![]() |
Cytuj:
O ile w Wowa bym pograł chętnie, to jednak powstrzymują mnie niefabularne i nieklimatyczne raidy i zmniejszanie ich poziomu trudności. @MoP Ahahahahahahaahahahahahahahahhahahahahahaahahahaha hahahahaahhahahahahahahahaah(...)haha! Wow będzie miał kolejny wielki spadek : DDDDDD Boss dodatku: Wielka panda! Z wielkim bambusem! Rzygająca tęczą! A wypada z niej mount jednorożca! |
Łał... Kung Fu Panda i Pokemony w jednym dodatku. Do tego kompletnie spieprzenie talentów. Brak słów.
|
KUng fu panda...porazka, myslalem ze bedzie coraz lepiej z tymi dodatkami a tu wszystko zjebali
|
http://www.playdota.com/heroes/pandaren-brewmaster
Chodzi o ta pande? |
|
Cytuj:
Zaakceptowałem te warunki rocznej subskrypcji. Diablo III i tak bym kupił, w WoW-a i tak bym pewnie grał, same korzyści. |
Cytuj:
|
Mi tez sie podoba ten dodatek.
|
Cytuj:
Co charakteryzuje wowa? Ogromna ilość talentów, gdzie 98% graczy używa tych samych. Niech dadzą nawet 1000 talentów i co z tego, skoro równie dobrze mógłby być jeden talent, który klikam sobie na 85 poziomie, skoro i tak wszyscy mają taki sam build. W zasadzie to powinna być jakaś wbudowana opcja na 85 lvlu, że wciskamy jeden guzik i wrzuca ci konkretne glify i talenty takie jak ma każdy. Niektórzy mają real ograniczone mózgi. |
No niestety, nasz naród to wybitne płaczki są.
Jeszcze do premiery zmienią miliard rzeczy, ale ci już mają dość. Mega boss wielka panda? Naucz się czytać Ruszek, że nie ma wielkiego bossa w nadchodzącym dodatku a on cały jest nakierowany fabularnie na wojnę między Hordą a Alliancem. Anyway - kilka opcji mi się całkiem podoba, kilka średnio. Ale nie płaczę, ponieważ i tak na sam koniec większość z tego będzie wyglądała inaczej. A bardziej interesują mnie informacje o Heart of the Swarm i D3. |
Cytuj:
|
Fanboj to twoja dupa chyba.
"O NIE TERAZ NIE BEDZIE JUZ TYLU TALENTOW I ZAMIAST WYBIERANIA TEGO SAMEGO BUILDA CO KAŻDY TO BEDZIEMY 6 RAZY WYBIERAĆ TE SAME SKILE CO KAZDY" Faktycznie, duża różnica, w sam raz na cry polack mode. |
Dorośnij.
znaks |
Ta, też śmierdzisz polackiem.
|
Cytuj:
|
@up
No, w zasadzie jeśli chodzi o end game, to jak najbardziej. Jeszcze kilka słów do sorbeta: jestem 100x bardziej dorosły niż ty, więc jeżeli nie potrafisz rozróżnić zachowania od stylu w jakim wyrażam komuś, jaki jest głupi i jaki ma wąski pogląd na sytuację, to już twój problem, nie mój. Mówisz do mnie fan boj, a mam w dupie ten nowy kontent, podczas gdy inni płaczą albo podniecają się i oglądają 100 wywiadów na temat blizzconu, ja wejdę na mmo champion i przeczytam sobie nagłówki, po czym będę miał w dupie resztę, bo wiem, że i tak do wydania kontentu i konkretnego info jeszcze daleko i dużo zmian, więc po co mam się przejmowac. Loguję się do wowa na rajd, żeby fajnie spędzić czas ze znajomymi i nie zastanawiam się nad tym jak to fajnie wow umiera, jak działa i co robi blizzard, a czego nie. Czy tak zachowują się wg ciebie fanboje? Jesteś po prostu typowym śmierdzącym hejterem, którego normalni (nie fanboje - normalni) gracze wowa zawsze mieli w dupie i mieć będą. Co innego jest odejście od gry, która już nie sprawia ci przyjemność, a co innego jest odejść od gry i włączać typowe cry mode na temat każdego elementu, który się zmienia/dodają. To jest różnica, między graczem, a upośledzonym umysłowo hejterem, który powie, że coś jest zjebane bo zobaczył 5 obrazków na mmo champion. /thread for me. |
Na wstępie pragnę poinformować, że właśnie brałem prysznic, więc nie śmierdzę, a na co dzień noszę perfumy, więc pudło Rybciu. Wydaje mi się jednak, że jeśli wskoczysz na następny poziom agresji, to w końcu uda ci się coś uciułać.
Cytuj:
Cytuj:
I nie wiem co jest złego w interesowaniu się grą, w którą się gra(ło). Ty oczywiście pakujesz wszystkich do jednego wora, pisząc "płaczą albo podniecają się". Cytuj:
Cytuj:
wiem, że offtop, ale wyjaśnienie tej sprawy jest kluczowe dla mojej dalszej egzystencji : ( |
Nie rozumiem ludzi, którzy czepiają się Pandarenów i spamują "KUNG FU PANDA HURR DURR", jak Pandareni byli przecież w W3 i nie jest to nic nowego. Inne klimaty i tyle. Co mnie bardziej martwi to fakt, że są TYLKO oni i należą do obydwu frakcji. No i totalne spieprz... Nie, nie spieprzenie. SPIERDOLENIE talentów do końca.
|
Owszem byli pandareni w W3(wiekszosc pewnie nawet nie grala tylko slyszala od znajomych i szpan ze wiedzieli) ale to nie powod do robienia duzego platnego dodatku...
|
W W3 był JEDEN pandaren. Poza tym w Warcraftach były też smoki, ale to nie powód do tego, żeby mogły być dostępną rasą.
Poza tym problem jest w tym, że przez wiele lat Blizzard mówił, że Pandaria i Pandareni nie istnieją w lore, że nie będzie z nimi nic związanego, że Chen w W3 to taki easter egg, ba, nawet na któryś żart Prima aprilisowy ogłosili Pandarenów jako rasę... a teraz to. Ich wiarygodność po prostu podupada. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |