![]() |
|
Śmiać mi się chce także z tych pizdek, które twierdzą że są z nami. Jeśli tak to się lamusy podpiszcie nickami i tyle. A Wacha ma rację i elo
Merry xmas |
:)
Cytuj:
Dodam, że dalsza polemika na temat mojej wypowiedzi jest bezcelowa, za dużo moich szarych komórek musiałbym tutaj marnować. Wracam do ukochanych uszek z barszczykiem ;d Pozdrawiam Wojtek |
Cytuj:
|
@Kubek II, azuramistrz
Przeczytajcie sobie post Nuriela, a wasze watpliwosci co do tego kto jest pionkiem zostana rozwiane w sekundzie. Trzymajcie ten poziom dalej, bo moze bedzie mi brakowalo kiedys tej waszej zepsutej, ale jakze rozbawiajacej mnie psychiki i oddzialywania na moja osobe B) PS: wysilcie sie z odpowiedzia na ta zaczepke bo prawdopodobnie byla ona moja ostatnia, mam nadzieje ze mnie nie zawiedziecie. @All w sumie to Wesolych Swiat, chociaz ja ich nie lubie. Yours Waszka |
Cytuj:
Co do przegranej wojny : Moim zdaniem to ta wojna bardziej nas podniosla na duchu niz ich :) Poczulismy sie pewniej, bo wczesniejsze nasze akcje w wiekszosci konczyly sie porazkami. Wiec do zobaczyska po swietach. A ty azuramiszcz, gratuluje Ci wyobrazni. Btw. Wacha, wes olej te dzieciaki, siedza pewnie w tej nowej gildi Hand of cos tam i udaja proeloelo graczy. |
Kiksu nic nie poradze ze te dzieciaki potrafia rozbawic mnie do lez, chcialem im pomoc, probowalem wytlumaczyc, uswiadomic, ale jak grochem o sciane wiec postanowilem sie jedynie rozkoszowac ich glupota.
Yours Waszka |
Lyoth przepracowalm pol zycia w kopalni dostal zajebistego kopa od zycia i jest stary jak sam skurwysyn a my jestesmy jebanymi dziecmi neo. Cieakwe ltyoth szmato czy taki wygadany w rl jestes bo na moje kilka takich odzywek bys dostal po pizdzie i bys byl normalny a nie zamkniety w 4 scianach tibijczyk z wlasnym wymalowanym swiatem ELOOOOOOO
|
@^
Zapraszam do Plocka, uswiadomie Ci twarza w twarz jakim bezmozgiem jestes skoro watpisz w moja bezposredniosc i wygadanie na real, ale Ty nie masz jajek zeby sie podpisac nickiem swojej nedznej postaci w grze a Ty mi z "dostawaniem po pizdzie na real" wyskakujesz hahahaha jestes moim faworytem :) Yours Waszka |
Cytuj:
|
Ahh jak ja kocham te forum <3 zawsze poprawia mi humor; )
|
Jeśli takie coś poprawia Ci humor to współczuje. Czytając te posty rozżalam się nad nie którymi, a przychodzę tu tylko po to by zobaczyć link z filmikami.
PEACE AND LOVE!! KUCYKIIIIIII PONY POWRÓCIŁY!!!! |
Cytuj:
\/ no, skoro ty tak mowisz to wierze na slowo, ze tak by bylo. I sprobuje sie uspokoic, strasznie mnie ponioslo w tym poscie, sory : / |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tak tak waszka na ril tez tak pierdolisz o dupie marynie jak mickiweicz? ;x
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A może dało by się wypowiedzieć bez wulgaryzmów czy po prostu już nie możesz wysiedzieć z powodu tych zarzutów przy komputerze? I dlatego musisz wyładowywać swoje nerwy prawdopodobnie na klawiaturze oraz myszce jak się nie myle! B) Wyloozujcie troszke to są tylko PIXELE. Życzę wszystkim szalonego SYLFFFKA Elo |
OK. Nuriel lize Ci dupe. On mnie przejrzal.
btw. spojrz w lustro i masz jak ty to nazywasz 'lamusa' Poza tym jak pozwalasz, zeby ciebie tak na obiad wolali to luz. Nie wnikam misiu:* @Variacjus Rowniez udanego sylwka zycze tobie jak i innym tutaj. |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |
|