Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Bez~ 27-04-2007 11:26

+338,862 :>

http://img207.imageshack.us/img207/3...cze2hm0.th.jpg

Crealeth 27-04-2007 11:30

ale tarcza wow :)

Meteon! 27-04-2007 12:15

Haha gz ;p tak jak mowilem "Ale bym sie smial jakbys lootnal CS", fart 8o

/Metek.

Pajerro 27-04-2007 17:29

@alora
po 1 to nie ja grzyba ojebalem
po 2 wogole nie wiesz o czym mowisz..., masz morde jak pięcio litrowy baniak z wodą a ty mi kity wkrecasz ze laski na ciebie lacą 8o 8o 8o
po 3 do tych co mnie 'jada" przynajmniej jestem kims w strzelectwie, a wy nawet dla rodzicow jestescier nikim :baby:
po 4 Pimols ;*;*;*
po 5 massior ;*;*;*
xD
i pzdr dla freshastego ;]
po 6 do Alodry SAM MI PIPO MOWILE ZE "TWOJ PRZYJACIEL" TRENI NA MC ;] WIEC UKRUCILEM ĆFOKA'
;*

nightwish_88 27-04-2007 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pajerro (Post 1391693)
@alora
po 1 to nie ja grzyba ojebalem
po 2 wogole nie wiesz o czym mowisz..., masz morde jak pięcio litrowy baniak z wodą a ty mi kity wkrecasz ze laski na ciebie lacą 8o 8o 8o
po 3 do tych co mnie 'jada" przynajmniej jestem kims w strzelectwie, a wy nawet dla rodzicow jestescier nikim :baby:
po 4 Pimols ;*;*;*
po 5 massior ;*;*;*
xD
i pzdr dla freshastego ;]
po 6 do Alodry SAM MI PIPO MOWILE ZE "TWOJ PRZYJACIEL" TRENI NA MC ;] WIEC UKRUCILEM ĆFOKA'
;*

Oj Pajor Pajor co z Ciebie wyrośnie xD...
Dzisiaj jest mój bad day.... spóźniłem się na autobus, oblałem prawko, nie odebrałem świadectwa i jeszcze nie mam kasy aby się zalać :(:(:(
PS: Mówisz, że jakbym przystawił sobie ten Twój karabinek do czoła i strzelił to ...? ;p

IridiaCarlinPk 27-04-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nightwish_88 (Post 1391728)
Dzisiaj jest mój bad day.... spóźniłem się na autobus, oblałem prawko, nie odebrałem świadectwa i jeszcze nie mam kasy aby się zalać :(:(:(
PS: Mówisz, że jakbym przystawił sobie ten Twój karabinek do czoła i strzelił to ...? ;p

ty masz sie niezabijac bo potem ja Cie zabije!
Zeby nie bylo odbiegania od tematu o nasyzm świecie to kiedy bedzie jakis open battle?
@Xel,Czikas itp kiedy macie zamiar przyjechac bo musze kase skolować xD

Hatebreeder 27-04-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1391764)
ty masz sie niezabijac bo potem ja Cie zabije!
Zeby nie bylo odbiegania od tematu o nasyzm świecie to kiedy bedzie jakis open battle?
@Xel,Czikas itp kiedy macie zamiar przyjechac bo musze kase skolować xD

Jutro w grudniu po południu ;)
Jak wygląda sytuacja na Iridii Panowie, Panie i Naro?

Madus 27-04-2007 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nightwish_88 (Post 1391728)

Ehhh... nie nom masz naprawdę zły dzień... :(

Na szcześcię ja odebrałem świadectwo i sie trochę zalałem :P hehe...

P.S. Świadectwo odbierzesz w poniedziałek prawko zdasz następnym razem a zalejesz sie?? masz na to całe wakacje...) :)

~MaDuS

Diego325 27-04-2007 19:21

Kto pierwszy znowu zacznie w tak prostacki sposób sie wyzywać ten po prostu nie ma rozumu.... ( ukłon w stronę pana pajerro)

A tak pozatym to te twoje strzelanie z karabinku to nic specjalnego.
Powiedzmy jesteś w tym dobry ale to nie jest popularne i raczej nie będzie
Są takie mistrzostwa/zawody na które się po prostu nie zwraca uwagi i te twoje strzelanie do tego należy ( podobnie jak jezdziectwo, strzelanie z łuku, itp)

Nie jest to jakis wyczyn, moze dla ciebie. Ale i tak dla mnie wieksze znaczenie bedzie miec to co zrobisz w tibi bo o tej grze jest forum i jedynie to mozesz udowodnić a wszystko inne mozna sobie zmyslac do woli jak tu niektorzy robia.

A co do przyszłych(oby) studentów, to co to za wyczyn odebrac swiadectwo szkolne xD xD
Bedziecie sie chwalic jak zdacie :)

Powodzenia w piatek na polskim :cup:

Hatebreeder 27-04-2007 19:58

@Xandar

Banished: until May 27 2007, 12:39:39 CEST because of account sharing

HAHAHAHAHA made my day!

Massior 27-04-2007 19:59

Pajor robi to co lubi i to co mu się podoba i to się chyba liczy a reszta znając zycie go pier.... ;)

@Freshi... Świadectwo nie Gołota... nie ucieknie, Prawko zdasz next time jak ze mną i z bartolem pojedziesz a apropo zalania się wiesz ocbbbb z niedzielą :P a wy sie bawcie dobrze w sobote ( kakałowce... without me ;(!)

JA MAM DZIŚ ZJEBANY DAY! 8o

Bez~ 27-04-2007 20:05

Co sie stalo Crayowi Bellatorowi?

Luknijcie jego Koment!

xD

Dili 27-04-2007 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1391998)
Co sie stalo Crayowi Bellatorowi?

Luknijcie jego Koment!

xD

R.I.P cray :'<

Xandar, nigdy nie myslalem, ze sharujesz, mimo ze nie grasz, to jako dyplomate UF spytam Cie o moj payment;>

Hatebreeder 27-04-2007 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dili (Post 1392076)
R.I.P cray :'<

Xandar, nigdy nie myslalem, ze sharujesz, mimo ze nie grasz, to jako dyplomate UF spytam Cie o moj payment;>

18k do mojego dp na edron

a co do polaczków...

spłacisz się jeśli masz długi język...:<

Pajerro 27-04-2007 21:16

double post ;<

Pajerro 27-04-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diego325 (Post 1391908)
Kto pierwszy znowu zacznie w tak prostacki sposób sie wyzywać ten po prostu nie ma rozumu.... ( ukłon w stronę pana pajerro)

A tak pozatym to te twoje strzelanie z karabinku to nic specjalnego.
Powiedzmy jesteś w tym dobry ale to nie jest popularne i raczej nie będzie
Są takie mistrzostwa/zawody na które się po prostu nie zwraca uwagi i te twoje strzelanie do tego należy ( podobnie jak jezdziectwo, strzelanie z łuku, itp)

Nie jest to jakis wyczyn, moze dla ciebie. Ale i tak dla mnie wieksze znaczenie bedzie miec to co zrobisz w tibi bo o tej grze jest forum i jedynie to mozesz udowodnić a wszystko inne mozna sobie zmyslac do woli jak tu niektorzy robia.

A co do przyszłych(oby) studentów, to co to za wyczyn odebrac swiadectwo szkolne xD xD
Bedziecie sie chwalic jak zdacie :)

Powodzenia w piatek na polskim :cup:

pozdrawiam cie ;* diego..

ps. fresh, zle by to sie skonczylo ;( ;( ;( zgon ;<

Btw. dla tych co pisza maturke, 3mcie sie :))

Soferim 27-04-2007 22:15

Hehe Cray poszedl w piach. Co zlego to nie ja:P

TyranX 27-04-2007 23:46

NOM cray w piach a Thalic znowu sie przewrocil :P

Hatebreeder 28-04-2007 12:01

Biedny
Ujebany Naro
Myje
Pizde

IridiaCarlinPk 28-04-2007 12:32

KurwA Bartolsw Hacked omggggg;////

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14.