![]() |
|
Wlasnie miedzy innymi dlatego plan "spalił na panewce" bo 400 k to zbyt duzo :) Nie warto bylo ryzykowac 400k. Dlatego prowadzilem ta rozmowe bo myslalem ,ze peyments zostanie duzo bardziej zmniejszony i wtedy bedzie mozna pokombinowac Xd
Aaaa i zazwyczaj ktos pyta sie o peyments gdy jego gildia przegrywa (aczkolwiek nie uwazam zebysmy przegrywali Xd) :) tak apropo to znajac Shejq to tylko Cie wysmieje XDdd Dobra koniec tego tlumaczenia z mojej strony bo to mija sie z celem 8o |
Cytuj:
hmmm poprostu nudze sie :) cały czas wojna... ale zakończenia jej nie widac a to co wtedy napisałem to był tekst z takiego artykułu ;p heh |
Hmmm komisarzyk a po co wam nasze ip?
Wy i ping?8o8o8o nie możliwe , na tibia.com tak temu zaprzeczacie więc napewno nie chodzi o to. |
Phi no jasne, ze ipy nie sa im do tego potrzebne.
poprostu chca zrobic wam najazd na chate i tyle;/;/;/ Btw. Kto dołączy z Pay??? Chyba 3 osoby..... |
Co do naszego dojscia do wojny:
Nie dochodzimy tylko dlatego (jak to przypuszczał Kafar), że jesteśmy polakami i nie lubimy RC, tylko z tego powodu, że kilku ziomków z Roxando na*******ało naszego w ank ... |
Pech ;)
Jakoś nie będę płakał, że doszło do NPNP kilku knightów i low lvl magów ;] Ogólnie to fajną gildię mieliście, przed battle było was 28 a przed disbandem już tylko 18 :) |
@Seith, czy jak wolisz Smo Ki
Może i nie płaczesz narazie, ale jeszcze zobaczysz, ze te low lvl wejda ci do dupska... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Scrater //care |
Cytuj:
Mogłbyś rozwinąć swoją wypowiedz? Dzieki. |
Pomyśl dłużej, może kiedyś zrozumiesz.
|
|
super!!!!!!!!
|
Cytuj:
Nauczcie sie może wreszcie jeden z drugim, że wyzywanie w ten sposób świadczy o waszym znikomym poziomie świadomości i wiedzy, a przede wszystkim o rasizmie na wynędzniałym poziomie. |
Nic nie poradze na to ,ze niektorzy pisza tak ,a nie inaczej o czlonkach RC. Sam przyznam ,ze przyzwyczailem sie do tego i jak wchodze na venta to pytam. "Jakies zydy online?" dlatego ,ze tak jest szybciej i wygodniej .Ale nie pisze takich rzeczy na forum bo wtedy mam chwilke nad zastanowienie sie nad tym i wiem ,ze to mija sie z celem (pisanie ,ze Garax mial kulutre "Zydowska" itp) .Nie jestem rasista i nie mam nic ani do Zydow ani do Czarnych;)
|
Ja też nic nie mam do murzynów. Nawet z chęcią bym sobie kupił jednego xD!
|
@ Lavio
Zajebiste. Pozwol, ze ustawie to na avatar. :cup::cup: |
Cytuj:
|
Devres przeciez napsialem ,ze z przyzwyczajenia sam juz tak mowie XD
Ale z ta aryjska armia juz nie przesadzaj Xdd Musialem Ci sie z kims pomylic ^^ |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:02. |
|