Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Gammbler 15-09-2006 20:42

Chlopcow tez lubie otumianiac;> smiechowe jest to co gadacie , <a ja tam wole moja lale> :P:P:P:P

Sathan Bell 15-09-2006 21:05

Gamm
Lala malowana malowana lala :D a chociasz ciasna ? Bo jak ta to mi pozycz...

A tu taj prosze panistwa nowosc!!!
21:00 Ekstremalia [20]: wiec daruj mi te bajeczki jestes uzaleznioy od tej gry i daltego wszyscy draza tak nie lubicie bo on odebral wam wasz nalog

Tego jeszcze nie bylo

Jelon666 15-09-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mloda1348 (Post 988477)
To nie chodzi o to ze lubi otumaniac tylko ONE sa naiwne i co gorsza fałszywe B) taka jest prawda a wiem cos o tym bo bardzo dobrze je poznałam.Tylko tyle powiem bo wypowiedziec sie na temat wojny nie moge bo za mało wiem:]

Hmm osobiscie znam Jasmin jedna z wielkich milosc Gammblera, moze i kreci z 10 na raz ale jak sie z nia gada wydaje sie wporzadku :D wczesniej bodajze byla, Kitti from Szczecin i Lady-Elle :O ja nie wiem chlopie, musisz mnienauczyc je bajerowac bo ja tak nie umiem

Gammbler 15-09-2006 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jelon666 (Post 988850)
Hmm osobiscie znam Jasmin jedna z wielkich milosc Gammblera, moze i kreci z 10 na raz ale jak sie z nia gada wydaje sie wporzadku :D wczesniej bodajze byla, Kitti from Szczecin i Lady-Elle :O ja nie wiem chlopie, musisz mnienauczyc je bajerowac bo ja tak nie umiem

ahahahaha no w pyte .

Franek ^^ 15-09-2006 22:19

No Kitty~ to laska jakich malo <lol2> Gammbler to ma gust dopiero xD ale moze lubi ;)) Prawde mowiac to wszystkie baby sa naiwne ;D Ahh milosc przez Tibie hahahah..
ps.Gamm odblokuje mnie na gadu :P

Pozdro :)
Franek :)

Gammbler 15-09-2006 22:21

Ty pojechales mnie bez mydla . Gdybym cie nie znal to bym tego nie skomentowal . Ale to ty wlasnie ojebales kumpla z rl dla typa na tb . pozdro

Franek ^^ 15-09-2006 22:26

Nom ja jush sie nie bede rozpisywal o co mnie Ty prosiles..heh..

Gammbler 15-09-2006 22:31

nie zmienia to faktu co zrobiles . rl zioma okradles dla typa z tb gz.

Jelon666 15-09-2006 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^ (Post 988903)
No Kitty~ to laska jakich malo <lol2> Gammbler to ma gust dopiero xD ale moze lubi ;)) Prawde mowiac to wszystkie baby sa naiwne ;D Ahh milosc przez Tibie hahahah..

A ja slyszalem ze facet to swinia :D w przypadku Gammblera to chyba Barbie sa naiwne, bo on nasz spec od lalek

Gogo152 15-09-2006 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^ (Post 988903)

Nieznasz Garguska (Moszczyna) ten to wymiata:D

Przemo2 16-09-2006 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^ (Post 988918)
Nom ja jush sie nie bede rozpisywal o co mnie Ty prosiles..heh..

nie wazne , wazne jest to ze jestes s*****elem ktory o*******a swoich rl zeby przylizac dupe dla jakiegos fajera , tylko co bedzie poza gra czy ten frajer ci pomoze tak jak pomoc ci moga kumple z rl? Wielki blad popelniles wiec sie pierdol , dla takich ludzi jak ty nie mam szacunku szczurze..jeszcze idz i matke okradnij a potem wyslij ta kase dla "kolegi" z tibi.... BZdrua....

Franek ^^ 16-09-2006 06:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 989063)
nie wazne , wazne jest to ze jestes s*****elem ktory o*******a swoich rl zeby przylizac dupe dla jakiegos fajera , tylko co bedzie poza gra czy ten frajer ci pomoze tak jak pomoc ci moga kumple z rl? Wielki blad popelniles wiec sie pierdol , dla takich ludzi jak ty nie mam szacunku szczurze..jeszcze idz i matke okradnij a potem wyslij ta kase dla "kolegi" z tibi.... BZdrua....

@up
Czlowieniu o Matce nie masz prawa mowic.. bo Matka to jest rzecz swieta !

@Gammbler
Wiesz Gamm ja w przeciwienstwie do Ciebie nie wstydze sie swojej twarzy tak jak Ty..Wysylasz inne zdjecia i piszesz ze to Ty, ale sie wydalo jak Twoi rl kumple wystawili photobucket..to dopiero byl z Ciebie polew..N/c wogole..Mam pytanie, masz rl life? Bo chyba nie masz :D :D Jak siedzisz non stop a gra tylko 1 owner ! Jeszcze niedawno ja z Toba gralem. Ale coz pozdro For Gamm~ ! ;S

Gammbler 16-09-2006 09:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^ (Post 989101)
@up
Czlowieniu o Matce nie masz prawa mowic.. bo Matka to jest rzecz swieta !

@Gammbler
Wiesz Gamm ja w przeciwienstwie do Ciebie nie wstydze sie swojej twarzy tak jak Ty..Wysylasz inne zdjecia i piszesz ze to Ty, ale sie wydalo jak Twoi rl kumple wystawili photobucket..to dopiero byl z Ciebie polew..N/c wogole..Mam pytanie, masz rl life? Bo chyba nie masz :D :D Jak siedzisz non stop a gra tylko 1 owner ! Jeszcze niedawno ja z Toba gralem. Ale coz pozdro For Gamm~ ! ;S

grales zemna??? hoho fajnie wiedziec . Moja fota jest na filmiku Yawimawy

Jelon666 16-09-2006 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 989224)
grales zemna??? hoho fajnie wiedziec . Moja fota jest na filmiku Yawimawy

Z tego co kazdy wie polowa Belka grala Gammblerem, a co do fotek to Gammbi upodabnia sie do swojej nowej milosci Mais~ jej fotek to widzialem 4 wersje a na rl to ponoc chlopak haha:D

Gammbler 16-09-2006 11:11

Jeszcze cala Lodz i okolice .:)

Miter Furax 16-09-2006 11:21

LukaszQ nie pierdol ze fajnie wiedziec ze Franek z Toba kurwa gral bo w chuj osob o tym wie i nie tylko z nim szarowales....:evul:

Pozdro Gammbi:)

Yours Miter:*

Jelon666 16-09-2006 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 989373)
Jeszcze cala Lodz i okolice .:)

I jeszcze sie przyznaje :D Ale Gammbler powiedz mi jak Ty to robisz ze one Ci tak wierza ? Czy sa az tak glupie czy co...

Miter Furax 16-09-2006 11:30

Gambi to 2 Draz dla Tibi by all zrobil to o czym my gadamy a ze mu ludzie wieza to inna bajka bo jak patrza na jego ryj to im sie zal robi i wiesz...:evul:

Pozdro Gammbi:) ten link specialnie dla Lukaszka_/
http://s114.photobucket.com/albums/n...gAnch=imgAnch2

Zembol91 16-09-2006 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szypol (Post 988497)
@zembol

Nie obchodzi mnie dla kogo chara kupowałeś (czy dla siebie czy nie). Wiem tylko, że na zembolu i Lemanie grasz wspólnie z kuzynem.

Cya you B)

ahhh lol.
informacje widze masz z 2 miesiecy poprzednich.
wiec musze poprawic i nie dac ci tak pierdolic.
leman to tylko char kuzyna, zembolem nie gra juz on tylko ja, tylko i wylacznie ja. a zembol to nie kupiony char tylko zamieniony. stracilem na tym ;/
bo zamienilem 60 knighta za 48 sorka wiec troche mi sie nie oplacalo no ale coz ;)
wiec lehen jak bys mogl to najpierw badz pewny jak cos powiesz a nie udzielasz swoje nieprawdziwe opinie ;)

Gammbler 16-09-2006 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miter Furax (Post 989416)
Gambi to 2 Draz dla Tibi by all zrobil to o czym my gadamy a ze mu ludzie wieza to inna bajka bo jak patrza na jego ryj to im sie zal robi i wiesz...:evul:

Pozdro Gammbi:) ten link specialnie dla Lukaszka_/
http://s114.photobucket.com/albums/n...gAnch=imgAnch2

I kto to mowi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40.