Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Ceapoznan 29-11-2006 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1104014)
Nie ja wystawialem aukcje ^^
Zobaczcie na adres... On chyba zostawil otwarty folder RAVE SS czy jakos tak...
Zapraszam do licytowania ;]
@tharrin
Mowilem mu zeby dal 500 kup teraz ;], bo wiecej nie da rady za tego chara.

@
Konda zaczal robic sneaki? Haha pvp grudgiie jest niesamowite ;] haha nie moge z niego 5 deadow juz?

@silver
Uzywaj glowe zamiast dupy do myslenia. Bys napisal o co chodzi. WIelki poznaniak .... jesus mieszkasz w poznaniu, i zgubil bys sie w tym miescie jak bys wszedl w tramwaj innych, niz ten ktory prowadzi do szkoly twojej.

Raverton zastanów się co piszesz o Silverze:/ Nie wiem o co ci chodzilo z tym zagubieniem ale tylko sie skompromitowales. Ja chodze juz od ponad 4 lat do mojej budy, ktora jest od razu przy starym Browarze, czyli w cetrum miasta i jakos sie nie uwazam, za wielkiego znawce Poznania. Biorac pod uwage, ze od centrum mieszkam 30 min drogi.

A co do Kondy to jak dla mnie lepiej jest dzialac grupka znajomych niz badna nieposlusznych. Sam parokrotnie przekonalem sie jakie moze byc irytujace pouczanie kogos, zeby czegosc nie robil a on mimo tego to robi:p

A Grudii lepsza nie jest, na wojnie przy Ab sama Arkussa z sd pozamiatala, tlumaczac sie ze nie trafila we wroga na battle:/

sliver 29-11-2006 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1104014)
Nie ja wystawialem aukcje ^^
Zobaczcie na adres... On chyba zostawil otwarty folder RAVE SS czy jakos tak...
Zapraszam do licytowania ;]
@tharrin
Mowilem mu zeby dal 500 kup teraz ;], bo wiecej nie da rady za tego chara.

@
Konda zaczal robic sneaki? Haha pvp grudgiie jest niesamowite ;] haha nie moge z niego 5 deadow juz?

@silver
Uzywaj glowe zamiast dupy do myslenia. Bys napisal o co chodzi. WIelki poznaniak .... jesus mieszkasz w poznaniu, i zgubil bys sie w tym miescie jak bys wszedl w tramwaj innych, niz ten ktory prowadzi do szkoly twojej.

heh, piszac takie bzdury tylko potwierdzasz to jaki jestes infantylny i bezrozumny. nic o mnie nie wiesz a porywasz sie na takie glupie stwierdzenia nie poparte zadnymi argumentami ;p widac tez, ze sam uzywasz dupy a nie glowy do myslenia bo nawet nie umiesz dobrze mojego nicku przeczytac i napisac. mysle ze dalsze moje komentarze w tej sprawie sa zbedne wiec nie bede nic pisac na ten temat bo i tak chyba wiekszosc na tym forum widzi jakie bzdury wypisujesz

Bru666 29-11-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1104312)
Hmm.. moze sie myle... ale jakby ten Cue Cember dostal UE od kondy+rattzora to by siadl...:P;]

Nie znasz pvp tych fighterów... była sytuacja, że konda, rattzor, xalade i ktoś tam jeszcze nie mogli go ubić, pomimo spam ue:cup:

Morbom 29-11-2006 22:04

Chcecie się kłucić to zróbcie to na PM...

sliver 29-11-2006 22:07

sorka, ja juz nie bede bo nie ma sie o co klocic

Poznanski Rycerz 29-11-2006 22:52

...

Jakbys mistrzu widzial tez nie argumentujesz swoich wypowiedzi. Powiedzialem ci to samo co ty mi teraz. I wiesz co to ironia? -.-

Ajron 88 29-11-2006 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bru666 (Post 1104337)
Nie znasz pvp tych fighterów... była sytuacja, że konda, rattzor, xalade i ktoś tam jeszcze nie mogli go ubić, pomimo spam ue:cup:

Pewnie dlatego że to nie Cue gra tylko Twistah.. Czym sie tutaj szczycić ? dzieleniem konta ?

Somos 29-11-2006 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1104453)
Pewnie dlatego że to nie Cue gra tylko Twistah.. Czym sie tutaj szczycić ? dzieleniem konta ?

Pff nie udawaj cwaniaka,nawet nie wiesz kto to Twistah.
Idz i dobij ten swoj 20lvl~ bo soba nic nie reprezentujesz:)
(moze biede):D

Ceapoznan 29-11-2006 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somos (Post 1104481)

Po pierwsze nie bądz taki ordynardy w stosunku do innych osob i nie cytuj Peji, bo w tym przypadku tylko się ośmieszasz. Może często mówie o osmieszaniu ale na prawdę czasami lepiej przemilczeć bo to co wydaje sie śmieszne w waszych kregach towarzyskich nie ma odbicia chociazby tutaj na forum:/

Wiec skupcie się proszę na Galanie a nie na docinkach innym. Zresztą co jest takiego piękne w obrazaniu kogos przez ekran monitora :D Prosze chociażby o troszkę kultury i wyrafinowania w tym co piszecie.

BTW. zna ktoś może plany Lithium i innych znaczących graczy na Galanie. Czy sa jakieś konkretne założenia dotyczace przyszlych dni??

Kurier 30-11-2006 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ceapoznan (Post 1104513)
Po pierwsze nie bądz taki ordynardy w stosunku do innych osob i nie cytuj Peji, bo w tym przypadku tylko się ośmieszasz. Może często mówie o osmieszaniu ale na prawdę czasami lepiej przemilczeć bo to co wydaje sie śmieszne w waszych kregach towarzyskich nie ma odbicia chociazby tutaj na forum:/

Wiec skupcie się proszę na Galanie a nie na docinkach innym. Zresztą co jest takiego piękne w obrazaniu kogos przez ekran monitora :D Prosze chociażby o troszkę kultury i wyrafinowania w tym co piszecie.

BTW. zna ktoś może plany Lithium i innych znaczących graczy na Galanie. Czy sa jakieś konkretne założenia dotyczace przyszlych dni??

Tak.. ja wyjezdzam za granice i odchodze ;]

Ajron 88 30-11-2006 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somos (Post 1104481)

Twistah to Valliants/Vallianto , a takze typek ktory walczyl Camuh'em do tej pory (nie glowny owner) , teras gra Cue na wojnach.

20 dobijam faktycznie kolejnym makerem.. a zanim powiesz cos na moj temat , popatrz co ty soba reprezentujesz.

Colorion 30-11-2006 00:16

Nie wiem kto to twistah ale cue cumber rzeczywiscie inny jest niz przedtem, wydaje sie fajniejszy i ciekawszy z tego co widac na filmikach

Ajron 88 30-11-2006 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 1104583)
Nie wiem kto to twistah ale cue cumber rzeczywiscie inny jest niz przedtem, wydaje sie fajniejszy i ciekawszy z tego co widac na filmikach

Ogolem ogladajac filmiki doszedlem do wniosku ze to nie jest nasz maly bojazliwy Cue tylko ktos inny, na poczatku myslalem ze to Alex nim gra z racji bana na koncie ktore zwykle uzywa (oczywiscie terz nie swoje) , ale potem przyokazji wypuszczenia jednego filmu na WoT forum , Twistah klocil sie z Kejisey'em na temat tego kto mu pozwolil poscic kamerke w publike.. no i powiedzial "to ja nagrywalem ten film" , i wszystko mialo sens.

Celmir 30-11-2006 00:50

Zmieniając całkiem temat chciałem wam pokazać piękne wejście z partyzanta w twarz:D
http://www.youtube.com/watch?v=1j3C2k7z25s
Nie ma to jak dostać oklep HAhahAha :)
To nie ja oczywiście żeby nie było:P
Pozdro:]

pawlon 30-11-2006 02:48

ten wasz caly twistah to albert, dawny vallianto, gosc ktory gral na grudging w poprzedniej wojnie(haha iteraz ja zabil) i ten sam ktory raz goniac mnie solo przed wojna nie trafil z ue :D pogrywal tez camuhem dopoki go nie wykopali z chara teraz pogrywa cue~

co do tego jak sie walczy po czyim zaplaceniu... do kogo te slowa? przecierz nadal nitk z was dupy nie ruszyl z pz, to cigle sa akcje samych sorcow.... owszem grudging niesamowicien oobi i pada ale sie nei boi ryzykowac :D

niech bynjmniej zaden "fighter" nie przypisuje sobie zaslug za wypady kondy, kto ostnai raz widzial polaka na tych akcjach? ano wlasnie ;)

ide spac, 3mka :P

Adelao 30-11-2006 08:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1104625)
ten wasz caly twistah to albert, dawny vallianto, gosc ktory gral na grudging w poprzedniej wojnie(haha iteraz ja zabil) i ten sam ktory raz goniac mnie solo przed wojna nie trafil z ue :D pogrywal tez camuhem dopoki go nie wykopali z chara teraz pogrywa cue~

co do tego jak sie walczy po czyim zaplaceniu... do kogo te slowa? przecierz nadal nitk z was dupy nie ruszyl z pz, to cigle sa akcje samych sorcow.... owszem grudging niesamowicien oobi i pada ale sie nei boi ryzykowac :D

niech bynjmniej zaden "fighter" nie przypisuje sobie zaslug za wypady kondy, kto ostnai raz widzial polaka na tych akcjach? ano wlasnie ;)

LOL, akcje na levandero~ robilismy w 7 i nie bylo tam samych sorcow "tych 100+". a na Rash'nor robilsimy pomimo ze to byla godzina kiedy oni ze szkoly wrocili i na vent nas max 10, a to wszystko dzieki temu ze nie ma Ciebie, bo pewnie gdybys byl to by bylo nie attakowac ich jest na vent 100 :D

P.S Jak ja kocham ludzi ktorzy wypowiadaja sie na temat ktory nie maja pojecia :p

aragorn uczciwy 30-11-2006 09:24

Cytuj:

niech bynjmniej zaden "fighter" nie przypisuje sobie zaslug za wypady kondy, kto ostnai raz widzial polaka na tych akcjach? ano wlasnie
Ja tam bylem pk charem chcialem ich poblokowac ale uciekli... a wczoraj to stalismy w ankh w przejsciu.. Ja i 3 kumpli je blokowlaismy a z tylu Lovize, Konda, Ratzzor i ten MS na X~:P wiec nie mwocie ze nie blyo zadnego polaka xD

Ajron 88 30-11-2006 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1104625)

Tak to nasz kochany Albert "spudłowałem 3 UE Camuh'em ale i tak mam najlepsze pvp w całej tibi" XD

Ja mówie po prostu Twistah bo łatwiej skojarzyć zapamiętać ;)

sliver 30-11-2006 12:06

Albert nigdy nie mial doskonalego pvp ale za to mial doskonale plecy dzieki czemu mogl sobie tym 40~ levelem z 2 fe smigac dowoli ;p

pawlon 30-11-2006 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1104666)
LOL, akcje na levandero~ robilismy w 7 i nie bylo tam samych sorcow "tych 100+". a na Rash'nor robilsimy pomimo ze to byla godzina kiedy oni ze szkoly wrocili i na vent nas max 10, a to wszystko dzieki temu ze nie ma Ciebie, bo pewnie gdybys byl to by bylo nie attakowac ich jest na vent 100 :D

P.S Jak ja kocham ludzi ktorzy wypowiadaja sie na temat ktory nie maja pojecia :p

moj blad ;)

no to teraz pokazcie cos bez kondy lovize i rattena ;) albo inaczej, namowcie ich na akcje nie na pustyni, i wtedy zoabczymy, na ankh to konda mogl sam lavendaro ubic i biegac w kolo do woli co nie raz pokazal, namow go na walke gdzie indziej ;)

sliver@
tez tak sadze, po prostu ludziek toych atakowal sie go bali i tyle, no ale tak to jest, "mistrzowie" pvp czesto najbardziej noobersko gina ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18.