwoch jednego na 400k+ drugiego na 100k+:] |
|
Cytuj:
I jestes kurwa z siebie dumny? Tyle godzin, dni, miesiecy mojej pracy na marne.. Nie wiem jak Ty, ale jak Ci naprawde taka wielka radosc sprawiaja pierdolone pixele, to az szkoda gadac ;). W koncu.. kazdy dostanie to co mu sie nalezy, kiedys poczujesz to samo. Over and Out. @Edit. Nie pierdol ze Minteq dal ci passy, bo to jedno wielkie klamstwo. |
HAHHAHA
Dobra skoncz :] Chara kupiles za kase ktora byla zaplata miesiace pracy twoich rodzicow a nie twoja prace... A [CHAR]Minteq[/CHAR] dal mi passy sam, myslac ze jestem toba :] Najsmieszniejsze jest to ze nie moze odzyskac chara, i pewnie sobie go zatrzymam :] PS. Hackneli mnie tydzien temu, myslales ze pomysl z "hackowaniem" wpadl mi od tak do glowy?B) |
lol, Mintqa to ja znam z widzenia, a on mnie wcale.
Wiec nie wciskaj kitow ze sie podawales za mnie bo to kurwa smieszne. |
Sharuje, pozatym myslal ze ja rox, dobra skoncz bo spam walimy tylko
|
Nie, nie skonczymy.
Jakbys chcial wiedziec, to ja nie jestem rox ;) Jestem tylko rl Rox'a i gwarantuje Ci, odplace sie. aa.. myslales ze jestem taki pierdolniety? hahahaha ciagle widze jak na balladone sie logujesz.. myslisz ze nie wiem ze masz passy? lol ;d |
[CHAR]Dorkiz[/CHAR]
Sep 15 2007, 01:30:08 CEST Killed at Level 123 by [CHAR]Thalvor Mack[/CHAR] and by [CHAR]Sorcek of Aurea[/CHAR] http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30976 |
Ej sorrki, ale ktos cie wych*jal, bo do balladony juz passy sa zmienione...
napisz mi an atie to pogadamy.. |
[CHAR]Sorcek of Aurea[/CHAR]
Sep 15 2007, 01:34:52 CEST Killed at Level 66 by Rikser and by Morixar X(X(X(X( @:topic: :spam: ;) |
[CHAR]Dzut[/CHAR]
Sep 16 2007, 01:51:43 CEST Killed at Level 94 by Aabla and by Vichy Nouveay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:35. |
|