![]() |
|
@Eruces
święta prawda ;d...może zacznijmy ludzi zachęcać ;d niedawno jeszcze Kyra była "Normal" w liczbie graczy, a teraz juz "Empty" ;d ....chociaż nie mam nic przeciwko żebym sam na serwie został przez troche :baby: |
oby mniej -.- bo nie bd mial gdzie expic XD
|
Graj u nas. !!111!11
Tutaj jest wspaniała atmosfera. Wszystkie respawny wolne, tylko grać.. Ludzie kochani, zawsze Ci pomogą. Pekerów prawie nie ma, wogóle. To był tylko żart. |
Cytuj:
a pkerka to normalne na pvp swiatach jak nei lubisz pkerow to zachecam na harmonie, candie, nerane, unitere etc. blee :) |
Dokładnie o to mi chodziło ;d...teraz ludzie wejdą i pomyślą ze tu fajnie i sie nam resp zwiększy ;X
|
to sie nazywa reklama :D teraz wszyscy beda chcieli tu grac ;p
SORRY ZA DWA POSTY ALE MYSLALEM ZE TAMTO SIE NIE WLEPIŁO ;d kurwa ;X |
a teraz najlepsze....
wlaczam rano gre... patrze w banku w thais (a sie na lagunie wylogowalem) patrze nie ma eq.... nie ma nic.... i hack kurwa ;d ehh... |
Cytuj:
|
kojot sdr Ci pomoże :**
|
no pomógł :** dziękuje :** już się jakoś da grać nawet ^^
|
no pomogliście ...dzięki :**
nie jest już tak źle ;d http://img403.imageshack.us/img403/1595/uo0011ge1.jpg |
ale smutna historia z tym twoim hackiem, auc :x
|
Dobrze, ze nie zrookowali ;)
|
dzisiaj kolega napisał:
18:42 Nuvii Phoenix [101]: wczoraj o 1-2 w nocy mialem haka ;/ czyli tak jak ja ;x .... nie używalismy żadnych botów....żadnych MC .... ja jeszcze świeżo po formacie .... więc Tibie da sie shakować jak kto chce ;p |
Tazz mega ogar skillujacy na swoim przyjacielu :)
|
ehh jak zwykle nudno było ;s
|
a wy tylko PK i PK ;d poexpijcie sobie dla rozluźnienia czasem ;d dajcie ludziom odpocząć od exivy :confused:
|
Cytuj:
ja staram sie nie siedziec na kompie w koncu wakacje jak akcja czy cos to telefon i wpadam :D pzdro |
Troche mi sie poszczęściło :D Super loot z jednego potworka :)
http://img178.imageshack.us/img178/7148/50sd2.png |
;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |
|