![]() |
|
NA ci isc
Czesc. Na co mam isc mam 19 lev druid. EQ:
Plate set, dvarfen shield, dark helmet. Z gory THx Jakby cos to co mam kupic owego z \Eq jak za słabe. mam 16 lev magiczny |
Pytanko. na co isc druidem lvl 27 mlvl 27 eq: vampire shield, blue robe, k legsy, crusader helmet and scarf. oczywiscie quamire rod badz volcanic rod.
|
na co isc
Ponawiam pytanie
Czesc. Na co mam isc mam 19 lev druid. EQ: Plate set, dvarfen shield, dark helmet. Z gory THx Jakby cos to co mam kupic owego z \Eq jak za słabe. mam 16 lev magiczny |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak w ogóle gdzie ja mam expić? Mam: 20 lvl sorc, 21 mlvl EQ: P set, Devil helm, Medusa shield, Wand of dragonbreath, butki. Plz odpowiedzcie szybko 8o |
Idź na poh ;) tam szybko nabijesz lvl
|
Cytuj:
|
Ale na poh sie boję, bo gs i w ogóle. :(
|
hehe Marvelo odpwiada wrzystkim na pytania a potem sam zadajesz identyczne;], ja ci powiem tak jak reszcie, idz na cyklopu dotrenuj tam do 25 lvlu i 30 mlvl a potem na guardy
pozdrawiam |
Gdzie expić, 31ed 49 mlv ? eq: b robe p legi c shield rod~ c helmet
|
@Boom Refugia
Na cyklopy nie pójde bo Mount Sternum wiecznie zajete. Na guardy chodze juz od 17 lvla z wand of dragobreath i lmmami, ale prawie zawsze jakies high lvlve mnie wywalają. A jeśli już na guardy to z jakimiś summonami czy samemu?? 8o |
jak juz na 117 lvlu tam siedziales to idz teraz samemu;p, tylko uwzaj bo wystarczy 1 noob który cie bloknie i mozesz dednac, albo jak chcesz to idz na ghule na zachód od Carlin, exp średni ale zato sporo kasy z nich wypada i viking helmety za które w Carlin mozna dostac 66gp;p
pozdrawiam |
Cytuj:
|
Mam 14 lvl i 1 mlvl
Plate legs, noble armor, serpent sword, dwarven shield, dark helmet Skille: sword-40 shielding-33 Thias Profesja Knight Na czym moglbym sobie expic ? I gdzie ? Z góry dziękuje za odpowiedź. :) |
Mam problem jakim są moje skille. 27/25 (dno i wodorosty) , plate set, leather boots, dark helmet, dwarven shield, spike sword. Nie mam kasy na runy, a i tak nie mogłbym używać, bo nie mam nawet 1 mlvl. :/ Gdzie moge expic?
|
moze roty w venore lub na fibuli...
|
gdzie expic palkiem 22lvl skile 62dist eq p-set
|
Artursowi moze idz na bh albo mumie, podobo bardzo jest tam milo;], Valles Marineris musisz cholera skilowac!, Robak_Widmo ty tez poskiluj do 50/50 przynajmniej i idz na ghule kolo Carlin ;)
pozdrawiam |
Gdzie expic 40 rp z 71 distem i 12 mlvl?... Najlepiej by byl szybki exp i troche kasy, i zeby nie byly to guardy, bo juz zygam nimi ;p
|
heh, nie znam sie zabardzo ale moze znajdz jakiegos blokera ze skilami 75/75 i na smoki bys poszedl?;p a jak nie to idz na duzy respawn mumi i beholderów;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |
|