![]() |
|
Mam 45 lvl, k-set,bohy,warrior helmet,v-shield,woi, Pacca, promocje,postmana. Co mogla bym solowac zeby byl w miare dobry loot i szybki exp (solowac)
|
Mój kumpel skonczyl kariere tibijska, dostalem w spadku:
30 Knighta 4 magic lvl 65/65 Plate set, bright sword, vampire shield. Niestety bez pacca, moje doświadczenie w tibi jest slabe, a co dopiero mowic o knighcie. Gdyby to byl sorek, drut lub pallek, zapewne poszedlbym na kochane guardy :D ale knightem? no nie wiem. Poszukuje dwóch expowisk: -Maksymalny exp, waste sie nie liczy. -Exp nie ważny, byle kasa leciałaaaaaaaaaaaaa! Poradzcie cos :) Aa... i jak skille? Dokoksowac? |
Cytuj:
|
Ja polecam Ci na tym lvlu i na tych skillach expic na : DC , Mino Cave , Kopalnie Dwarfów ( na 3 i 4 poziomie) . A co do skilli to do tylko 70/70 nie ma sensu skillować bo na faccu będziesz expić na tym samym co przed skillowaniem i dlatego radze Ci doskillować najlepiej do 80/80 , bo na tych skillach sie dobrze expi na guardach a jak nie wytrzymasz trenować do 80/80 to chociarz do 75/75 ( z tymi skillami chyba sie da jako tako na guardach expić)
|
25knight, 63/62, 4mlvl
EQ: RH, c-armor, k-legs, bohs, v-shield, skull staff/wh, platinum amulet. Będzie się opłacało iść na wyspy z żółwiami? Ew. jakie skille/lvl wbić na nie? :> |
Mam 29lvl 28 mlvl sorcerer moje eq:
Crusader Helmet Scraf Knight Armor Tower Shield Plate Legs Croco Boots Wand OF Cosmic Energy I Na Czym Moge expic i zeby sie to oplacalo ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja mam takie pytanie:
Na ktorym tombie najlepiej by sie expilo pallowi 15 lvl 49 dyst ;s , a jak nie w tombie to gdzie indziej?? |
Cytuj:
|
na czym expic ze skilami:37/25 i następującym EQ: plate armor,brass legs(niedulgo plate)dark helmet,twohanded sword,leather boots skile będą rosnąć
|
@Yuno Skumi
Proponowałbym roty i dwarfy. 8o |
Dzieki za odp..mam jeszcze knighta 60/60 skille 21 lvl gdzie moge expic ??I Kogo moge blokowac ??? i jak najlepiej skillowac
|
@up
DC <10 znaków> |
Cytuj:
|
20 lvl knight
skille 60/60 k set, bs, medusa shield, crus helmet, butki Czy dam rade spokojnie expic sobie na scarabach? |
Gdzie moglabym expic na 45 lvl?? (solo) prosze o podanie conajmiej 2 expowisk
|
Ponawiam pytanie:
25knight, 63/62, 4mlvl EQ: RH, c-armor, k-legs, bohs, v-shield, skull staff/wh, platinum amulet. Będzie się opłacało iść na wyspy z żółwiami? Ew. jakie skille/lvl wbić, aby expić na nich bez większych strat? :> A może lepszą alternatywą będą scaraby? |
Cytuj:
|
mam prosbe macie jakas mapke dark catedral ?? zebym sie nie zgubil .. lol;d
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10. |
|