Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Asz2212 02-04-2010 13:11

Magiczna gratz rsa ogarniacie xDDDD

JAiR 02-04-2010 17:34

WOJNA CHŁOPAKI WOJNA !
ŁOKIEĆ , ŁOKIEĆ , GARDA I Z BANI !

:evul::evul::evul::evul:

Canabis 03-04-2010 17:21

@up
W tych czasach juz taka napinka to nie wystarcza ;) xdddd

__________________________________________________ _____________________________________
Cath Ironbeard
Apr 03 2010, 14:54:21 CEST Slain at Level 63 by Antrevis, Nexerius, Pallek Thunder'Blade, Rohus Rebla and Xolaas.

Surprido
Apr 03 2010, 14:54:49 CEST Slain at Level 65 by Andruill, Antrevis, Dona Natroni, Nexerius, Pallek Thunder'Blade, Rohus Rebla and Xolaas.

Thunder Zunn
Apr 03 2010, 14:56:38 CEST Slain at Level 62 by Andruill, Antrevis, Cedoor, Dark Morgana Knight, Dona Natroni, Rohus Rebla and Xolaas.

+ bonus

Fidos'Fyb
Apr 03 2010, 15:06:55 CEST Killed at Level 157 by Akon Yode, Cedoor, Pallek Thunder'Blade and Zyth Dari.

Canabis 03-04-2010 19:33

http://img411.imageshack.us/img411/6710/vto.png
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Etun 03-04-2010 20:42

lol ;(

@Mateusz

nie ma takiego bicia ;/

Kuraa 04-04-2010 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canabis (Post 2748239)
@up
W tych czasach juz taka napinka to nie wystarcza ;) xdddd

__________________________________________________ _____________________________________
Cath Ironbeard
Apr 03 2010, 14:54:21 CEST Slain at Level 63 by Antrevis, Nexerius, Pallek Thunder'Blade, Rohus Rebla and Xolaas.

Surprido
Apr 03 2010, 14:54:49 CEST Slain at Level 65 by Andruill, Antrevis, Dona Natroni, Nexerius, Pallek Thunder'Blade, Rohus Rebla and Xolaas.

Thunder Zunn
Apr 03 2010, 14:56:38 CEST Slain at Level 62 by Andruill, Antrevis, Cedoor, Dark Morgana Knight, Dona Natroni, Rohus Rebla and Xolaas.

+ bonus

Fidos'Fyb
Apr 03 2010, 15:06:55 CEST Killed at Level 157 by Akon Yode, Cedoor, Pallek Thunder'Blade and Zyth Dari.

Hehe tak Mefju nie ma to jak podjarac sie fragami , jak zawsze ty zaczynasz sie tym jarac nie dziwie sie w twoim zyciu to jedyny powod do zwalenia konia dupa :) ;ub innych wybrykow emocjonalnych szacun _/ co do mojego zgona padlem ze swojego nie ogarniecia i potrafie sie do tego przyznac a nie wkercac jak co niektorzy nie ulip ? "nie mialem hotkeyow" pozdro ~

Pozatym wesolych swiat panowie i panie ^^

--- Kuraa dodał 9 minut i 3 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AxeVice (Post 2747306)
Kura jestes dla mnie miszczem swiata niee ? a nie sorry jestes najwiekszym zjebem morgany (?) bo z rl Cie nie znam i raczej nie poznam bo wole siedziec z goracymi 14 i dostac kuratora niz patrzec na takiego idioteeeee zia

Wczesniej tego nie odczytalem wiesz bylem zajety "bylem na dworze " ci pewnie zadko sie to zdarza dlatego do przaykaldu jak juz tu ktos mowil podales swoja 14 letnia siostre bo z domu pewnie zadko wychodzisz , w twoim poscie wyczulem nie pogarde lecz zazdrosc takze zawsze spoko ,

@JAcek and toksong
Jacek swoim postem dales mi do myslenia i juz naprawde nie wiem po ktorej stronie jestes i uwazam ze jestesmy podobni chodzi mi o choragiewke , widze ze w ostatnim poscie zawialo cie do flow :) a toksong twoje zarty jak dla mnie sa zalosne malo smieszne wiekszosc pewnie tez to zauwazyla :)))

to jest chyba ten czas w ktorym moge powiedziec oficjalnie ze mam wyj... na pixele ;0 sa wazniejsze rzeczy od tego i wlasnie to zauwazylem :)

takze powodzenia guys ~ Kura :)

xBardolekx 04-04-2010 18:12

ja pierdoleeeeeee kuraaaaaaaa nie udawaj fajnego bo ci nie wychodzi ;x

JAiR 04-04-2010 22:05

Mateusz daj mi się trochę ponapinać ;<

Dajecie chłopaki , orororororoorororo i napina !

:evul::evul::evul::evul::evul:

Fifi

Canabis 04-04-2010 22:45

No dobra, niech ci bedzie Jacek :(

:evul::evul::evul::evul::evul::evul:

MR_FREEMAN 04-04-2010 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraa (Post 2748509)
Hehe tak Mefju nie ma to jak podjarac sie fragami , jak zawsze ty zaczynasz sie tym jarac nie dziwie sie w twoim zyciu to jedyny powod do zwalenia konia dupa :) ;ub innych wybrykow emocjonalnych szacun _/ co do mojego zgona padlem ze swojego nie ogarniecia i potrafie sie do tego przyznac a nie wkercac jak co niektorzy nie ulip ? "nie mialem hotkeyow" pozdro ~

Pozatym wesolych swiat panowie i panie ^^

--- Kuraa dodał 9 minut i 3 sekund później ---

Wczesniej tego nie odczytalem wiesz bylem zajety "bylem na dworze " ci pewnie zadko sie to zdarza dlatego do przaykaldu jak juz tu ktos mowil podales swoja 14 letnia siostre bo z domu pewnie zadko wychodzisz , w twoim poscie wyczulem nie pogarde lecz zazdrosc takze zawsze spoko ,

@JAcek and toksong
Jacek swoim postem dales mi do myslenia i juz naprawde nie wiem po ktorej stronie jestes i uwazam ze jestesmy podobni chodzi mi o choragiewke , widze ze w ostatnim poscie zawialo cie do flow :) a toksong twoje zarty jak dla mnie sa zalosne malo smieszne wiekszosc pewnie tez to zauwazyla :)))

to jest chyba ten czas w ktorym moge powiedziec oficjalnie ze mam wyj... na pixele ;0 sa wazniejsze rzeczy od tego i wlasnie to zauwazylem :)

Kura dziecko drogie.... Jestes typowym przykladem tibijczyka, ktory jak przegra wojne, zostanie osmieszony lub zgnojony, lub dozna jakiejkolwiek innej porazki w monsterach akurat w tym czasie stara sie byc cool, dostrzega "wazniejsze sprawy niz tibia" wychodzi na dwor a reszte, ktora dalej gra wysmiewa bo jest od nich przez chwile lepszy (tak mu sie wydaje).

Twoje posty pokazuja ze jestes dzieckiem placzacym w koncie z bezsilnosci. Wysmianym przez obie strony. Tibia to taka gra, w ktorej nawet jak stracisz postac i kase zostac Ci moze honor i paru fajnych kumpli. Czuje ze skonczysz z niczym jak zwykle scierwo.

Canabis 04-04-2010 23:31

Lepiej bym tego nie ujął, jedynie moge dodac.

"wiec na koniec kurwo won stąd,
bo zalatujesz wioską, jak Maserak w bluzie Prosto."

:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:

Antonioo 04-04-2010 23:56

@Kura
Co do Jacka to prędzej bym to nazwał osobą bezstronną. Ty jesteś chorągiew i nie wciągaj w to innych

Jaz 05-04-2010 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraa (Post 2748509)
@JAcek and toksong

Hahaha chyba cie zdrowo pojebalo. Jak robisz z siebie idiote i zachowujesz sie jak debil to mowie ze jestes debilem ktory robi z siebie idiote. Proste?

Co do "ritajred" to myślę że żadnej straty z Ciebie nie będzie. Idź grać w piłkę, może to Ci lepiej wychodzi...

Grebol 05-04-2010 01:04

Bogatynia to matka młodych adeptów sportowych. Karamba , kurak itpe kazdy piłkarz kalsowej światy okręgówki

Kambaa 05-04-2010 01:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2748625)
Bogatynia to matka młodych adeptów sportowych. Karamba , kurak itpe kazdy piłkarz kalsowej światy okręgówki

Nie znasz mnie skurwysyny , nie wiesz jak gram i gdzie wiec stul psyk ;))

A jezeli kiedys chcialbys zobaczysz jak gram zapraszam.

Kakej92 05-04-2010 02:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kambaa (Post 2748633)
Nie znasz mnie skurwysyny , nie wiesz jak gram i gdzie wiec stul psyk ;))

A jezeli kiedys chcialbys zobaczysz jak gram zapraszam.

Pewien mądry człowiek powiedział mi dzisiaj "Lepiej smakuje gdy ktoś o Tobie mówi dobre zdanie, niż Ty na siłę próbujesz je wcisnąć innym"
Nie brzmiało to słowo w słowo, ale miało taki sens.

Gonzo 05-04-2010 12:54

Siema siema elo 5 2 0 dawno mnie nie było tutaj, nie mam czasu ani chęci by wszystko przeczytać ale skomentuję jedną rzecz:

Kakeej:
Guild membership: Soldier of the Flow

Nie spodziewałem się tego szczerze mówiąc. Szkoda.

Wesolski 05-04-2010 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2748705)
Siema siema elo 5 2 0 dawno mnie nie było tutaj, nie mam czasu ani chęci by wszystko przeczytać ale skomentuję jedną rzecz:

Kakeej:
Guild membership: Soldier of the Flow

Nie spodziewałem się tego szczerze mówiąc. Szkoda.

Ja myślę inaczej, nie wiem dokładnie jak to jest, czy Kakej doszedł do FLOW temu, że ma tam wielu znajomych, czy może temu, że nie miał zamiaru walczyć po jednej stronie z takimi ludźmi jak np. Kura (dlaczego on jako przykład, wiedzą o tym wszyscy członkowie starego AB i większość FLOW).

/Wesol

Kakej92 05-04-2010 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesolski (Post 2748733)
Ja myślę inaczej, nie wiem dokładnie jak to jest, czy Kakej doszedł do FLOW temu, że ma tam wielu znajomych, czy może temu, że nie miał zamiaru walczyć po jednej stronie z takimi ludźmi jak np. Kura (dlaczego on jako przykład, wiedzą o tym wszyscy członkowie starego AB i większość FLOW).

/Wesol

I to i to :)
Osobiście lubię bardzo wielu ludzi z Rebellion starego i dlatego robię chara na kyrze, żeby sobie z Nimi pograć, ale że we Flow mam rli to dlatego też tam poszedłem.

RajstinMejere 05-04-2010 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2748625)

Wygrales plebiscyt na psa roku:)

W nagrode otrzymujesz kaganiec na pysk abys tak nie szczekal. Suko.
http://www.kacikpupila.pl/sklep/imag.../Dino/3325.jpg

viov 05-04-2010 18:14

Carlin ! Ojczyzno moja! Ty jesteś jak zdrowie,
Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,
Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie
Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie"

Cześć, tęskniłem :)

xBardolekx 05-04-2010 18:16

yyy... ahaa

Kambaa 05-04-2010 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RajstinMejere (Post 2748759)
Wygrales plebiscyt na psa roku:)

W nagrode otrzymujesz kaganiec na pysk abys tak nie szczekal. Suko.
http://www.kacikpupila.pl/sklep/imag.../Dino/3325.jpg

AHAHHAAH owned ;D

Btw. Grebol chuj wie kim ty jestes probojesz kozaka zgrywac a wiedz ze mam na ciebie wyjebane leszczu jebany =]

Wesolski 05-04-2010 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kambaa (Post 2748804)
AHAHHAAH owned ;D

Btw. Grebol chuj wie kim ty jestes probojesz kozaka zgrywac a wiedz ze mam na ciebie wyjebane leszczu jebany =]

Nie wiesz kim on jest to pewnie nawet nie słyszałeś, że na morganie był AB Team, w którym Grebol był ważną osobą (w sumie każdy tam był równy nikt się nie wywyższał). Musze Ci powiedzieć, że gdy jeszcze grałem Grebo rzadko ogarniał akcje, przekonałem się dopiero o jego umiejętnościach na OTS i uważam, że jest bardzo dobrym graczem. Podobno nie raz dowodzi akcjami na aurerze przeciwko jednym z najlepiej grających ludzi w tibie, więc mówiąc mi, że nie wiesz kim on jest jesteś śmieszny.

/Wesol

xBardolekx 05-04-2010 20:22

mówiąc, że adde etc są jednymi z najlepiej grających ludzi w tibie to troche przesadzasz ;) bo są średniakami co najwyżej

Grebol 05-04-2010 20:55

Wesol gdzie gpki wysłać?:D

@Bardol

Nie no Adde jako jednostka ma bardzo dobre pvp ale wiesz ze ma duze adhd co go bardzo mocno zawsze gubi.
Teraz w tibi pfp odgrywa bot nie twój skil, jak by Dempahowi z jakiegos powodu elf bota usuneli z komputera to był by taki jak kazdy inny normalny gracz.

xBardolekx 05-04-2010 22:11

nie zgadzam się, byłem u dempaha w drużynie, byłem z bsp, byłem z andim i na pewno nie powiesz mi, że bot to wszystko, bo jestem pewny, że bsp bez bota jest bardziej ogarnięty niż adde z.

Jaz 05-04-2010 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2748869)
Teraz w tibi pfp odgrywa bot nie twój skil

Ehe, wlasnie pokazales jak dużo wiesz o tym

Kaliber_ 05-04-2010 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kambaa (Post 2748804)
AHAHHAAH owned ;D

Btw, Pech, ciekawi mnie jedna rzecz... czy w rlu tez jestes taki wyszczekany jak na tym forum czy nie... bo zazwyczaj ludzie napinaja sie na forum zeby podniesc swoje "ego". W dupie byles, gowno widziales jak nie wiesz kto to jest Macius, bo raczej Ty jestes znany z wy*******ania sie przez brak ogarniecia, kicki itd x) i ja nie lize nikomu dupy dla Twojej informacji a co do Abcokow to trzeba metting zrobic w wakacje :) / Harry

Canabis 05-04-2010 22:46

ORAJT !!!

kURWAAAAAAAAAAAAAAA KURA PIERDOLNIJSIE.pl

DDK RPK - Poznaj moje zasady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=aWfFOncnvi4

Nirek-Devilek 05-04-2010 22:52

@2up jest wyszczekany, na real lajfie

Canabis 05-04-2010 22:54

Staje naprzeciw akcja zwanym z dupy \!!!!!

DOBRZE MICHAL !! :*********

"Skuty czasem jak każdy chyba normalne
Bo trzeba się zrelaksować zanim w ramę palne.
To realne, wiem mam własny pogląd na świat
dla swojaków niczym brat.
Kręcę od najmłodszych lat znam ten świat
jak i ty cudów się nie spodziewam.
Mam swój honor ziom, więc nigdy się nie sprzedam
miewam rożne akcje dziwne mordo lecz ty to znasz
wiesz, że gdy brat kopie brata znaczy stracił swoją twarz"

RajstinMejere 05-04-2010 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaliber_ (Post 2749120)
Btw, Pech, ciekawi mnie jedna rzecz... czy w rlu tez jestes taki wyszczekany jak na tym forum czy nie... bo zazwyczaj ludzie napinaja sie na forum zeby podniesc swoje "ego". W dupie byles, gowno widziales jak nie wiesz kto to jest Macius, bo raczej Ty jestes znany z wy*******ania sie przez brak ogarniecia, kicki itd x) i ja nie lize nikomu dupy dla Twojej informacji a co do Abcokow to trzeba metting zrobic w wakacje :) / Harry

wlasnie po dupie tego psa scieka Twoja slina. Znalazl bym dla Ciebie sliniaczek ale szukac mi sie nie chce:)

Grebol 06-04-2010 00:09

@up
Idz do psychologaB) masz jakis problem ze zwierzetami. Pies Cię w dupe wyruchał czy co?

@boty
gdyby teraz kazdy z tych "wielkich liderów" usunął elfa z komputerach hierarchia dobrych graczy całkowicie by uległa zmianie

RajstinMejere 06-04-2010 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2749152)
@up
Idz do psychologaB) masz jakis problem ze zwierzetami. Pies Cię w dupe wyruchał czy co?

Nie mam zadnych problemow, poprostu nazywam rzeczy po imieniu PSIE:)

Sebciooo 06-04-2010 01:30

cos sie ruszylo na forum :o

xBardolekx 06-04-2010 06:40

i tak mnie grebol nie przekonasz, że gdyby botów nie było teraz byłbyś na tym samym poziomie co dempah i bsp i na pewno ani ty, ani ja do czołówki tej hierarchii byśmy się nie zbliżyli zbytnio

Grebol 06-04-2010 07:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RajstinMejere (Post 2749158)
Nie mam zadnych problemow, poprostu nazywam rzeczy po imieniu PSIE:)

serio poznałeś się z psem od dupy strony.

@bardol

nie długo się o tym przekonamy bo za chwile kazdy dostanie delejta albo przestanie uzywac bota ; )

xBardolekx 06-04-2010 07:44

ja do walczenia nigdy nie używałem więc mi to lotto ;d

Kambaa 06-04-2010 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaliber_ (Post 2749120)

No raczej jestem ;) , a mam wyjebane w ciebie jego prywatna dziwko ze tak go bronisz jedynych mackow to znam i szanuje to jest szejq i anteg a na tego grebola to mam grubo wyjebane ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34.