![]() |
|
Cytuj:
Hmmm czy Ima lub Andi to nie wiem, ale Youen na bank XD Jakoś tego ss musi wszakże zrobić :P A zresztą - imprezę sylwestrową można zrobić również w Tibii, jest tu tyle ciekawych miejsc... ;) |
@Nao123
Zal mi takich ludzi jak Ty. Nie bede karmic trola, elo. @strom Bez odbioru. |
Ile wpadek miał Kaczyński,
ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei, ile Lepper ma wyroków tyle szczęścia w Nowym Roku |
To jego sprawa czy idzie czy nie
|
Cytuj:
To powinieneś być kurwa anorektykiem jak nie karmisz troli ; o |
jak to było ?
Ile Imargam bierze na klate Ile Magrami pada w trapie Ile ktoś tam cos tam costam przypomnijcie ;p |
....ile Taifun wyda na blessy....
|
Cytuj:
|
Mówcie co chcecie ale jeśli ktoś 15+ lat gra w Tibię o 22-2 to to sie nazywa NO LIFE albo UZALEŻNIENIE
i w tym przypadku nie mówicie mi że "co cie obchodzi jego rl" - w normalnej sytuacji nich graja 23h na dobe, wali mnie ( i was i nas) to ale żeby grać w sylwestra to trzeba być P O J E B A N Y M ps Szcześliwego Nowego ROku ;] |
@up
ja zaraz ide powoli oblewac nowy rok :) tam gdzie bede sie bawil - jest komputer. Wpisz w VIP nick Kams i zobacz jak sie reloguje o godz 22-24 i jak pada od syfow muaahha xDDD tak jak w zeszlym roku na candii LOL xDDD edit: tak jestem no lifem bo bede gral w tibie w sylwestra |
@Lavus
Ciągle nie odpowiedziałeś na moje pytania, chętnie się dowiem kiedy PA robiłem, na prv też nie dostałem wiadomości kim jesteś. @Ratillt Zwidek mi wisi 300k, przekładam ten dług na Ciebie, tzn Twoje 100k, odzyskaj od niego ;) A co do tych powodów jeśli dobrze pamiętam nie miałeś w tym okresie internetu i wszystko wiesz z opowieści kolegów, za pewne Karola, a że nie jest to zbyt dobre źródło sam wiesz. @All Szczęsliwego nowego roku, czas na imprezy wybijać powoli już, a Katrili, Imargamowi i Zwidkowi życzę tak samo jak zeszłego roku dobrego loota na ta sylwestrową noc ;) |
Do siego roku lamusy Xd
Yo |
@Kerston
Hahaha takie przekladanie to se mozesz wiesz gdzie wsadzic! 100k Ratillt/Venore i chooj mnie obchodzi kto ci ile wisi :P Przynajmniej odnies sie do tego czemu zrobiles innego venta, wyzywales Andiego i wmawiales ludziom ze ima ma jego reca lol @all Mam nadzieje ze nie wrocie po sylwestrze juz. To moje marzenie. |
POST 3201
a zarazem moj ostatni tutaj, gl & hf. hail nolife |
gdzie ty to widzisz ile masz postow? tez chce wiedziec ile juz nabilem :P
NO LIFE TILL THE END!!! |
co tam ratilt
|
a nic jakos zyje
|
aha spoxik
|
no dobrze jest
|