Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Koronowany rycek 14-09-2006 22:33

22:33 Zembol [56]: ej
22:33 Zembol [56]: drazharm cos pisal ze jestem hunted
22:33 Lord-milten [62]: 18:41 POLLBULL [126]: EXIVA "LORD-MILTEN
22:33 Zembol [56]: ja mu powiedzialem ze zaplacilem
22:33 Lord-milten [62]: utamo vita
22:33 Zembol [56]: mozesz mu napisac ze ja free ?

plac mi plac mi naaał aj want fill jur badi ..... muahuhauhauauhuha ownage

Gogo152 14-09-2006 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mechatronik 2 (Post 987482)
hehhehe co do postu Blazeja to

1.Szaucnek dla ziomow a frajerom pogarde

2.zdenerwowalo mnie to na poczatku ale teraz dre sobie lacha z tego8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

3.prawda boli :p :p

Nie gram w tibie bo fakt niepotrafie, tak gra niejest dlamnie wole HoMM V albo Ghoticka....a teraz przrezucam sie na Lineage II....

ale co dopojazdu drazza to niedoruwnuje mu to

ahia i jeszcze moaj neutralnosc fakt bylem za DoFem bylem i za Wanted ale zadna gildia mi nieodpowiada i w jednej sa frajezy i w drugiej (poza kilkoma osobami),teraz pozostaje neytralny i uj mnie obchodzi co kto mysli sobie o tym...neutralem byc niemozna????

Po huj jakis 30 gora 50 lvl kłuci sie o swoją neutralność! Mam 20 lvl wanted memebers sie mnie boja i exivuja mnie jak jestem online. Maniek wyjdz!

Dziub'ek 14-09-2006 23:40

no i co??? nic... wejde tu za 3 tygodnie i tak sie nic nie zmieni... rozmowy o niczym... :) pozdro ziomki :):evul:

fea_umarth 15-09-2006 02:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mysliciel (Post 987430)
Moze i tu dostanie DELETE :P ehe

jak widze nowego swe w wanted to se przypominam jak to wanted gadalo ze gra tu tylko zeby swe z azury wywalic. no teraz wiadomo graja tylko dla wojny

Mrok 15-09-2006 02:38

Bezsenss

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dziub'ek (Post 987617)
no i co??? nic... wejde tu za 3 tygodnie i tak sie nic nie zmieni... rozmowy o niczym... :) pozdro ziomki :):evul:

Wchodzić tu nie musisz,nikt ci chyba nie każe co?.Na co komentujesz.

Azureus 15-09-2006 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SynBlazejka (Post 987216)
@Wszystke nooby na tym forum

Gram juz od roku w tibie , znam sie na rzeczy ,znam wszystke sekrety tej gry
mieszkam w kazo i bardzo lubie to miasto jest jednak jedna rzecz po ktorej "mam kisiel w majtkach" mianowice BOJO a jak kazdy wie BOJO=DOF przez co zmuszony jestem expic na GS ,wrecz ubustwaim na niech expic choc czasem mi nie wychodzi.Jak juz powiedzilem gram od roku w tibie czego efektem jest moj 10 lvl -jestem z niego dumny bo nie szaruje konta "no moze kiedys ale to dawno i nie prawda" Jestem za znieszczeniem DOFu !!! Jeszcze mnie popamietacie...
_/ Wanted

Pozdrowienia dla Ekipy i moich zimkow!!!
22:00>>trzciniec>>ded

Kto tego kretyna wpuscil na forum, masz 10 lvl i grasz rok + nie sharujesz konta, bardzo dobrze... Ale zamknij pysk jak nie wiesz o co chodzi :] BOJO to nie DOF baranie. I co do Twojej wypowiedzi to jest banalna... znasz wszytkie sekrety tej gry, a masz tylko 10 lvl. Nawet nie wiesz co to desert quest, podstawowy quest...

Wychodzi na to ze post zatytułowany do noobów na tym forum odnosi sie tylko i wylacznie do Ciebie, pozdrawiam i nie graj w tą gre bo to nie dla dzieci... :)

Zembol91 15-09-2006 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SynBlazejka (Post 987216)
@Wszystke nooby na tym forum

Gram juz od roku w tibie , znam sie na rzeczy ,znam wszystke sekrety tej gry
mieszkam w kazo i bardzo lubie to miasto jest jednak jedna rzecz po ktorej "mam kisiel w majtkach" mianowice BOJO a jak kazdy wie BOJO=DOF przez co zmuszony jestem expic na GS ,wrecz ubustwaim na niech expic choc czasem mi nie wychodzi.Jak juz powiedzilem gram od roku w tibie czego efektem jest moj 10 lvl -jestem z niego dumny bo nie szaruje konta "no moze kiedys ale to dawno i nie prawda" Jestem za znieszczeniem DOFu !!! Jeszcze mnie popamietacie...
_/ Wanted

Pozdrowienia dla Ekipy i moich zimkow!!!
22:00>>trzciniec>>ded

o lol ja w tibie gram pol roku i nie moge narzekac na lvl ;]

ale poprostu szkoda slow ;p

SynBlazejka 15-09-2006 12:56

Drogi AZUREUSIE
Czy ty naprawde masz 25 lat?Chyba troche trudno przeoczyc w moim poprzednim poscie metafore
btw.to byl taki maly pojazd dla goscia z rl co wypowiada sie na forum o rzeczach o ktorych nie ma pojacia (i naprawde gra juz zawziecie od okolo roku i ma 10 lvl)
Azur co sadzisz o gosciu co pisze na forum "Mechatronik 2:Cors moj imenniku jakiej muzy sluchasz" -Przydupas?:confused:

mechatronik 2
Slyszlem zae probowales dochodzic kim jest SynBlazejka ,ale popelniles maly blad bo szukales w liczbie pojedynczej a zamieszana jest w to juz prawie polowa mechatronikow :)

Szypol 15-09-2006 14:58

@zembol

No pewnie ze nie mozesz narzekać skoro kupujesz chary jeden po drugim :D (Zembol, Leman Dog)

Raul de Azura 15-09-2006 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szypol (Post 988029)
@zembol

No pewnie ze nie mozesz narzekać skoro kupujesz chary jeden po drugim :D (Zembol, Leman Dog)

hehe owned

Mysliciel 15-09-2006 15:22

Pa!!!

Wandted Dalej robi PA przyklad
Sparciarz:
Sep 15 2006, 13:17:29 CEST Killed at Level 52 by Ice'Crow
and by poison

Pavvulonik 15-09-2006 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mysliciel (Post 988060)
Wandted Dalej robi PA przyklad
Sparciarz:
Sep 15 2006, 13:17:29 CEST Killed at Level 52 by Ice'Crow
and by poison

WOW !!!!! ODKRYLES AMERYKE wanted robi pa nawet wtedy jak dof online bo wiedza ze boja sie ich zatakowac :P

Jelon666 15-09-2006 16:22

Tak wogole to slyszalem, ze Gammbler stracil 600k, bo polozyl parcel na dp i go kiknelo ;S ktos cos slyszal o tym ? Czy kolejna bajka Gamm~ ?

Pozdro :)
Franek :)[/quote]

Gammbler lubi wymyslac bajki :D.. jeszcze bardziej lubi otumianiac dziewczyny grajace w Tibie, dwie z nich juz mialy hacka a passki mial oczywiscie Gammbler... to jest zal...

Raul de Azura 15-09-2006 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jelon666 (Post 988182)
Tak wogole to slyszalem, ze Gammbler stracil 600k, bo polozyl parcel na dp i go kiknelo ;S ktos cos slyszal o tym ? Czy kolejna bajka Gamm~ ?

Pozdro :)
Franek

Gammbler lubi wymyslac bajki :D.. jeszcze bardziej lubi otumianiac dziewczyny grajace w Tibie, dwie z nich juz mialy hacka a passki mial oczywiscie Gammbler... to jest zal...

bo gammb to nasz azuryjski rudolf valentino

Gogo152 15-09-2006 18:10

Wydaje mi się że po ostatniej wpadce DOF idzie do przodu i niejaki [CHAR]Ambellyn[/CHAR] znany z poczatkow serwa bedzie nowym battle comanderem. GL DoF

Zembol91 15-09-2006 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szypol (Post 988029)
@zembol

lol.
leman doga nie ja kupowalem tylko moj kuzyn. dawal mi kase a ja mu zalatwialem bo nie ma kontaktu wiec jak nie wiesz to nie pierdol ;)

Mloda1348 15-09-2006 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jelon666 (Post 988182)

To nie chodzi o to ze lubi otumaniac tylko ONE sa naiwne i co gorsza fałszywe B) taka jest prawda a wiem cos o tym bo bardzo dobrze je poznałam.Tylko tyle powiem bo wypowiedziec sie na temat wojny nie moge bo za mało wiem:]

Szypol 15-09-2006 19:03

@zembol

Nie obchodzi mnie dla kogo chara kupowałeś (czy dla siebie czy nie). Wiem tylko, że na zembolu i Lemanie grasz wspólnie z kuzynem.

Cya you B)

XIII 15-09-2006 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogo152 (Post 988395)
Wydaje mi się że po ostatniej wpadce DOF idzie do przodu i niejaki [CHAR]Ambellyn[/CHAR] znany z poczatkow serwa bedzie nowym battle comanderem. GL DoF

Ambellyn gra teraz na Pandorii. Jego char to Thaldus, a ostatnio zaczał bardzo ostro expić, więc nie wiem czy znajdzie czas na walkę i grę na dwóch frontach.

Mioduch 15-09-2006 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 988588)
Ambellyn gra teraz na Pandorii. Jego char to Thaldus, a ostatnio zaczał bardzo ostro expić, więc nie wiem czy znajdzie czas na walkę i grę na dwóch frontach.

dla chcacego nic trudnego ;p

@Zembol

ze sie tak zapytam ktory to juz owner ? bo pierwszego owera (okolo 25 lvl) znalem z rl ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57.