Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Nuriel 25-12-2009 15:53

Śmiać mi się chce także z tych pizdek, które twierdzą że są z nami. Jeśli tak to się lamusy podpiszcie nickami i tyle. A Wacha ma rację i elo

Merry xmas

Goton 25-12-2009 16:53

:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez azuramistrz (Post 2709560)
Wy miesliscie dempahow niklasow brazoli i deduwe my mielismy hand of justice i wiecej wyobrazni co do bitew dlatego wygralismy pozdro.

Wyobraźnie to miał pan Andersen, ale nie wy :) Wy mieliście po prostu farta, mam nadzieję, że wygrana podniesie Was na duchu i podpiszecie następny warmode. Jak już ktoś wspomniał na wojnie jak w miłości wszystkie chwyty dozwolone :) A Tobie "Azuramistrz" myślę, że brakuje jajek, żeby podpisać się swoim prawdziwym nickiem, zresztą jak połowie ludzi tutaj (mówię tutaj o obydwu stronach), wypisywanie głupot i oszczerstw z tego typu kont jest bezcelowe.

Dodam, że dalsza polemika na temat mojej wypowiedzi jest bezcelowa, za dużo moich szarych komórek musiałbym tutaj marnować.

Wracam do ukochanych uszek z barszczykiem ;d
Pozdrawiam Wojtek

spirit-of-bicho 25-12-2009 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Goton (Post 2709641)

Wracam do ukochanych uszek z barszczykiem ;d
Pozdrawiam Wojtek

no s*******aj

Gorrath 25-12-2009 19:13

@Kubek II, azuramistrz
Przeczytajcie sobie post Nuriela, a wasze watpliwosci co do tego kto jest pionkiem zostana rozwiane w sekundzie. Trzymajcie ten poziom dalej, bo moze bedzie mi brakowalo kiedys tej waszej zepsutej, ale jakze rozbawiajacej mnie psychiki i oddzialywania na moja osobe B)

PS: wysilcie sie z odpowiedzia na ta zaczepke bo prawdopodobnie byla ona moja ostatnia, mam nadzieje ze mnie nie zawiedziecie.

@All
w sumie to Wesolych Swiat, chociaz ja ich nie lubie.

Yours Waszka

tajemniczy111 25-12-2009 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho (Post 2709647)
no s*******aj

No to stary pokazales poziom :p Teraz na miejscu Wojtka schowalbym sie do kata i nie wychodzil przez tydzien z mieszkania :(

Co do przegranej wojny :
Moim zdaniem to ta wojna bardziej nas podniosla na duchu niz ich :) Poczulismy sie pewniej, bo wczesniejsze nasze akcje w wiekszosci konczyly sie porazkami.
Wiec do zobaczyska po swietach.
A ty azuramiszcz, gratuluje Ci wyobrazni.

Btw. Wacha, wes olej te dzieciaki, siedza pewnie w tej nowej gildi Hand of cos tam i udaja proeloelo graczy.

Gorrath 25-12-2009 20:58

Kiksu nic nie poradze ze te dzieciaki potrafia rozbawic mnie do lez, chcialem im pomoc, probowalem wytlumaczyc, uswiadomic, ale jak grochem o sciane wiec postanowilem sie jedynie rozkoszowac ich glupota.

Yours Waszka

azuramistrz 25-12-2009 21:28

Lyoth przepracowalm pol zycia w kopalni dostal zajebistego kopa od zycia i jest stary jak sam skurwysyn a my jestesmy jebanymi dziecmi neo. Cieakwe ltyoth szmato czy taki wygadany w rl jestes bo na moje kilka takich odzywek bys dostal po pizdzie i bys byl normalny a nie zamkniety w 4 scianach tibijczyk z wlasnym wymalowanym swiatem ELOOOOOOO

Gorrath 25-12-2009 22:13

@^
Zapraszam do Plocka, uswiadomie Ci twarza w twarz jakim bezmozgiem jestes skoro watpisz w moja bezposredniosc i wygadanie na real, ale Ty nie masz jajek zeby sie podpisac nickiem swojej nedznej postaci w grze a Ty mi z "dostawaniem po pizdzie na real" wyskakujesz hahahaha jestes moim faworytem :)

Yours Waszka

spirit-of-bicho 25-12-2009 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 2709736)
No to stary pokazales poziom :p Teraz na miejscu Wojtka schowalbym sie do kata i nie wychodzil przez tydzien z mieszkania :(

Btw. Wacha, wes olej te dzieciaki, siedza pewnie w tej nowej gildi Hand of cos tam i udaja proeloelo graczy.

"Wes" w sumie to masz racje- Matko Przenajświętsza dlaczego ja to zrobilem ?

Sehil 25-12-2009 23:08

Ahh jak ja kocham te forum <3 zawsze poprawia mi humor; )

Beda 25-12-2009 23:58

Jeśli takie coś poprawia Ci humor to współczuje. Czytając te posty rozżalam się nad nie którymi, a przychodzę tu tylko po to by zobaczyć link z filmikami.
PEACE AND LOVE!!
KUCYKIIIIIII PONY POWRÓCIŁY!!!!

eldar 26-12-2009 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez azuramistrz (Post 2709560)
Wy miesliscie dempahow niklasow brazoli i deduwe my mielismy hand of justice i wiecej wyobrazni co do bitew dlatego wygralismy pozdro.

O wiele wygodniej jest napisac, ze mieliscie "hand of justice", zamiast "jimmich, andersow, austryjakow, turkow i status quo" (turkow i sq straciliscie, ale skoro uzywasz casu przeszlego to moge tak napisac :)) Aha jeszcze jedno: NIE wygraliscie. Jesli myslisz, ze pare fragow daje wygrana to sie grubo mylisz. Watpie zeby wygrana dalo wam pare setek fragow a co dopiero 5 i to w kiepskim stylu...

\/ no, skoro ty tak mowisz to wierze na slowo, ze tak by bylo. I sprobuje sie uspokoic, strasznie mnie ponioslo w tym poscie, sory : /

Kubek_ll 26-12-2009 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eldar (Post 2710297)
O wiele wygodniej jest napisac, ze mieliscie "hand of justice", zamiast "jimmich, andersow, austryjakow, turkow i status quo" (turkow i sq straciliscie, ale skoro uzywasz casu przeszlego to moge tak napisac :)) Aha jeszcze jedno: NIE wygraliscie. Jesli myslisz, ze pare fragow daje wygrana to sie grubo mylisz. Watpie zeby wygrana dalo wam pare setek fragow a co dopiero 5 i to w kiepskim stylu...

te super ogarniety graczu azury, nie pierdol, bo wygralismy i nie wazne iloma fragami. gdybybyla zdazylo sie tak, ze to wy wygralibyscie nawet jednym fragiem (co jest nie wykonalne, bo macie zbyt ogarniety team) to tak byscie zaspamowali forum, ze to sie w pale nie miesci, wiec luzuj majty kolego i juz sie tak nie stresuj bo ci to na zle wyjdzie haha a co do tych turkow to w sumie dobrze, ze odeszli, bo z nimi to gorzej jak z dziecmi:baby: mowisz do nich, a oni dalej swoje

Kubek_ll 26-12-2009 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 2709785)
@^
Zapraszam do Plocka, uswiadomie Ci twarza w twarz jakim bezmozgiem jestes skoro watpisz w moja bezposredniosc i wygadanie na real, ale Ty nie masz jajek zeby sie podpisac nickiem swojej nedznej postaci w grze a Ty mi z "dostawaniem po pizdzie na real" wyskakujesz hahahaha jestes moim faworytem :)

Yours Waszka

hahahahahahaha waszka wes wyjdz8o

Eloth' 27-12-2009 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubek_ll (Post 2710449)
te super ogarniety graczu azury, nie pierdol, bo wygralismy i nie wazne iloma fragami. gdybybyla zdazylo sie tak, ze to wy wygralibyscie nawet jednym fragiem (co jest nie wykonalne, bo macie zbyt ogarniety team) to tak byscie zaspamowali forum, ze to sie w pale nie miesci, wiec luzuj majty kolego i juz sie tak nie stresuj bo ci to na zle wyjdzie haha a co do tych turkow to w sumie dobrze, ze odeszli, bo z nimi to gorzej jak z dziecmi:baby: mowisz do nich, a oni dalej swoje

Poki co to ty spinasz majty ale chooj. Poza tym jak to Nuriel napisa; "Śmiać mi się chce także z tych pizdek, które twierdzą że są z nami. Jeśli tak to się lamusy podpiszcie nickami i tyle". Tutaj sie z Nurielem zgodze. Bo sapiesz na tym forum jak skurwysyn, a nie masz nawet odwagi zeby sie podpisac pod wlasnym nickiem bo boisz sie o chara w pixelowej grze ,a tylko robisz z siebie pro ktory w wojnie zrobil w chuj, a pewnie byles jebanym pionem ktory sluzyl jako m wall. A zaloze sie, ze te turasy dojebia cie jeszcze nie raz pro kilerze_/

azuramistrz 27-12-2009 00:18

tak tak waszka na ril tez tak pierdolisz o dupie marynie jak mickiweicz? ;x

Kubek_ll 27-12-2009 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eloth' (Post 2710478)
Poki co to ty spinasz majty ale chooj. Poza tym jak to Nuriel napisa; "Śmiać mi się chce także z tych pizdek, które twierdzą że są z nami. Jeśli tak to się lamusy podpiszcie nickami i tyle". Tutaj sie z Nurielem zgodze. Bo sapiesz na tym forum jak skurwysyn, a nie masz nawet odwagi zeby sie podpisac pod wlasnym nickiem bo boisz sie o chara w pixelowej grze ,a tylko robisz z siebie pro ktory w wojnie zrobil w chuj, a pewnie byles jebanym pionem ktory sluzyl jako m wall. A zaloze sie, ze te turasy dojebia cie jeszcze nie raz pro kilerze_/

kto jak kto ale ty sie na pewno nie dowiesz kim jestem, a lvl mam 3 razy wiekszy od twojego wiec raczej o swojego chara sie nie boje lamusie. Jako m wall to ty robisz na ob haha juz nie liz dupy nurielowi bo i tak ci to nic nie pomoze kiedy bedziesz chcial sie wyplacac pizdo, a teraz czekam na twoj mega wy*****sty post pro lamusie_/ a o turkach nie zamierzam juz dyskutowac, bo kazdy wie jak jest i musialoby przyjsc ich tu co najmniej z 20 zeby mnie rozjebac frajerze

Variacjus 27-12-2009 01:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubek_ll (Post 2710500)
kto jak kto ale ty sie na pewno nie dowiesz kim jestem, a lvl mam 3 razy wiekszy od twojego wiec raczej o swojego chara sie nie boje lamusie. Jako m wall to ty robisz na ob haha juz nie liz dupy nurielowi bo i tak ci to nic nie pomoze kiedy bedziesz chcial sie wyplacac pizdo, a teraz czekam na twoj mega wy*****sty post pro lamusie_/ a o turkach nie zamierzam juz dyskutowac, bo kazdy wie jak jest i musialoby przyjsc ich tu co najmniej z 20 zeby mnie rozjebac frajerze

Bardzo elokwentna i barwna wypowiedź prawie urzekła mnie twoja historia, masz większy lvl ? a mogę cię dotknąć? :evul:
A może dało by się wypowiedzieć bez wulgaryzmów czy po prostu już nie możesz wysiedzieć z powodu tych zarzutów przy komputerze? I dlatego musisz wyładowywać swoje nerwy prawdopodobnie na klawiaturze oraz myszce jak się nie myle! B)

Wyloozujcie troszke to są tylko PIXELE.
Życzę wszystkim szalonego SYLFFFKA Elo

Eloth' 27-12-2009 01:05

OK. Nuriel lize Ci dupe. On mnie przejrzal.

btw. spojrz w lustro i masz jak ty to nazywasz 'lamusa' Poza tym jak pozwalasz, zeby ciebie tak na obiad wolali to luz. Nie wnikam misiu:*

@Variacjus
Rowniez udanego sylwka zycze tobie jak i innym tutaj.

Kubek_ll 27-12-2009 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eloth' (Post 2710533)
OK. Nuriel lize Ci dupe. On mnie przejrzal.

btw. spojrz w lustro i masz jak ty to nazywasz 'lamusa' Poza tym jak pozwalasz, zeby ciebie tak na obiad wolali to luz. Nie wnikam misiu:*

@Variacjus
Rowniez udanego sylwka zycze tobie jak i innym tutaj.

nikt na obiad mnie nie musi wolac darmozjadzie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01.