![]() |
|
Możesz expić w Cyclopolis na Edron, na małpach w Tiq, ale i tak na ten level polecam POH (omijając GS :) ) Co do skilli to mógłbys wbic 75 dist i miałbyś przez długi czas spokój.
|
23 knight eq: crus helmet, p ammy, dsm, vamp shield, crimson sword, k legs, boh/steel boots skille 74/74. Gdzie moge oplacalnie expic. Niemam pacc
|
hmm, z takim eq i skilami wbij jeszcze trochę levelu i spokojnie wybierz sie na Mintwalin, POH, Dark Caderal, kopalnie dwarfów (solidery i guardy).
|
ale na pohu ograniczac sie do cyklopow? na drodze do dc przeciez gs wiec nie pojde i jak gleboko w mitwallin dochodzic?
|
Gdzie expić 35 palkiem , 10 m m lvl ,64/41 , eq: P set , steel Helmet,Buciki,Meudska,i roal speary 8o?????
|
Palkiem możesz spokojnie expić na POH, bijąc z dystansu smoki i DS ale obchodząac z daleka respy GS. Kopalnie dwarfów (najniższe poziomy) , Cyclopolis.
|
No więc -
60 RP, 13 Mlvl (nie trenuje), skills 78/53 eq - Crus Helmet, B Robe, Vampire Shield, Bohy, Platinum Amulet, Plate Legsy, Royal bądź Enchanted Spear Gdzie moge szybko bić lvl? Wolałbym tereny pacc, jeśli można to nie tomb bo na tombie już troche siedziałem. |
Mam knighta 10 level 1mlv 40/37 (narazie) do ilu skilowac gdzie expic i z jakimi skilami, prosze o pomoc nigdy sie prawie knightami nie interesowałem. I od jakiego levela moge expic na miotaur mount(i od jakich skilli).
|
Gdzie moge expic Sroc na 18lvl 17mlvl shielding 20 eq:steel helmet, wand of dragonbreath, guardian shield, dark armor, plate legs, leather boots:p
najlepiej by bylo w okolicach Carlina ? |
Moj kuzyn nie wie gdzie expic :P
30 Knight z paccem. Skille 70/70. Eq K set crus helm d shield bright sword. |
Yo yo yo!
Mój problem jest taki:czy dam rade przejść arene na poziomie greenhorn 21 druidem?Eq: blue robe, crown armor, dragon shield, knight legs, platnum amulet, leather boots.Kupilem 2 bp hmm'ów i 1 bp mf.Czy się przydadzą? |
mam skille 60/46 z paccem gdzie expic aby szybko wbic lvl
i od ktorego lvla na arene isc ? |
Odpowiedzcie
Gdzie expić 42 sorcem z 45 m lvl ONLY FACC... i prosze niemówcie mi o guciach bo bije je od 25 lvl.... i same nudy aha eq:blue robe,wandy,c helm,p legi,boszki,drag shield moge też troszke kaski wydać np na hmm bo mam 100k ale żeby sie zwróciło ... Pozdro
|
Sprobuj dragi w venore...
|
Knight 46 lv skille 70/70 dragon slayer k set bohy gdzie expic najlepiej
|
Cytuj:
|
To teraz ja zapytam bo przyznam, że dawno dawno grałem w tibie powracałem co jakiś czas, ale teraz wracam na Secure. Mam 31 level skille 65/65 eq niestety niewiarygodnie słaby: plate armor, plate legs, steel helmet, Bright Sword, Tortoise Shield i leather bootsy. Na czym może expić z takimi możliwościami. Ważniejszy jest exp ale przyda się też trochę loocika.
Z góry dzięki;) |
nie mam pacc dragon lair kolo venore zajete gdzie mozna jeszcze na dragi elf forest toche nudne na archanistach waste
|
Ponawiam pytanie -
60 RP, 13 Mlvl (nie trenuje), skills 78/53 eq - Crus Helmet, B Robe, Vampire Shield, Bohy, Platinum Amulet, Plate Legsy, Royal bądź Enchanted Spear Gdzie moge szybko bić lvl? Wolałbym tereny pacc, jeśli można to nie tomb bo na tombie już troche siedziałem. |
mialem przerwe w grze ok. 1 rok i nie wiem czy cos sie zmienilo odnosnie expienia
67 lvl 83/38:D RP mam pacc narazie latam po tombach za sc ,dragi w ankh albo poh ale moze sa jakies lepsze miejscowki po upadate a no zapomnialem na sobie nosze w helmet knight set i dragon shield ze spearami i obowiazkowo bohy |
KnightLordofDemons-dla ciebie widzę POH moze DK (lecz wciaż zajete slimy etc.)spróbój także of przed wejsciem.Dragi sa także na pohu uważaj na podwójny 2 DL spawn.
Zayohann- Dragon lair Ank ,Veno, Poh Może Okolnir?ponoć 67 palek 120k expa na godzine przy 80 dyscie możesz także psróbować Hellheim. Nowohucianin-spróboj Okolnir,piraty. |
52 RP
skille: 75 EQ: C helmet b robe p legsy bohy crown shield Aktualnie małpy ale potrzebuje szybszego expa |
Czy dam radę expić 36 palkiem facc,eq: drag shield , p set,buty (nie bohy!xD) royal speary w hellgate chodzac tylko do dsow,elder beho itp. i czy elder beho mocnoe bedzie walilo i czy to bedzie oplacalne?:o
|
Bedziesz wychodzil na 0, chyba ze cos Ci poleci (jakis shield albo nawet Beholder helmet :P )
Mysle ze dasz rade spokojnie, ja tam 30 pallem siedzialem. teraz ja: Gdzie expic 39 knightem, skile ~60/~56 kupilem pacc dopiero i nie mam pojecia gdzie moge WMIARE szybko expic i jak najwiecej zarobic (glownie o kase chodzi) |
Ponawiam ... pls pomozcie
54 RP skille: 75 EQ: C helmet b robe p legsy bohy crown shield Aktualnie małpy ale potrzebuje szybszego expa. PoH odpada ,,, za duzo ludzi |
Cytuj:
|
Mam pytanie
NA czym expić na 22 lvl pallkiem ze skillami 55/35 ???? |
32 RP - pacc
67 dist eq ; c helm , b robe , p legs , boh , vampa gdzie expic i do kiedy |
Cytuj:
Cytuj:
|
23 Sorcerer
gdzie expic 23 masterem sorckiem? do 33lvl?
|
mam 21 knighta skille narazie 67/67 jednak chce dobic do 80/80 i dopiero zaczac skillowac wiec chce sie odrazu dowiedziec gdzie mam chodzic z takimi skilami??
P.s dsm vamp devil helmet k legs fur boots o crimson sword!!!! czekam na odpowiedz |
facc, sorc, 42 lvl, 46 mlvl, gdzie expic?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
26lvl knight, 61/60
Z góry dzięki |
@Pan UP jezeli pacc to larvy jezeli facc to nie mam pomysłu... soldy ?? ew. minosy obok kazz robiąc lootbaga
50 pall facc/pacc skill 75 eq nie wazne (po co palowi :D? moge miec super extra fajne i nic) prosze o propozycje dla facc i pacc facc-odpada poh(duzo ludzi) of(waste czasem) hellgate(expie tam wlasnie) guardy-nie pytać... pacc-wszystko gdzie nie ma waste i jest dooobry exp :) |
A na mint to z monkiem, monkami czy po prostu z woi?
|
Może mi coś pomożecie :-)
31Knight.. Gdzie exp? Wiem ,że : DC ... i co jeszcze? Dzięki za porady ; ] |
*mob
A moze jakies skille bys podal ;> |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
55 RP 13 m lvl skille 76 dist
Eq : Boh;y + wszystko co lekkie i w miare dobre. Pacc. Aktualnie malpy/dragi 20 %/h Stone tomb za tp odpada ... maly exp i loot PoH full ... :/ Ide sprobowac spawn : 3 mamuthy ice golem 2 mamuthy 2 ice golemy 3 ice golemy 1 crystal spider |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:51. |
|