![]() |
|
Cytuj:
I co z tego ze masz wiekszy lvl od niego?Czego to jest wyznacznik?Tak samo ja mam lepsze postacie od ciebie i nie sapie.Idz lepiej graj na sypherze bo ci juz mowilem ze na tarenii nie dam ci grac. |
Lepiej wybocic niz marnowac rl life, tyle.
|
Frycek widze ze jak zwykle klopotow szukasz i nie wiem o co chodzi :baby:
Ciekawe co ty mi mozesz na tareni zrobic :D Bede chcial bede gral :cup: |
Cytuj:
Edit: lol i znow strona dziala :s |
smieszne to juz sie robi, ani zadnych informacji nie udziela co jest grane ;/
|
Ja juz 117, kosti 104, tiganna 136 na sypherze, i juz jest dobrze
|
ja zrobilem chyba 60 ms ale wole tarenie;p
|
Za bardzo marudzicie :p Wbijajcie bo nie ma z kim anni robic ;(;(;(;(
|
Woooooow juz 6h strona online ;o expie sobie na niej na wrl ^^
|
a ja pekuje na liscie who is online ;)
|
A ja afkuje w depo :D
Btw dzisiaj na sypherze we 3 mnie chcieli ubic :p ale trenie pvp i nie dali rady 8o |
skonczcie juz gadac o tej tareni jak o bostwie, bo ten serv spherze do piet nie dorastal. gadacie tylko i gadacie, za zaloze sie ze sa o 10x lepsze otsy od tareni i syphery, wiec zamiast plakac grajcie na rl ;\
|
Eloth own all.Szkoda ze zresetowali tam chary bo bym gral dalej
|
poreda jak mam grac na rl i padac na kickach, lagach, freezach to szkoda nerwow a na ots masz fun:)
a gadamy o tym bo fajnie sie gralo;p jak ktos by znalazl podobny serv niech da znac na forum pozdro |
o elothu kto¶ wspominał
nie no to po prostu wyjebany server nie roz¶mieszaj mnie saten wszystko robił żeby tylko rlom wygodnie się grało, a oni swoj± drog± robili wszystko żeby i nadal robi± żeby reszcie gre uprzykrzyć @up syphera ? ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nudziłem się i spróbowałem sobie serwek postawić i zastanawiam się czy inni mog± na niego wbić, więc może spróbowałby kto¶ wej¶ć na: pvp-pvp-pvp.no-ip.org? (war ots) :P
@down A co konkretnie jest nie tak? Lista postaci nie chce się wczytać czy jak? Tak w ogóle to nie napisałem, że passy 1/1 : P |
up nie idzie xd
|
Lista postaci sie laduje ale nie umiem wejsc :(
Moze nie ta wersja klienta mam 8.11 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |
|