![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skille
A co o moich skillach myślicie ? Na swoim 9 knighcie mam skille 45/43. Skilluje przez cały czas na trolach i nie wiem czy przenieś sie na dwarvy.
|
Cytuj:
|
Mam knighta 18 lvl, skille 53/49. Mam dobić do 55 czy do 60 i expic do 20-25 lvl ?
|
Aktualnie 38 lvl i skille 71/71 i skiluje, teraz pytanie do jakiego skila mam dobić?
Sam myśle, że do 80 skila wypadałoby dobić. |
Czy ze skillami 45/45, ale w full secie (mpa, mms, dh, g legs, steel boots) dam rade już trenować na slimach? :confused:
|
lolnik1 mozesz doskillowac do 80 i w sumie będziesz miał z głowy na długi czas [ ja bym tak zrobił ] ale robił bym sobie przerwy ( nie potrafił bym wytrzymac tyle skillowania na raz )
Ale możesz również expić z tymi skillami ( dobre masz jak na ten lvl ) do 40/50 mozesz poexpic i potem skillic to juz od ciebie zalezy |
Cytuj:
|
...
a ja wam powiem ze kazdy skill nawet na 8 lvl ponizej 60 jest do niczego jak sie zakłada knighta to sie trzeba liczyc z tym ze trzeba nim na początku skilować przynajmniej do 60 wiem ciezko idzie ale zaufajcie mi warto
:evul: ja mam 8 lvl knightem zalozonym jakos 5 dni temu skill 42 ale nie wyjde z wyspy przeznaczenia przed 60 i wam tez tak radze szczegulnie na światach pvp bo na non pvp to w zasadzie niema znaczenia czy skilujemy na wyspie czy później |
Mam 45 elite knighta skille: 71,5/71. Teraz pytanie skilować czy expić?
|
skill
skilowac do 80 mniej wiecej na 50 powinienes miec juz 80 potem dopiero gdzies na 70 - 80 wbic skil 85albo 90 i dac se spokuj ze skillem
|
@lolnik1
Dobij 50lvl, a potem skilluj do 75 lub 80. Dalej wedle uznania :) |
Ja bym Ci zaproponował poskillowac w miarę tak długo jak możesz, potem zarób
na jakieś eq i jazda na slima do 80 walić. Pozdro VVV -.^ VVV |
8 lvl Isle of Destiny >> 43/43
9 lvl MAin >>>>>>>>> 49/49 10 lvl Main >>>>>>>> 55/55 11 lvl Main >>>>>>>> 58/58 13 lvl Main >>>>>>>> 62/63 15lvl Main >>>>>>>>> 67/67 CIAGLE ROŚNIE :) Przebije ktos ? B)B):p:p;) PMIETAJCIE ZEBY WYKORZYSTYWAC ISLE OF DESTINY ZWLASZCZA NA PVP :) Zawsze to lepiej wyjsc na maina na pvp ze skilem 40/40 niz 15/15 :P |
Cytuj:
|
8lvl
hej!
jestem początkująca. na koniec 8 lvl-u miałam skille 26/28. to dobrze? |
Cytuj:
|
47 lvl elite knight skille 73/72 skillować jeszcze?
|
Na twym miejscu olał bym już skilowanie, masz bardzo dobre skile
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |