![]() |
|
Biedny Szczęsny ; P
|
Gramy u siebie! Polacy gramy u siebie!
@edit: Oglądam sobie ycd. Nagle reklamy, to przełączam na TVP, a tam trzy gole w trzy minuty ;d |
Szkoda, ze ściszono doping Polaków :/
Jodłowiec wszedl i od razu zrobil karnego, czy nikt nie wiedzial jego fatalnego meczu z Lechem? Nie lepiej bylo powołać kogolwiek innego? A końcówka to jakieś jaja, ale gol Roberta L. wspaniały. |
Ano właśnie też miałem o tej bramce pisać ;) Bardzo ładna siata.
|
Losowanie 1/4 Remes Pucharu Polski
Legia Warszawa - Stal Sanok Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin Wisła Kraków - Lech Poznań Polonia Warszawa - Cracovia Tym razem pewnie legioniści nie odpuszczą Stali Sanok po porażce, która miała miejsce 2 lata temu. A najciekawszym meczem jest chyba Wisła - Lech, który jest faworytem w tym meczu. |
Nie wiem jak wy ale ja jak widziałem to losowanie to miałem wrażenie, że to wszystko jest ustawione. A Legia powinna wygrać...
|
Moim zdaniem finał będzie jak zawsze: Wisła - Legia... No, może nie zawsze, ale wiecie o co chodzi...
|
forza stal sanok \o\O/o/
|
Cytuj:
|
Boję się, że przez kontuzje dostaniemy z Villą... Agbonlahor i Carew są mocni, w ogóle mają mocny skład, a jeszcze pare lat temu ich nie doceniałem.
@Edit U was też spadł śnieg? =< @Down Nie wywołuj wilka z lasu ;[ // Mówiłem... @2 Down To po co postujesz jeszcze? ;\ |
W sumie to nie sądzę, że coś ugramy. O ile się nie mylę to część zawodników jest też na zgrupowaniach (ale może już mi do reszty powaliło się w głowie). Kurde- Yoh przestał pisać to temat umarł ;s
|
Cytuj:
|
20:25 canal+ sport Juve-Inter aff czuje sie jak dziewczynka przed balem gimnazjalnym hrhrh
|
Napastnik Manchesteru United, Carlos Tevez od przyszłego sezonu będzie reprezentował barwy Realu Madryt - poinformował w piątek dziennik "Marca". Według Hiszpanów 24-latek zgodził się przyjąć ofertę "Królewskich", którzy od dłuższego czasu borykają się z problemami w ataku.
Jak wiadomo Argentyńczyk przebywa w zespole "Czerwonych Diabłów" na zasadzie dwuletniego wypożyczenia. Po tym sezonie Tevez będzie mógł jednak opuścić Old Trafford i niewykluczone, że jego następnym miejscem pracy będzie właśnie Real Madryt. Kilka dni temu sir Alex Ferguson poinformował, że negocjacje dotyczące transferu definitywnego 24-latka do zespołu mistrzów Anglii utknęły w impasie. Pozycja Teveza na Old Trafford stała się jeszcze bardziej zagrożona w momencie przybycia do Manchesteru, Dymitara Berbatowa. Według hiszpańskiej prasy to jasny sygnał, że po tym sezonie zakończy się przygoda Argentyńczyka z drużyną "Czerwonych Diabłów". --------------------------------------------- Jak myslicie prawda, czy Marca znowu bawi się w Fakt? ; > |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Up: Ta, kilka dni temu zwolnili Schustera:p |
Cytuj:
Sir Alex Ferguson niejednokrotnie wyrażał podziw dla umiejętności Francuza, który odgrywa kluczową role w zespole Lyonu. Wygląda na to, że Szkot za wszelką cenę chce sprowadzić barmkostrzelnego napastnika już latem. "Wiem, że władze Lyonu spotkały się z przedstawicielami Bercelony, Real Madrytu oraz Manchesteru United i wszystkie trzy kluby są bardzo zainteresowane pozyskaniem Benzemy latem" - powiedział aganet piłkarza, Djaziri. |
1-0 S.Ireland... Jak dobrze mieć go w Fantasy <3
|
Liverpool- Fulham, do polowy remis po zero, fajnie gra Fulham.
Swoja droga dzis w tvp film Hooligans, nie ma on co prawda nic wspolnego z zyciem kibica, ale i tak polecam zobaczyc :). |
Z całą powagą mówię:
Kapitanem Ramsey, Wenger won, Adams wracaj. Rozwiązywać kontrakty z leszczami pokroju Denilsona, bo takie coś nie jest godne gry w angielskiej okręgówce. |
ciekawe rzeczy podobno dzieją się w szatni Arsenalu. Niedawno mówił o tym Gallas, że gówniarze nie mają szacunku do innych i ,że Walcott i Van Persie sie pobili:). Ciekawe ile w tym prawdy? Ale swoją drogą to fajny nawet meczyk był
Man City vs Arsenal3:0:D. Robinho i ten młodzieniaszek co przyćmił całą "zdolną" młodzież Wengera |
Całą zdolną młodzież ? Pardon, ale ze zdolnej młodzieży to był tylko Ram i Vela, którzy weszli w późnej fazie meczu i niewiele mogli zrobić, więc stfu.
A za nazwanie Denilsona "zdolnym" powinieneś zostać poddany kastracji. |
Jednak ManUtd ugrał 1 pkt, dużo niewykorzystanych sytuacji z obu stron (my mieliśmy chyba mniej, ale lepsze).
|
+ Fabianskiego w bramke wsadzic.
|
Cytuj:
|
Inter wygrał zasłużenie, chociaz bramka to kuriozum kuriozum :]
Ale ogólni to słaby mecz, wojny to też nie przypominało... |
mi napiecie towarzyszylo caly czas ufff dobrze ze to juz koniec :) bramka z dupy to prawda,ale szkoda odgwizdanych nieslusznie spalonych trzech...
|
Liczylem na cos wiecej, ale 1:0 cieszy ;]. Fakt, ze bramka pokroju Milanu w derbach, ale zasluzyli sobie na wygrana.
@Yoh 18 latek kapitanem druzyny ? Fajnie, fajnie.. Niezbyt dobre rozwiazanie dla Arsenalu, ktory ma kryzys @down Niech i tak bedzie, zobaczymy jakie beda tego wyniki |
Cytuj:
Pedała Almunię ? Cesca, który może i jest świetnym graczem, ale charyzmy ma tyle, co Abu Ogogo, czyli nic ? Van Persiego, który dysponuje tylko nonszalancją ? Nie ma w Arsenalu naturalnego lidera. Pierwszy skład = degrengolada. Albo Ramsey, albo Toure, tylko ci dwaj mogą się nadawać. Ewentualnie jeszcze Clichy, ale ma mały wpływ na drużynę. Ramsey może być kapitanem, bo to Brytyjczyk, ma charakter, walczy na boisku, w wieku 17 lat gra lepiej niż Song, Denilson i Diaby razem wzięci i wygląda na takiego, co po przegranym meczu nie idzie spokojne na piwko, tylko bez kompleksów wrzuca innym i mówi, co jest nie tak. I właśnie takiej osoby brakuje. |
A Gallas? On jest obecnym kapitanem?
<miliard znaków> |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Arsenal dostał w dupsko xD Chelsea, Liverpool, Manchester United bez bramek, same remisy... Bolton najwyższa wygrana (jak na razie) kolejki. Niespodzianka. Liczę na to, że Tottenham i Everton wpakują rywalom więcej bramek. @Film Ktoś tam wspomniał o wczorajszym filmie... Czy tylko mi się zdaje, że kiedyś już go oglądałem, ale z innej perspektywy? Wiecie o co mi chodzi... Tam głównym bohaterem był jakiś pobity pod mostem (akcja z busem), a nie amerykanin, ale aktorzy ci sami, fabuła ta sama, postacie te same... Tak jakby dwa filmy, w których dzieje się to samo, ale ukazują wszystko inaczej... Kto mi pomoże, bo sprałem sobie musk ;[ @Down W tym rzecz, że film był podpisany "Hooligans", więc musisz mi troszke przybliżyć film, a dopiero później skojarze, czy to on :P Wygooglowałem, zdaje się, że to też mogłem oglądać... Była tam akcja, gdzie jeden gostek został ciężko pobity w tunelu (chyba pod jakimś mostem)? @Edit Wie ktoś może, który zawodnik zmieniał barwy największą ilość razy? Jeśli nie jesteście pewni podawajcie swoje propozycje :P |
Football factory? Moim zdaniem lepszy od Hooligans;)
|
Cytuj:
|
No i jakoś ciekawiej od razu się zrobiło w tym topicu;)
|
Mnie ciekawi dlaczego Almunia jest pedałem...
|
A mistrzem jesieni w Polsce jest Polonia Warszawa...
@Down: Formalnosci... Ale kurna, z tej fuzji to nikt chyba już z Polonii dawnej nie występuje |
Cytuj:
|
http://supergigant.blox.pl/2008/11/T...an-Persie.html
o co chodzilo sędziemu? |
Z tego co wiem, to piłka musi się zetknąć z ziemią. W takiej sytuacji RvP utrudniał wybicie bramkarzowi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |
|