![]() |
|
Cytuj:
Raverton zastanów się co piszesz o Silverze:/ Nie wiem o co ci chodzilo z tym zagubieniem ale tylko sie skompromitowales. Ja chodze juz od ponad 4 lat do mojej budy, ktora jest od razu przy starym Browarze, czyli w cetrum miasta i jakos sie nie uwazam, za wielkiego znawce Poznania. Biorac pod uwage, ze od centrum mieszkam 30 min drogi. A co do Kondy to jak dla mnie lepiej jest dzialac grupka znajomych niz badna nieposlusznych. Sam parokrotnie przekonalem sie jakie moze byc irytujace pouczanie kogos, zeby czegosc nie robil a on mimo tego to robi:p A Grudii lepsza nie jest, na wojnie przy Ab sama Arkussa z sd pozamiatala, tlumaczac sie ze nie trafila we wroga na battle:/ |
Cytuj:
heh, piszac takie bzdury tylko potwierdzasz to jaki jestes infantylny i bezrozumny. nic o mnie nie wiesz a porywasz sie na takie glupie stwierdzenia nie poparte zadnymi argumentami ;p widac tez, ze sam uzywasz dupy a nie glowy do myslenia bo nawet nie umiesz dobrze mojego nicku przeczytac i napisac. mysle ze dalsze moje komentarze w tej sprawie sa zbedne wiec nie bede nic pisac na ten temat bo i tak chyba wiekszosc na tym forum widzi jakie bzdury wypisujesz |
Cytuj:
|
Chcecie się kłucić to zróbcie to na PM...
|
sorka, ja juz nie bede bo nie ma sie o co klocic
|
...
Jakbys mistrzu widzial tez nie argumentujesz swoich wypowiedzi. Powiedzialem ci to samo co ty mi teraz. I wiesz co to ironia? -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Idz i dobij ten swoj 20lvl~ bo soba nic nie reprezentujesz:) (moze biede):D |
Cytuj:
Wiec skupcie się proszę na Galanie a nie na docinkach innym. Zresztą co jest takiego piękne w obrazaniu kogos przez ekran monitora :D Prosze chociażby o troszkę kultury i wyrafinowania w tym co piszecie. BTW. zna ktoś może plany Lithium i innych znaczących graczy na Galanie. Czy sa jakieś konkretne założenia dotyczace przyszlych dni?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
20 dobijam faktycznie kolejnym makerem.. a zanim powiesz cos na moj temat , popatrz co ty soba reprezentujesz. |
Nie wiem kto to twistah ale cue cumber rzeczywiscie inny jest niz przedtem, wydaje sie fajniejszy i ciekawszy z tego co widac na filmikach
|
Cytuj:
|
Zmieniając całkiem temat chciałem wam pokazać piękne wejście z partyzanta w twarz:D
http://www.youtube.com/watch?v=1j3C2k7z25s Nie ma to jak dostać oklep HAhahAha :) To nie ja oczywiście żeby nie było:P Pozdro:] |
ten wasz caly twistah to albert, dawny vallianto, gosc ktory gral na grudging w poprzedniej wojnie(haha iteraz ja zabil) i ten sam ktory raz goniac mnie solo przed wojna nie trafil z ue :D pogrywal tez camuhem dopoki go nie wykopali z chara teraz pogrywa cue~
co do tego jak sie walczy po czyim zaplaceniu... do kogo te slowa? przecierz nadal nitk z was dupy nie ruszyl z pz, to cigle sa akcje samych sorcow.... owszem grudging niesamowicien oobi i pada ale sie nei boi ryzykowac :D niech bynjmniej zaden "fighter" nie przypisuje sobie zaslug za wypady kondy, kto ostnai raz widzial polaka na tych akcjach? ano wlasnie ;) ide spac, 3mka :P |
Cytuj:
P.S Jak ja kocham ludzi ktorzy wypowiadaja sie na temat ktory nie maja pojecia :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja mówie po prostu Twistah bo łatwiej skojarzyć zapamiętać ;) |
Albert nigdy nie mial doskonalego pvp ale za to mial doskonale plecy dzieki czemu mogl sobie tym 40~ levelem z 2 fe smigac dowoli ;p
|
Cytuj:
no to teraz pokazcie cos bez kondy lovize i rattena ;) albo inaczej, namowcie ich na akcje nie na pustyni, i wtedy zoabczymy, na ankh to konda mogl sam lavendaro ubic i biegac w kolo do woli co nie raz pokazal, namow go na walke gdzie indziej ;) sliver@ tez tak sadze, po prostu ludziek toych atakowal sie go bali i tyle, no ale tak to jest, "mistrzowie" pvp czesto najbardziej noobersko gina ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18. |
|