![]() |
|
http://img508.imageshack.us/img508/3694/100inhojk2.png
@down posiadam wiedze na tutora i nie jest mi wstyd ze nie szerze zachowan godnych tej pozycji, szczerze y3b13 mnie to :) pozdro |
@up
LOL ja bym nie dal takiego zdjecia omg :P i do tego tutor owned edit: znow random pk? ;s |
Marudzicie, że PA itd... za czasów Visi0n też tak marudziliście, a teraz twierdzicie, ze było wtedy sprawiedliwie (mówie tutaj ogólnie). Czy ktoś może powiedzieć, że ja go PAowałem? Ogólniacie, że cała triada robi PA, ale to konkretne osoby robią ewentualne PA a nie całe gildie.
|
Cytuj:
|
@Grimp/Kerston
Po 1 to mi wisisz 100k za przegrany zaklad i nie wymiguj sie bo wiesz co mowiles! Teraz to co mialem do napisania ze strony Vision. Andi caly czas powtarza ze jesli komus sie nie podoba to moze wyjsc, wiec ci co chcieli wyjsc to juz wyszli, niektorzy wyszli ale wrocili nawet. Wcale tez zadnego lepszego traktowania nie doswiadczylem ;o a co do tych "prawdziwych powodow" to zabardzo o tym nic nie wiem bo mnie nie bylo na poczatku tej nowej wojny ale z tego co slyszalem to wlasnie ty zalozyles nowego venta i kombinowales na boku ;o No ale ciekawe jakie sa te "prawdziwe powody", nie wracaj tylko do zmarlej dziewczyny Yanka i o tym ze se podcial zyly :p |
co do PA calej triady bylbym wdzieczny za przyklad Pa z mojej strony badz kogo kolwiek z Sunblade?;)
Co do Raela nie ma juz konta na vencie i miec nie bedzie dopoki nie skonczy z kozaczeniem i nie zaplaci za stare grzechy |
Cytuj:
|
tak jak wczesniej wspomnialem :)
na Temat Smerfa fragment MOTD JAK ZOBACZE ZE KTOS ZALOZYL Raaell Nabu KONTO NA VENCIE BEDZIE TO OSTATNIA RZECZ KTORA ZROBIL JAKO ADMIN |
Jezeli chcecie starej furory to Zwidek i Imargam musza powrocic do Duskiness. Czlonkowie ^Triady^ (wg mnie to teraz 7up powinno sie nazywac) polowicznie do Duskiness, Sunblade i Death Rose.
|
Cytuj:
Dla wszystkich lekcja polskiego: Nie ma dużej litery jest tylko WIELKA. Dziękuje za uwagę; ] |
Oj Kerston,
Cos musialo byc skoro nagle 3/4 vision odeszlo ... i to napewno nie byl powod ze Andi Yenxa bil , to byl tylko Pretekst , zeby odejsc :) , tak jak mowie Andi trzymal was na lancuchu a ten lancuch sie zerwal , pozdro dla Poul The palla , nie wiem czy pamietasz ale gdyby nie Andi nie mialbys w tak krotkim czasie tej 100 :) |
|
Nie wiem czy ktoś zauważył ale jest nowa [GUILD]Vision Reaktywacja[/GUILD]
|
a i kerzton co to twojej duzej litery to mozesz mi wylizac
|
Cytuj:
Rodzice nie nauczyli szacunku. BEZ ODBIORU. btw. Ima i Andi beda expic w sylwester tak jak ostatnio? :d Glosujemy : 1 - Tak 2 - Nie :D |
Cytuj:
Taki imprezowicz jesteś, a jestem w 90% pewien, że będziesz siedział z babcią, która cię pilnuje, przed TV, albo przed komputerem, na noob charze, żeby koledzy nie zauważyli, że jesteś online... ;S Niech expią chłopaki i GL im -.- GOD BLESS AMERICA! |
Jak myslicie czy Noilleth grzeje miecza monitorem ? (wole łagodniejsza wersje)
Glosujemy : 1 - Tak 2 - Nie Przestancie sie patrzec na rl life... Kazdy robi co chce. Chca expic nikt im nie zabroni... |
Cytuj:
n/c |
Cytuj:
Co do głosowania 1 :D Tylko dziwki go rozprawiczą ; ] Żadna inna za darmo nie zrobi mu klintona. |
Naprawde nic wam do tego ile kto gra to ich zycie chca niech graja
nawet 24h/7 i przestancie pipsac te glupie posty ze ci siedzieli o 2 w nocy i nie maja rl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:18. |
|