![]() |
|
Nie no, ma być 8.11. Jak Ci się załaduje lista postaci, to co? Logujesz się i...? Jaki¶ error?
|
Jakis tam error ze nie da sie polaczyc do serwera :oX(X(X(X(X(
|
jak mam grac na otsie czyims z was to tylko u michaela,on to rox ogarnia ;]
|
niech terenie wlacza hehe to sie jakis domek kupi i priv exp kupimy ;p
|
Cytuj:
|
Moze w koncu sie zbierzmy wszyscy, wybierzemy jakis ots i na niego wbijemy, ventrilo juz jest tylko potrzebny jakis fajny ots zna ktos taki? Tylko zeby znowu na niego wbilo sie pelno osob od nas bo jak ma grac tylko z 5 osob od nas to lipa
Wiec jak jakis znajdziecie do piszcie. Tarenia nie dziala juz z tydzien i tylko codziennie strona online jest ;x. |
www.zhtek.se
zobaczcie na tej stronie, cos jak tarenia tylko ze potiony sa normalnie dla ms i ed i kina nie ma uh chyba, i troche drogo mi sie wydaje ;p zrobcie postac i sprawdzie jak chcecie. \/ i tak all ms grali albo ed ;p |
Można by spróbować i na tym, ale tutaj gra więcej ludzi i byłoby ciężej z 'przejęciem serwera'.
No i uhów nie ma ;(;(X(:cup:;(X(X( @EDIT Ale blessy s±! |
13:11 You see Judge Chia (Level 370). He is a royal paladin. He is a Vice-Leader of the No Pain (SIM, ISSO É POSSIVEL).
hehe ale dosc dobrze sie gra wbijcie zobaczymy jak pojdzie moj nick -Spawns podajcie swoje tez i na statku masz tp z miejscami na exp np' 13:24 You see a sign. You read: Teleport to Ferumbras Tower (120+) itp no i kick xd |
Mój ofc- Eragog. I mimo, że nie ma uhów to się kin± pomęczę :X
|
|
Gratz noobie.
|
Hehh...
Gratzz szkoda że po wojnie i tak nie będzie po co tu grać o czym każdy z was wie! |
Gratz kapusto <3
|
ja gram na sypherze i all tam zapraszam zreszta tam juz cztery osoby od nas maja 100+ :) wczoraj z moczymorda w dwojke ghaza ubilismy xDDDD 12 lvl to mi dalo :) a jak ubilismy? sposobem :>
|
Cytuj:
niby dlaczego?Ja np mam zamiar jeszcze dlugo grac... |
Hoho... Wczorajsza openka 20:17 dla FTP. :)
|
Cytuj:
Btw, gzzzzz lvl Antical :P |
Cytuj:
|
Kosti =) ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |
|