Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

ruszek 21-10-2011 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2820899)
Ahahahha pandy :D Jeśli WoW zaczął umierać w 4.2, to MoP będzie gwoździem do trumny. To nie jest ta sama gra, w którą kiedyś zaczynałem grać.

O ile w Wowa bym pograł chętnie, to jednak powstrzymują mnie niefabularne i nieklimatyczne raidy i zmniejszanie ich poziomu trudności.

@MoP

Ahahahahahahaahahahahahahahahhahahahahahaahahahaha hahahahaahhahahahahahahahaah(...)haha!

Wow będzie miał kolejny wielki spadek : DDDDDD

Boss dodatku: Wielka panda! Z wielkim bambusem! Rzygająca tęczą! A wypada z niej mount jednorożca!

CytrynowySorbet 21-10-2011 23:21

Łał... Kung Fu Panda i Pokemony w jednym dodatku. Do tego kompletnie spieprzenie talentów. Brak słów.

Cygan Slejter 22-10-2011 01:03

KUng fu panda...porazka, myslalem ze bedzie coraz lepiej z tymi dodatkami a tu wszystko zjebali

Vasth 22-10-2011 05:34

http://www.playdota.com/heroes/pandaren-brewmaster
Chodzi o ta pande?

CytrynowySorbet 22-10-2011 09:49

Nie, chodzi o:

http://media.mmo-champion.com/images...er/mists02.jpg
http://media.mmo-champion.com/images...er/mists16.jpg
http://media.mmo-champion.com/images...er/mists17.jpg

Rothes 22-10-2011 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2820901)
(...) Do tego kompletnie spieprzenie talentów.

Poważnie? Mi się podoba, że wreszcie będę musiał się zastanowić nad tym, który talent najbardziej odpowiada mojemu stylowi gry, zamiast brać "jedyny słuszny build" różniący się niezauważalnie jedynie dwoma czy trzema punktami od innych graczy.

Zaakceptowałem te warunki rocznej subskrypcji. Diablo III i tak bym kupił, w WoW-a i tak bym pewnie grał, same korzyści.

CytrynowySorbet 22-10-2011 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rothes (Post 2820910)
Poważnie? Mi się podoba, że wreszcie będę musiał się zastanowić nad tym, który talent najbardziej odpowiada mojemu stylowi gry, zamiast brać "jedyny słuszny build" różniący się niezauważalnie jedynie dwoma czy trzema punktami od innych graczy.

No, talent point co 15 LEVELI i jeszcze większa homogenizacja (pierw między klasami, teraz między specami) - super. To właśnie charakteryzowało WoWa, ogromna ilość talentów, a teraz? Raptem 6 bonusów.

Knight Patryk 22-10-2011 12:34

Mi tez sie podoba ten dodatek.

Rybzor 22-10-2011 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2820913)
No, talent point co 15 LEVELI i jeszcze większa homogenizacja (pierw między klasami, teraz między specami) - super. To właśnie charakteryzowało WoWa, ogromna ilość talentów, a teraz? Raptem 6 bonusów.

Da fuck?

Co charakteryzuje wowa? Ogromna ilość talentów, gdzie 98% graczy używa tych samych. Niech dadzą nawet 1000 talentów i co z tego, skoro równie dobrze mógłby być jeden talent, który klikam sobie na 85 poziomie, skoro i tak wszyscy mają taki sam build. W zasadzie to powinna być jakaś wbudowana opcja na 85 lvlu, że wciskamy jeden guzik i wrzuca ci konkretne glify i talenty takie jak ma każdy.

Niektórzy mają real ograniczone mózgi.

eerion 22-10-2011 18:47

No niestety, nasz naród to wybitne płaczki są.
Jeszcze do premiery zmienią miliard rzeczy, ale ci już mają dość.
Mega boss wielka panda? Naucz się czytać Ruszek, że nie ma wielkiego bossa w nadchodzącym dodatku a on cały jest nakierowany fabularnie na wojnę między Hordą a Alliancem.
Anyway - kilka opcji mi się całkiem podoba, kilka średnio. Ale nie płaczę, ponieważ i tak na sam koniec większość z tego będzie wyglądała inaczej. A bardziej interesują mnie informacje o Heart of the Swarm i D3.

CytrynowySorbet 22-10-2011 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2820919)
Da fuck?

Co charakteryzuje wowa? Ogromna ilość talentów, gdzie 98% graczy używa tych samych. Niech dadzą nawet 1000 talentów i co z tego, skoro równie dobrze mógłby być jeden talent, który klikam sobie na 85 poziomie, skoro i tak wszyscy mają taki sam build. W zasadzie to powinna być jakaś wbudowana opcja na 85 lvlu, że wciskamy jeden guzik i wrzuca ci konkretne glify i talenty takie jak ma każdy.

Niektórzy mają real ograniczone mózgi.

Naprawdę wierzysz w to, że nawet z tych 6 wyborów talentów nie będzie cookie cutter buildów? Zresztą ty kompletnie nie zrozumiałeś o co mi chodziło. Podejrzewam, że żaden fanboy wowa nie zrozumie. Ja z kolei miałem nadzieję, że ogłoszą coś, co sprawi, że wrócę. Niestety mnie zawiedli. Chociaż niektóre z tych talentów wyglądają ciekawie. Ale to za mało.

Rybzor 22-10-2011 23:03

Fanboj to twoja dupa chyba.

"O NIE TERAZ NIE BEDZIE JUZ TYLU TALENTOW I ZAMIAST WYBIERANIA TEGO SAMEGO BUILDA CO KAŻDY TO BEDZIEMY 6 RAZY WYBIERAĆ TE SAME SKILE CO KAZDY"

Faktycznie, duża różnica, w sam raz na cry polack mode.

CytrynowySorbet 22-10-2011 23:40

Dorośnij.

znaks

Rybzor 23-10-2011 00:30

Ta, też śmierdzisz polackiem.

ruszek 23-10-2011 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2820952)
Fanboj to twoja dupa chyba.

"O NIE TERAZ NIE BEDZIE JUZ TYLU TALENTOW I ZAMIAST WYBIERANIA TEGO SAMEGO BUILDA CO KAŻDY TO BEDZIEMY 6 RAZY WYBIERAĆ TE SAME SKILE CO KAZDY"

Faktycznie, duża różnica, w sam raz na cry polack mode.

Ej ty, to może zróbmy jeden wielki quest na 85 lvl, bo przecież wszyscy i tak go wbijają, item set też jeden zróbmy, bo przecież i tak wszyscy wybierają to co jest dobre dla ich klasy! Zamiast lootować i wymieniać kilkanaście itemów lepiej miejmy jeden set bo i tak nikt nie bierze nic innego tylko to co mu jest potrzebne!

Rybzor 23-10-2011 01:07

@up
No, w zasadzie jeśli chodzi o end game, to jak najbardziej.

Jeszcze kilka słów do sorbeta: jestem 100x bardziej dorosły niż ty, więc jeżeli nie potrafisz rozróżnić zachowania od stylu w jakim wyrażam komuś, jaki jest głupi i jaki ma wąski pogląd na sytuację, to już twój problem, nie mój.

Mówisz do mnie fan boj, a mam w dupie ten nowy kontent, podczas gdy inni płaczą albo podniecają się i oglądają 100 wywiadów na temat blizzconu, ja wejdę na mmo champion i przeczytam sobie nagłówki, po czym będę miał w dupie resztę, bo wiem, że i tak do wydania kontentu i konkretnego info jeszcze daleko i dużo zmian, więc po co mam się przejmowac. Loguję się do wowa na rajd, żeby fajnie spędzić czas ze znajomymi i nie zastanawiam się nad tym jak to fajnie wow umiera, jak działa i co robi blizzard, a czego nie. Czy tak zachowują się wg ciebie fanboje?

Jesteś po prostu typowym śmierdzącym hejterem, którego normalni (nie fanboje - normalni) gracze wowa zawsze mieli w dupie i mieć będą. Co innego jest odejście od gry, która już nie sprawia ci przyjemność, a co innego jest odejść od gry i włączać typowe cry mode na temat każdego elementu, który się zmienia/dodają. To jest różnica, między graczem, a upośledzonym umysłowo hejterem, który powie, że coś jest zjebane bo zobaczył 5 obrazków na mmo champion.

/thread for me.

CytrynowySorbet 23-10-2011 10:22

Na wstępie pragnę poinformować, że właśnie brałem prysznic, więc nie śmierdzę, a na co dzień noszę perfumy, więc pudło Rybciu. Wydaje mi się jednak, że jeśli wskoczysz na następny poziom agresji, to w końcu uda ci się coś uciułać.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2820962)
Jeszcze kilka słów do sorbeta: jestem 100x bardziej dorosły niż ty, więc jeżeli nie potrafisz rozróżnić zachowania od stylu w jakim wyrażam komuś, jaki jest głupi i jaki ma wąski pogląd na sytuację, to już twój problem, nie mój.

To musisz mieć jakieś 2000 lat (znałeś Chrystusa?), albo masz charakter i poglądy jak Kaczyński. Ale dobrze wiedzieć, że na tym świecie są ludzie, którzy poprzez nieskończoną potęgę internetu potrafią dostrzec, kto jaki jest. Kolor moich oczu też znasz?

Cytuj:

Mówisz do mnie fan boj, a mam w dupie ten nowy kontent, podczas gdy inni płaczą albo podniecają się i oglądają 100 wywiadów na temat blizzconu, ja wejdę na mmo champion i przeczytam sobie nagłówki, po czym będę miał w dupie resztę, bo wiem, że i tak do wydania kontentu i konkretnego info jeszcze daleko i dużo zmian, więc po co mam się przejmowac. Loguję się do wowa na rajd, żeby fajnie spędzić czas ze znajomymi i nie zastanawiam się nad tym jak to fajnie wow umiera, jak działa i co robi blizzard, a czego nie. Czy tak zachowują się wg ciebie fanboje?
Ty jesteś typem fanboya, któremu załącza się sfrustrowany agresor, kiedy tylko ktoś negatywnie oceni jego grę. A może do matki też mówisz, że ma ograniczony mózg? Ja tego nie wiem, nie posiadam twojego radaru.
I nie wiem co jest złego w interesowaniu się grą, w którą się gra(ło). Ty oczywiście pakujesz wszystkich do jednego wora, pisząc "płaczą albo podniecają się".

Cytuj:

Jesteś po prostu typowym śmierdzącym hejterem, którego normalni (nie fanboje - normalni) gracze wowa zawsze mieli w dupie i mieć będą.
Gdyby mieli, to nie odpisywaliby tym "śmierdzącym hejterom" (umiejętność wyczucia zapachu osoby po drugiej stronie internetu, kolejny dar).

Cytuj:

Co innego jest odejście od gry, która już nie sprawia ci przyjemność, a co innego jest odejść od gry i włączać typowe cry mode na temat każdego elementu, który się zmienia/dodają. To jest różnica, między graczem, a upośledzonym umysłowo hejterem, który powie, że coś jest zjebane bo zobaczył 5 obrazków na mmo champion.
Kolejne niepoprawne wnioski. Chyba się przyzwyczajam. Jeśli to był personalny atak na mnie, to spieszę wyjaśnić: nie gram w WoWa, bo nie mam czasu i zbytnio funduszy. Co nie znaczy, że nie lubię tej gry. Jak już napisałem, miałem jednak nadzieję, że to co usłyszę teraz skłoni mnie do chociaż casualowego grania w tą grę JUŻ W 4.3 (tak jak to było 2 lata temu. Po Blizzconie ogłaszającym Cata zacząłem znów grać po 3 miesięcznej przerwie). Ale rozwiązania, które podjął Blizzard po prostu mi się nie podobają. Czy tak zachowują się wg ciebie śmierdzący hejterzy?

wiem, że offtop, ale wyjaśnienie tej sprawy jest kluczowe dla mojej dalszej egzystencji : (

_WrD_ 28-10-2011 07:46

Nie rozumiem ludzi, którzy czepiają się Pandarenów i spamują "KUNG FU PANDA HURR DURR", jak Pandareni byli przecież w W3 i nie jest to nic nowego. Inne klimaty i tyle. Co mnie bardziej martwi to fakt, że są TYLKO oni i należą do obydwu frakcji. No i totalne spieprz... Nie, nie spieprzenie. SPIERDOLENIE talentów do końca.

Cygan Slejter 28-10-2011 19:46

Owszem byli pandareni w W3(wiekszosc pewnie nawet nie grala tylko slyszala od znajomych i szpan ze wiedzieli) ale to nie powod do robienia duzego platnego dodatku...

CytrynowySorbet 29-10-2011 00:00

W W3 był JEDEN pandaren. Poza tym w Warcraftach były też smoki, ale to nie powód do tego, żeby mogły być dostępną rasą.

Poza tym problem jest w tym, że przez wiele lat Blizzard mówił, że Pandaria i Pandareni nie istnieją w lore, że nie będzie z nimi nic związanego, że Chen w W3 to taki easter egg, ba, nawet na któryś żart Prima aprilisowy ogłosili Pandarenów jako rasę... a teraz to. Ich wiarygodność po prostu podupada.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28.