Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Trol'Trol 16-03-2009 08:33

co do dali licznik expa i te zal 50 % expa ktore odnawia sie w 12 h LoL i juz bot nie potrzebny ?

Kafes 16-03-2009 13:44

brakuje tylko auto loota rofl

Trol'Trol 16-03-2009 14:55

bedzie w next latce i bedzie mozna jak w ng outfiach all full latac :)

Decade 16-03-2009 17:13

kafes tobie to by sie przydal modul pvp ktory bedzie na opence za ciebie biegac i padac

dobry up jakby wytepili boterstwo w pizdu razem z MC to by juz w ogole fajnie bylo, marc by tyle forsy nie mial bo nie sadze czy by mu sie chcialo recznie hajs na dragach zbierac swoimi knightami to taka gra nawet by miala sens :P

Trol'Trol 16-03-2009 18:57

haha kto to muwi za pomniales ze sam ostro bociles i dostales deleta ? :D

Kafes 16-03-2009 20:48

kobieta zmienną jest...

Decade 16-03-2009 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trol'Trol (Post 2497550)
haha kto to muwi za pomniales ze sam ostro bociles i dostales deleta ? :D

Wg ciebie bocilem na openkach tak?
O kurwa przeciez to jest calkiem logiczne, kupowalem sobie blessy i plecak, wpisywalem w bocie adres venta, i zostawialem zeby mi samo na opence biegalo a sam szedlem na tv. sorry ze ukrywalem to tak dlugo

elvaanes 16-03-2009 23:09

Ty tam KRejzi tak naprawde podejrzewales tego dilejta , juz wiem czemu mowiles ze przydalby Ci sie taki knajcik do kasy jak moj :P!

Prosze sie z Grzesia nie smiac , przeciez tylko zostal sfragowany przeze mnie o ile dobrze pamietam ;d;d;d.

buy premmy ;< <hlip> <hlip>

kaczala 17-03-2009 08:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2497406)
kafes tobie to by sie przydal modul pvp ktory bedzie na opence za ciebie biegac i padac

dobry up jakby wytepili boterstwo w pizdu razem z MC to by juz w ogole fajnie bylo, marc by tyle forsy nie mial bo nie sadze czy by mu sie chcialo recznie hajs na dragach zbierac swoimi knightami to taka gra nawet by miala sens :P

To mowi czlowiek co na openkach rzucal m wale na elf bocie :).

Decade 17-03-2009 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczala (Post 2498023)
To mowi czlowiek co na openkach rzucal m wale na elf bocie :).

w dupie byles gowno widziales, mwalle rzucalem recznie kto ci takie info dal? keczup?
tylko automanasowanie i autoleczenie mialem.
powiedz mi w jakim bocie jest porzadna funkcja rzucania mwalli, bo w kazdym jaki mialem jest 2 kratki przed ryj co jest kompletnie nieprzydatne.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elvaanes (Post 2497935)
Ty tam KRejzi tak naprawde podejrzewales tego dilejta , juz wiem czemu mowiles ze przydalby Ci sie taki knajcik do kasy jak moj :P!

Prosze sie z Grzesia nie smiac , przeciez tylko zostal sfragowany przeze mnie o ile dobrze pamietam ;d;d;d.

buy premmy ;< <hlip> <hlip>

Nie podejrzewalem, knajcika chcialem miec do forsy bo nie wyrabialem swoim palkiem na bieząco.
Myslalem ze takich massbanow bedzie tylko jedna tura i ze jak raz mnie ominelo to mam spokoj;p

Gonzo 18-03-2009 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2498444)
powiedz mi w jakim bocie jest porzadna funkcja rzucania mwalli, bo w kazdym jaki mialem jest 2 kratki przed ryj co jest kompletnie nieprzydatne.

Ja Ci powiem - Elfbot, ale dobrze skonfigurowany.

Decade 18-03-2009 00:25

mialem elfbota - jest tylko 2 kratki przed ryj. bardzo rzadko przydatne na openie, mysle ze mwalle to jest jedna rzecz ktorej botem sie nie da zrobic porzadnie.

Jutro update ;/ znow sie adresy w kliencie zmienia i keyloggery przestana dzialac kurrrrrrw wszystkie linki staną się nieaktualne

nie zdziwilbym sie jakby przy okazji upa polecialy kolejne bany:D

kaczala 18-03-2009 01:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2498887)
mialem elfbota - jest tylko 2 kratki przed ryj. bardzo rzadko przydatne na openie, mysle ze mwalle to jest jedna rzecz ktorej botem sie nie da zrobic porzadnie.

Jutro update ;/ znow sie adresy w kliencie zmienia i keyloggery przestana dzialac kurrrrrrw wszystkie linki staną się nieaktualne

nie zdziwilbym sie jakby przy okazji upa polecialy kolejne bany:D

HAHh ... ktos na vencie powiedzial do Ciebie ze Cie kiedys zabil a ty mu na to odpowiedziales "Wtedy bylem nobem, nie potrafilem ustawic bota" HASD co ty na to?

Trol'Trol 18-03-2009 09:21

krejzi czlowiek bot

Decade 18-03-2009 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczala (Post 2498915)
HAHh ... ktos na vencie powiedzial do Ciebie ze Cie kiedys zabil a ty mu na to odpowiedziales "Wtedy bylem nobem, nie potrafilem ustawic bota" HASD co ty na to?

podnieca cie to ze miales venta? na nastepny raz jak chcesz kogos cytowac to chociaz dokladnie sie dowiedz co cytujesz. mefo sie pytal, sytuacja miala miejsce we wrzesniu czyli w huj dawno, postawilem palka na barbach i poszedlem na sniadanie, nie chcialo mi sie autorespondera ustawic. robilem tak samo zreszta i miesiac temu palkiem. ale jak ma sie to ze postawilem palka na bocie i prawie padlem do openek w ktorych bralem udzial bo dalej nie rozumiem?

kaczala 18-03-2009 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2499328)
podnieca cie to ze miales venta? na nastepny raz jak chcesz kogos cytowac to chociaz dokladnie sie dowiedz co cytujesz. mefo sie pytal, sytuacja miala miejsce we wrzesniu czyli w huj dawno, postawilem palka na barbach i poszedlem na sniadanie, nie chcialo mi sie autorespondera ustawic. robilem tak samo zreszta i miesiac temu palkiem. ale jak ma sie to ze postawilem palka na bocie i prawie padlem do openek w ktorych bralem udzial bo dalej nie rozumiem?

Ta podniecam sie ze mialem venta LOL trafiłes w sendno sprawy.

Trol'Trol 18-03-2009 21:04

hahahahahahaha :dance:

Decade 19-03-2009 00:55

jak ja nawet nie wiem kurwa kim on jest ten koles tak cicho mamrocze ze szok

Tekkila 19-03-2009 10:18

Mar 18 2009, 23:13:08 CET Killed at Level 289 by Zene Fiel
and by Welzu

GSE has joined the party ^^

lukas100 20-03-2009 22:01

co nie zmienia faktu ze ple przejebia wojne zgrani sie ze chuj ..... ile dzis bylo o 11 ? 12:0 bodajze dla Stay Down.

wladimir nupov ma gdzies juz 10 dedow na wojnie ....
wiekszosc stay down normalnie expi
a polacy i gse w wiekszosci boja sie chodzic na akcje
po prostu very powerfull members ~~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57.