redfaction |
02-08-2007 15:45 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gogar
(Post 1582134)
Nie mówiłem, że jest zajebista, tylko że ma fajne cycki. Zajebista wcale nie jest bo obskoczyła cały Sobieszów ;]. Mówiłem już, że się na inną czaję.
1. Cztery komandosy to tak jak 7-8-9 piw, a to nie jest wcale taki straszny wyczyn, podobno dziewczyna Gallara wypija 0.7 na łeb więc to wydaje mi się mniej wiarygodne ;]
|
Sure, Tychy zapraszają. Widzisz gdzieś problem w wypiciu 0.7 na łeb? Co innego, że jest się po tym ostro najebanym, a nie tak jak Ty po 4ech komandosach "całkiem super ziomuś okej"
Cytuj:
(Post 1582134)
2. Wystarczy powiedzieć, że zna się kilka młodych dziewic, to musisz przekręcić i mi samemu wmawiać, że rozdziewiczam na prawo i lewo, tak?
|
Sam się chwaliłeś, że pare rozdziewiczałeś + udzielałeś rad.
Cytuj:
(Post 1582134)
4. A który NORMALNY chłopak robi sobie pasemka?
|
A który normalny chłopak jest taki pojebany jak Ty? A do Kajtka nic nie mam. Robi sobie pasemka, i co? W porządku chłopak, gejem też nie jest. Widzisz gdzieś jakiś problem?
Cytuj:
(Post 1582134)
pomyśl też o sobie ;)
"I o DoMiNiSi <333333333 :***************"
|
Wiesz no nie narzekamy, wyglądam jak typowy nastoletni chłopak, no może trochę starzej, niż mam lat, do tego pół miasta się z mojej twarzy nie śmieje, tak jak zapewne z Twojej.
O Dominisi? Widzisz gdzieś tutaj problem? Przeciętna dziewczyna, na pewno nie brzydka, na pewno nie dla każdego ładna - rzecz gustu.
Za ten dopisek na biało, gdybym mieszkał bliżej, szczerze mówiąc mógłbyś dostać jeden wielki solidny wpierdol.
Bo widzisz, po kobietach, to tak z reguły się nie jeździ, dopóki same na to nie zasłużą.
A wspomniana wyżej w życiu słowa z Tobą nie zamienila.
Gdzie jest problem?
|