![]() |
|
22:33 Zembol [56]: ej
22:33 Zembol [56]: drazharm cos pisal ze jestem hunted 22:33 Lord-milten [62]: 18:41 POLLBULL [126]: EXIVA "LORD-MILTEN 22:33 Zembol [56]: ja mu powiedzialem ze zaplacilem 22:33 Lord-milten [62]: utamo vita 22:33 Zembol [56]: mozesz mu napisac ze ja free ? plac mi plac mi naaał aj want fill jur badi ..... muahuhauhauauhuha ownage |
Cytuj:
|
no i co??? nic... wejde tu za 3 tygodnie i tak sie nic nie zmieni... rozmowy o niczym... :) pozdro ziomki :):evul:
|
Cytuj:
|
Bezsenss
Cytuj:
|
Cytuj:
Kto tego kretyna wpuscil na forum, masz 10 lvl i grasz rok + nie sharujesz konta, bardzo dobrze... Ale zamknij pysk jak nie wiesz o co chodzi :] BOJO to nie DOF baranie. I co do Twojej wypowiedzi to jest banalna... znasz wszytkie sekrety tej gry, a masz tylko 10 lvl. Nawet nie wiesz co to desert quest, podstawowy quest... Wychodzi na to ze post zatytułowany do noobów na tym forum odnosi sie tylko i wylacznie do Ciebie, pozdrawiam i nie graj w tą gre bo to nie dla dzieci... :) |
Cytuj:
o lol ja w tibie gram pol roku i nie moge narzekac na lvl ;] ale poprostu szkoda slow ;p |
Drogi AZUREUSIE
Czy ty naprawde masz 25 lat?Chyba troche trudno przeoczyc w moim poprzednim poscie metafore btw.to byl taki maly pojazd dla goscia z rl co wypowiada sie na forum o rzeczach o ktorych nie ma pojacia (i naprawde gra juz zawziecie od okolo roku i ma 10 lvl) Azur co sadzisz o gosciu co pisze na forum "Mechatronik 2:Cors moj imenniku jakiej muzy sluchasz" -Przydupas?:confused: mechatronik 2 Slyszlem zae probowales dochodzic kim jest SynBlazejka ,ale popelniles maly blad bo szukales w liczbie pojedynczej a zamieszana jest w to juz prawie polowa mechatronikow :) |
@zembol
No pewnie ze nie mozesz narzekać skoro kupujesz chary jeden po drugim :D (Zembol, Leman Dog) |
Cytuj:
|
Pa!!!
Wandted Dalej robi PA przyklad
Sparciarz: Sep 15 2006, 13:17:29 CEST Killed at Level 52 by Ice'Crow and by poison |
Cytuj:
WOW !!!!! ODKRYLES AMERYKE wanted robi pa nawet wtedy jak dof online bo wiedza ze boja sie ich zatakowac :P |
Tak wogole to slyszalem, ze Gammbler stracil 600k, bo polozyl parcel na dp i go kiknelo ;S ktos cos slyszal o tym ? Czy kolejna bajka Gamm~ ?
Pozdro :) Franek :)[/quote] Gammbler lubi wymyslac bajki :D.. jeszcze bardziej lubi otumianiac dziewczyny grajace w Tibie, dwie z nich juz mialy hacka a passki mial oczywiscie Gammbler... to jest zal... |
Cytuj:
|
Wydaje mi się że po ostatniej wpadce DOF idzie do przodu i niejaki [CHAR]Ambellyn[/CHAR] znany z poczatkow serwa bedzie nowym battle comanderem. GL DoF
|
Cytuj:
leman doga nie ja kupowalem tylko moj kuzyn. dawal mi kase a ja mu zalatwialem bo nie ma kontaktu wiec jak nie wiesz to nie pierdol ;) |
Cytuj:
To nie chodzi o to ze lubi otumaniac tylko ONE sa naiwne i co gorsza fałszywe B) taka jest prawda a wiem cos o tym bo bardzo dobrze je poznałam.Tylko tyle powiem bo wypowiedziec sie na temat wojny nie moge bo za mało wiem:] |
@zembol
Nie obchodzi mnie dla kogo chara kupowałeś (czy dla siebie czy nie). Wiem tylko, że na zembolu i Lemanie grasz wspólnie z kuzynem. Cya you B) |
Cytuj:
Ambellyn gra teraz na Pandorii. Jego char to Thaldus, a ostatnio zaczał bardzo ostro expić, więc nie wiem czy znajdzie czas na walkę i grę na dwóch frontach. |
Cytuj:
@Zembol ze sie tak zapytam ktory to juz owner ? bo pierwszego owera (okolo 25 lvl) znalem z rl ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |
|