![]() |
|
|
ale tarcza wow :)
|
Haha gz ;p tak jak mowilem "Ale bym sie smial jakbys lootnal CS", fart 8o
/Metek. |
@alora
po 1 to nie ja grzyba ojebalem po 2 wogole nie wiesz o czym mowisz..., masz morde jak pięcio litrowy baniak z wodą a ty mi kity wkrecasz ze laski na ciebie lacą 8o 8o 8o po 3 do tych co mnie 'jada" przynajmniej jestem kims w strzelectwie, a wy nawet dla rodzicow jestescier nikim :baby: po 4 Pimols ;*;*;* po 5 massior ;*;*;* xD i pzdr dla freshastego ;] po 6 do Alodry SAM MI PIPO MOWILE ZE "TWOJ PRZYJACIEL" TRENI NA MC ;] WIEC UKRUCILEM ĆFOKA' ;* |
Cytuj:
Dzisiaj jest mój bad day.... spóźniłem się na autobus, oblałem prawko, nie odebrałem świadectwa i jeszcze nie mam kasy aby się zalać :(:(:( PS: Mówisz, że jakbym przystawił sobie ten Twój karabinek do czoła i strzelił to ...? ;p |
Cytuj:
Zeby nie bylo odbiegania od tematu o nasyzm świecie to kiedy bedzie jakis open battle? @Xel,Czikas itp kiedy macie zamiar przyjechac bo musze kase skolować xD |
Cytuj:
Jak wygląda sytuacja na Iridii Panowie, Panie i Naro? |
Cytuj:
Na szcześcię ja odebrałem świadectwo i sie trochę zalałem :P hehe... P.S. Świadectwo odbierzesz w poniedziałek prawko zdasz następnym razem a zalejesz sie?? masz na to całe wakacje...) :) ~MaDuS |
Kto pierwszy znowu zacznie w tak prostacki sposób sie wyzywać ten po prostu nie ma rozumu.... ( ukłon w stronę pana pajerro)
A tak pozatym to te twoje strzelanie z karabinku to nic specjalnego. Powiedzmy jesteś w tym dobry ale to nie jest popularne i raczej nie będzie Są takie mistrzostwa/zawody na które się po prostu nie zwraca uwagi i te twoje strzelanie do tego należy ( podobnie jak jezdziectwo, strzelanie z łuku, itp) Nie jest to jakis wyczyn, moze dla ciebie. Ale i tak dla mnie wieksze znaczenie bedzie miec to co zrobisz w tibi bo o tej grze jest forum i jedynie to mozesz udowodnić a wszystko inne mozna sobie zmyslac do woli jak tu niektorzy robia. A co do przyszłych(oby) studentów, to co to za wyczyn odebrac swiadectwo szkolne xD xD Bedziecie sie chwalic jak zdacie :) Powodzenia w piatek na polskim :cup: |
@Xandar
Banished: until May 27 2007, 12:39:39 CEST because of account sharing HAHAHAHAHA made my day! |
Pajor robi to co lubi i to co mu się podoba i to się chyba liczy a reszta znając zycie go pier.... ;)
@Freshi... Świadectwo nie Gołota... nie ucieknie, Prawko zdasz next time jak ze mną i z bartolem pojedziesz a apropo zalania się wiesz ocbbbb z niedzielą :P a wy sie bawcie dobrze w sobote ( kakałowce... without me ;(!) JA MAM DZIŚ ZJEBANY DAY! 8o |
Co sie stalo Crayowi Bellatorowi?
Luknijcie jego Koment! xD |
Cytuj:
Xandar, nigdy nie myslalem, ze sharujesz, mimo ze nie grasz, to jako dyplomate UF spytam Cie o moj payment;> |
Cytuj:
a co do polaczków... spłacisz się jeśli masz długi język...:< |
double post ;<
|
Cytuj:
ps. fresh, zle by to sie skonczylo ;( ;( ;( zgon ;< Btw. dla tych co pisza maturke, 3mcie sie :)) |
Hehe Cray poszedl w piach. Co zlego to nie ja:P
|
NOM cray w piach a Thalic znowu sie przewrocil :P
|
Biedny
Ujebany Naro Myje Pizde |
KurwA Bartolsw Hacked omggggg;////
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |
|