![]() |
|
siedzieli w pzcie i przegladali fotke.pl
|
No i co skoki parówko jestes kozak zeby napisac, ze mnie ubliscie w 30+ osob, co? Impreza pewnie udana byla, ale zeby juz teraz cos zrobic to strach oblecial? Parówko ostatnia tibijsko...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Rozumiem nie darzyc kogos sympatia ale kurwa zastanow sie nad tym co piszesz... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Riptur 2 lvle down :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dwie deski :
Kojak Firefighter Apr 19 2008, 06:49:00 CEST Killed at Level 144 by Kuldiseyto Verdiwerr and by Quartzer Nuka Abeliper Apr 19 2008, 07:10:01 CEST Killed at Level 110 by Kuldiseyto Verdiwerr and by Tibioholikus |
Dawidek & Oskarek co do smierci Riptura to nas nie bylo bo pare rzeczy sie pozmienialo ;-)
|
Kidler ja jestem tylko ciekaw czy będziesz dalej takie PA robił jak robiłeś do tej pory :).
@up. Oj pozmieniało się :) |
Apr 19 2008, 10:18:47 CEST Killed at Level 125 by Kuldiseyto Verdiwerr and by Tibioholikus
Apr 19 2008, 10:31:34 CEST Killed at Level 138 by Druid Karolka |
Cytuj:
Bedziecie walczyc albo z nami albo przeciw nam. Napewno neutral nie bedziecie. Tylko nie wlaczaj swojego pierdo****A "O Eldero jaki Ci sie kozak wlaczyl" |
Van Tristan
Apr 19 2008, 10:57:08 CEST Killed at Level 116 by Dektral and by Nexoriu Croth Cader Apr 19 2008, 10:31:34 CEST Killed at Level 138 by Druid Karolka Nevest Apr 19 2008, 11:23:35 CEST Killed at Level 103 by Druid Karolka and by Dektral Deathbringer Apr 19 2008, 10:18:47 CEST Killed at Level 125 by Kuldiseyto Verdiwerr and by Tibioholikus Kozacko :> |
Cytuj:
|
|
Pro Fightera Kojaka zapomniales dopisac.
|
Cytuj:
When we was fighting you left Inmates and went to Drunken Rzeszow Team. Co z tego jak i tak walczylem... I nie tylko ja bylem w Drunken Rzeszow Team... A teraz mi robia wyrzuty ze od nich odszedlem i nie walcze? |
Cytuj:
|
O co dokladnie ta wojna??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Polaczki na czele z dwima największymi dupami skokim i dupa kojakiem do ptza. Na amen pedaly.
|
:] <hrhr> lecim z koksem?
|
Cytuj:
Chyba ze to za ta akcje z kidlexem nie wiem :D |
Ale Wam sie we łbach j***e,po co ta nowa wojna? i czemu np.Nexoriu czy Druid Karolkai serby sa w NS?...
|
Cytuj:
|
:):):):):):):):):):):):):)
__________________________________________________ _____________________________ Zimahee RoXX :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pieski znowu dopadly kota :/ tym razem we 4.
16:26 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kidler Ravioulkan. He was killed by Aimar de'Vrie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mowie wam ze ns'y i tak was w koncu zabija, a jak nie oni to inni. |
@up
Nic dodac, tylko sie z Toba zgodzic ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |
|