![]() |
|
Cytuj:
Sevilla 3 - 2 Fenerbahce i 2:4 w karnych |
Hah, ale krejzole z Fener ^^" Fajne bramki w tym meczu padły. Nie ma co xd
Swoją drogą TVP sie nie popisało :/ Jakieś upośledzone skróty puścili. Nawet Steca w studio nie było ;s @edit: Kiedy odbędzie się losowanie ćwierćfinałów? |
TVP to h**e nie wierze ze wtorkowe mecze LM miałyby mniejsza oglądalnosc niz jakis po****ny film który pokaża. We wtorek oglądałem Milan - Arsenal na czeskiej telewizji publicznej (ostatnio czesto mi odbiera ;]) i powiem tak komentator to dno bramke dla arsenalu powiedzial bez zadnych emocji jak by to byla zwykla akcja nawet przez chwile sie zastanawialem czy bramka jest uznana, ale studio to maja zajebiste. We wtorki i środy mecze a pozytywnie mnie zdziwilo jak po meczu od razu transmisja zostala przeniesiona na dogrywke Sevili i Fenerbache, to samo wczoraj po meczy realu z roma byla na zywo dogrywka Porto - Shalke zdziwilem sie dlatego bo myslalem ze telewizja publiczna kupila transmisje tylko 1 meczu.
Ps. Losowanie odbedzie sie 14 marca |
To był radosny football..." Chelsea 3-0 Olympiakos
|
No Chelsea to faktycznie miała w tej 1/8 pod górkę :p
|
Cytuj:
|
Brawo Legia... już mogli chociaż ten remis wywieźć...
|
Ległaaaaaaa Warszawaaaa
|
Cytuj:
|
86' Manchester U. 0 - 1 Portsmouth
Czerwona kartka dla Kuszczaka. Oj Tomek chyba żegna się już z Manchester, bo Foster powrócił po kontuzji. |
Fenerbacze gra całkiem nieźle więc nie wiem o co wam chodzi.
|
FT Manchester U. 0 - 1 Portsmouth
FT Barnsley 1 - 0 Chelsea Cóż za dzień. @edit: FT Wigan Athletic 0 - 0 Arsenal Uhhuhuhuhuuhuh |
A TVP nadal faworyzuje angielską piłkę, pokazując jako gł. wiad. puchar, na który nikt się nie stara :) No ale co? Komerchę czuć.
|
Cytuj:
|
Bo Liga Angielska jest najciekawsze :P nie to co Włoska
|
Cytuj:
|
Grunt, ze Kutafonierzy znowu traca punkty. Tym razem nie potrafili strzelic bramki slabiutkiemu Wigan. Oby tak dalej!
|
Cytuj:
ps. wczoraj sędziowie okradli Sennę z bramki na 1:3 dla Villarreal. Fajny mecz był:D |
Cytuj:
|
Z taką grą jak ostatnio to może nawet i Stamford Bridge podbijecie.
Oczywiście dalej darze Arsenal szacunkiem, mimo że sie spalili... no żeby nie było :S |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |
|