![]() |
|
Magiczna gratz rsa ogarniacie xDDDD
|
WOJNA CHŁOPAKI WOJNA !
ŁOKIEĆ , ŁOKIEĆ , GARDA I Z BANI ! :evul::evul::evul::evul: |
@up
W tych czasach juz taka napinka to nie wystarcza ;) xdddd __________________________________________________ _____________________________________ Cath Ironbeard Apr 03 2010, 14:54:21 CEST Slain at Level 63 by Antrevis, Nexerius, Pallek Thunder'Blade, Rohus Rebla and Xolaas. Surprido Apr 03 2010, 14:54:49 CEST Slain at Level 65 by Andruill, Antrevis, Dona Natroni, Nexerius, Pallek Thunder'Blade, Rohus Rebla and Xolaas. Thunder Zunn Apr 03 2010, 14:56:38 CEST Slain at Level 62 by Andruill, Antrevis, Cedoor, Dark Morgana Knight, Dona Natroni, Rohus Rebla and Xolaas. + bonus Fidos'Fyb Apr 03 2010, 15:06:55 CEST Killed at Level 157 by Akon Yode, Cedoor, Pallek Thunder'Blade and Zyth Dari. |
|
lol ;(
@Mateusz nie ma takiego bicia ;/ |
Cytuj:
Hehe tak Mefju nie ma to jak podjarac sie fragami , jak zawsze ty zaczynasz sie tym jarac nie dziwie sie w twoim zyciu to jedyny powod do zwalenia konia dupa :) ;ub innych wybrykow emocjonalnych szacun _/ co do mojego zgona padlem ze swojego nie ogarniecia i potrafie sie do tego przyznac a nie wkercac jak co niektorzy nie ulip ? "nie mialem hotkeyow" pozdro ~ Pozatym wesolych swiat panowie i panie ^^ --- Kuraa dodał 9 minut i 3 sekund później --- Cytuj:
@JAcek and toksong Jacek swoim postem dales mi do myslenia i juz naprawde nie wiem po ktorej stronie jestes i uwazam ze jestesmy podobni chodzi mi o choragiewke , widze ze w ostatnim poscie zawialo cie do flow :) a toksong twoje zarty jak dla mnie sa zalosne malo smieszne wiekszosc pewnie tez to zauwazyla :))) to jest chyba ten czas w ktorym moge powiedziec oficjalnie ze mam wyj... na pixele ;0 sa wazniejsze rzeczy od tego i wlasnie to zauwazylem :) takze powodzenia guys ~ Kura :) |
ja pierdoleeeeeee kuraaaaaaaa nie udawaj fajnego bo ci nie wychodzi ;x
|
Mateusz daj mi się trochę ponapinać ;<
Dajecie chłopaki , orororororoorororo i napina ! :evul::evul::evul::evul::evul: Fifi |
No dobra, niech ci bedzie Jacek :(
:evul::evul::evul::evul::evul::evul: |
Cytuj:
Twoje posty pokazuja ze jestes dzieckiem placzacym w koncie z bezsilnosci. Wysmianym przez obie strony. Tibia to taka gra, w ktorej nawet jak stracisz postac i kase zostac Ci moze honor i paru fajnych kumpli. Czuje ze skonczysz z niczym jak zwykle scierwo. |
Lepiej bym tego nie ujął, jedynie moge dodac.
"wiec na koniec kurwo won stąd, bo zalatujesz wioską, jak Maserak w bluzie Prosto." :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: |
@Kura
Co do Jacka to prędzej bym to nazwał osobą bezstronną. Ty jesteś chorągiew i nie wciągaj w to innych |
Cytuj:
Co do "ritajred" to myślę że żadnej straty z Ciebie nie będzie. Idź grać w piłkę, może to Ci lepiej wychodzi... |
Bogatynia to matka młodych adeptów sportowych. Karamba , kurak itpe kazdy piłkarz kalsowej światy okręgówki
|
Cytuj:
Nie znasz mnie skurwysyny , nie wiesz jak gram i gdzie wiec stul psyk ;)) A jezeli kiedys chcialbys zobaczysz jak gram zapraszam. |
Cytuj:
Nie brzmiało to słowo w słowo, ale miało taki sens. |
Siema siema elo 5 2 0 dawno mnie nie było tutaj, nie mam czasu ani chęci by wszystko przeczytać ale skomentuję jedną rzecz:
Kakeej: Guild membership: Soldier of the Flow Nie spodziewałem się tego szczerze mówiąc. Szkoda. |
Cytuj:
Ja myślę inaczej, nie wiem dokładnie jak to jest, czy Kakej doszedł do FLOW temu, że ma tam wielu znajomych, czy może temu, że nie miał zamiaru walczyć po jednej stronie z takimi ludźmi jak np. Kura (dlaczego on jako przykład, wiedzą o tym wszyscy członkowie starego AB i większość FLOW). /Wesol |
Cytuj:
Osobiście lubię bardzo wielu ludzi z Rebellion starego i dlatego robię chara na kyrze, żeby sobie z Nimi pograć, ale że we Flow mam rli to dlatego też tam poszedłem. |
Cytuj:
W nagrode otrzymujesz kaganiec na pysk abys tak nie szczekal. Suko. http://www.kacikpupila.pl/sklep/imag.../Dino/3325.jpg |
Carlin ! Ojczyzno moja! Ty jesteś jak zdrowie,
Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie" Cześć, tęskniłem :) |
yyy... ahaa
|
Cytuj:
Btw. Grebol chuj wie kim ty jestes probojesz kozaka zgrywac a wiedz ze mam na ciebie wyjebane leszczu jebany =] |
Cytuj:
Nie wiesz kim on jest to pewnie nawet nie słyszałeś, że na morganie był AB Team, w którym Grebol był ważną osobą (w sumie każdy tam był równy nikt się nie wywyższał). Musze Ci powiedzieć, że gdy jeszcze grałem Grebo rzadko ogarniał akcje, przekonałem się dopiero o jego umiejętnościach na OTS i uważam, że jest bardzo dobrym graczem. Podobno nie raz dowodzi akcjami na aurerze przeciwko jednym z najlepiej grających ludzi w tibie, więc mówiąc mi, że nie wiesz kim on jest jesteś śmieszny. /Wesol |
mówiąc, że adde etc są jednymi z najlepiej grających ludzi w tibie to troche przesadzasz ;) bo są średniakami co najwyżej
|
Wesol gdzie gpki wysłać?:D
@Bardol Nie no Adde jako jednostka ma bardzo dobre pvp ale wiesz ze ma duze adhd co go bardzo mocno zawsze gubi. Teraz w tibi pfp odgrywa bot nie twój skil, jak by Dempahowi z jakiegos powodu elf bota usuneli z komputera to był by taki jak kazdy inny normalny gracz. |
nie zgadzam się, byłem u dempaha w drużynie, byłem z bsp, byłem z andim i na pewno nie powiesz mi, że bot to wszystko, bo jestem pewny, że bsp bez bota jest bardziej ogarnięty niż adde z.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ORAJT !!!
kURWAAAAAAAAAAAAAAA KURA PIERDOLNIJSIE.pl DDK RPK - Poznaj moje zasady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=aWfFOncnvi4 |
@2up jest wyszczekany, na real lajfie
|
Staje naprzeciw akcja zwanym z dupy \!!!!!
DOBRZE MICHAL !! :********* "Skuty czasem jak każdy chyba normalne Bo trzeba się zrelaksować zanim w ramę palne. To realne, wiem mam własny pogląd na świat dla swojaków niczym brat. Kręcę od najmłodszych lat znam ten świat jak i ty cudów się nie spodziewam. Mam swój honor ziom, więc nigdy się nie sprzedam miewam rożne akcje dziwne mordo lecz ty to znasz wiesz, że gdy brat kopie brata znaczy stracił swoją twarz" |
Cytuj:
|
@up
Idz do psychologaB) masz jakis problem ze zwierzetami. Pies Cię w dupe wyruchał czy co? @boty gdyby teraz kazdy z tych "wielkich liderów" usunął elfa z komputerach hierarchia dobrych graczy całkowicie by uległa zmianie |
Cytuj:
|
cos sie ruszylo na forum :o
|
i tak mnie grebol nie przekonasz, że gdyby botów nie było teraz byłbyś na tym samym poziomie co dempah i bsp i na pewno ani ty, ani ja do czołówki tej hierarchii byśmy się nie zbliżyli zbytnio
|
Cytuj:
@bardol nie długo się o tym przekonamy bo za chwile kazdy dostanie delejta albo przestanie uzywac bota ; ) |
ja do walczenia nigdy nie używałem więc mi to lotto ;d
|
Cytuj:
No raczej jestem ;) , a mam wyjebane w ciebie jego prywatna dziwko ze tak go bronisz jedynych mackow to znam i szanuje to jest szejq i anteg a na tego grebola to mam grubo wyjebane ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |
|